Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34802) Jahno válasza csacsi77 (#34801) üzenetére


Jahno
őstag

Én meg bevallom, hogy a legtöbb tesztet nem értettem. Fele teljesen szubjektív, inkább a műszaki adatlap meg összehasonlítás ami számít, sorozat sebessége, bigyók, de azt senki nem csinálja úgysem, hogy X gépet hasonló körülmények közt meghajt és akkor abból valami kiderül.

Ma éjjel is kinézek hátha sikerül valami, vagy ott a szokásos kutyás és egyéb rendezvény amit párhuzamosan csinálok különböző gépekkel és azért érződik rendesen, hogy melyik mire milyen. Sonyval eddig portré és esküvő volt, most utcán egyelőre kevésbé áll kézre, még meg kell tanulnom és kiszórakoznom, mert ebben a Pana fókuszmezője magasra tette a lécet, tök más az egész. Esküvőn meg zseniális a szem követés.

Vagy pld. most szóba került, hogy nehezen találom meg éjjel a végtelent, mindenki leírja a mantrát, hogy Bathinov maszk, ami nekem pont nem műxik, meg "fókuszálj végtelenig és kicsit vissza". De mennyi az a "kicsi"? Ezeket elvileg én is tudom, gyakorlatban meg hát vagy kiadja vagy nem.

Tesztek helyett ilyen gyakorlatias dolgokra lennék kíváncsi, de kérdéseimre olyan próbál tanácsot adni, aki még ki sem próbálta, vagy nagyságredekkel el van tévedve. Vagy másik bedobta, hogy hiperfolási távolság, amit ismerek, de kijön, hogy X méter, azt miképpen tekerem be pontosan a skálán és mi van az elektromos fókuszokkal? Válasz "Pl ha kijon 13 meter, akkor fole is tekerheted 20-30m-re is, a legkozelebbi fole eso jeloleshez." Jó, hogy az obin 1 méter után a végtelen van, közte elég sokat lehet tekerni a gyűrűn. De akkor pontosabban? És hümmögnek, aztán itt tartunk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.