Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34552) Jahno válasza Lassú Víz (#34544) üzenetére


Jahno
őstag

Pályázat is bonyolult világ, általában a a lehetőségek kis szegletét ismerik, aztán picsognak ezen is, hogy pfúúúújidebenemadnámmerfelhasználják. Ja, M365 kétszer kiállítja a főtéren, lehet vele dicsekedni, az olyan nagy baj, valóban. Vagy mit várna a hülye, fizettessék ki vele és fizessenek a képért? Ez a feltétel, azzal kell beadni. Máshol meg nyerni lehet, az a dupla vagy semmi és a kaszinó kérdése, nyilván valamiből finanszírozni is kell az egész hóbelebancot.

Akadt pár ilyen "30 éve vagyok szakmában fotós" aki jött a nekem ne magyarázzák meg és felvázolt 1-2 falusi lájkgyűjtős izét, fel sem fogta, hogy akad annál igényesebb és változó szakmai zsűrivel. Meghallja, hogy pályázat és fröcsög, de még a részleteket sem tudjuk. Idén ráadásul lehet indulok a falu meg a BKV-s pályázaton is, "csak" meg kell csinálni és hozni egy szinten, ha az összejön akkor beadom. Sallangot nem.

Én ezen sem rinyálok, ha érdekel és szimpatikus a feltétel vagy az egész akkor beadom, ha nem akkor nem. Alapokat a fotós diploma miatt meg magam miatt megcsináltam, azok is fizetősek, akinek nem tetszik az csináljon keci jó képet és 30 Eurós regisztrációs díjért hozza el az 5000 Eurós fődíjat és kész, az sincs megtiltva :-D

Pld. Normafára is fel kellene mennem megnézni a többi képet, oda is kiakasztottak egyet. Nekem mindegy, nem fizettem érte, megcsináltam a képet, most lehet rágni a gittet, hogy nem fizettek a használatért meg úgy is, hogy támogattam vele egy kiállítást és nem nekem kellett fizetni a nyomtatási költséget. Teljesen más, mint mikor falu ajándékboltja 50ezer pénzért árul fényképes bögrét a netről mentett képemmel.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.