Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#49764) Sordoran válasza Aljasvip (#49762) üzenetére


Sordoran
addikt

Én szimplán végigfutom aktuális évad új címeinél a leírást, esetleg PV-t, és ha megfog akkor elkezdem, ha csak fenntartásokkal fog meg akkor pedig kivárom az első pár részt, és az értékelések (pontszám) alapján döntök megüt-e egy szintet. Régebbi címeknél pedig jellemzően a youtube dob elém részleteket, és ha azok felkeltik a figyelmem, akkor nézek utána. Azért elég sok stílus van, és megvan mindenkinek a saját ízlésvilága, tehát csupán azért mert egy sorozat sokaknak bejön, lehet neked nem fog.
Hogy csak két példát emeljek ki, nekem a Jujutsu Kaisen és a Enen no Shouboutai (Fire Force) volt olyan sorozat amit sokan dicsértek, így nekik kezdtem, de egyik se fogott meg. Félbe hagytam, vagy új évadot kihagytam már. Ellenben sok olyan anime volt ami többséget hidegen hagyta, én viszont hétről hétre vártam az új részét.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.