Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#50801) Farkassacred válasza F34R (#50799) üzenetére


Farkassacred
őstag

A téli szezon még messzebb van azért, az őszi is még csak most kezdődött. :DD Talán ez is rejt még kincseket.

(#50802) oriic válasza coco2 (#50800) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

https://anichart.net

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#50803) bozont válasza coco2 (#50800) üzenetére


bozont
veterán

Mind a már sokat emlegettet MAL-nak és AniDB-nek is van ilyen szekciója. Utóbbinak van napi bontása is az éppen futó sorozatokról. De a Livechart oldal is elég jó.

[ Szerkesztve ]

(#50804) coco2


coco2
őstag

Azt kotrom éppen, hogy anidb-n le tudom-e keresni az összes nyilvántartott animéből a 8-as vagy annál jobb ratinget kapott animék listáját?

Bármiféle legyen is a műfaj vagy akármi, ami ott a 8-ast megkapja, nagyon rossz csak nem lesz.

Edit:

Anime szezon lista köszönöm. Végül úgy döntöttem, megvárom az Animegyetem összefoglalóját a hulladékját leszűrni.

[ Szerkesztve ]

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#50805) Farkassacred válasza coco2 (#50804) üzenetére


Farkassacred
őstag

Azért a pontozással óvatosan ám. Fölfele sajnos hajlamosak az emberek egyes műveknél túl magas pontszámokat adogatni, pedig technikailag nem is érdemelné meg sokszor. Alacsonyabb pontozásnál kevesebb problémával találkoztam eddig, talán azért mert nincs annyi hater, mint a fanboy/fangirl. Egyik se jó dolog. ;]

Az Animegyetem már elesett. Beállt ő is az isekaiok köré.. :C

[ Szerkesztve ]

(#50806) KISDUCK válasza coco2 (#50804) üzenetére


KISDUCK
addikt

Vagy a keresőben a sorrendet rating szerint állítod be és akkor a legmagasabb felől mész lefelé vagy az advanced search-ben megadod minimum ratinget.

(#50807) coco2 válasza Farkassacred (#50805) üzenetére


coco2
őstag

A nyári bemutatót az Animegyetem összefoglalója azzal kezdte, hogy előre bocsi mindenkitől, de csak azzal tud főzni, ami van, és tele az új anime lista isekai-val. Ha nincs másból kínálat, hát nincs másból kínálat. Az őszi bemutató még nem jelent meg. Még legalább 1 hónap.

A pontozást illetően a fanok és a haterek relatíve nem különbség. A végeredmény szempontjából valamit lepontozni vagy mást felpontozni egy és ugyan az.

@KISDUCK

AniDB keresőjében beállítom min review rating-get, meg min rating-get 8.00-ra, és akkor is vannak találatok avg rating 8.00 alatti animére. Nem igazán értem, hogyan tud az avg alacsonyabb lenni, mint a min rating :F

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#50808) coco2


coco2
őstag

Edit: törölve

[ Szerkesztve ]

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#50809) Synthwave


Synthwave
HÁZIGAZDA

Látom, ellenek még a kecskebakok.

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#50810) F34R válasza Synthwave (#50809) üzenetére


F34R
nagyúr

:D Inkabb Irjad lefele mik voltak a csudi sorozataid mostanaban.

(#50811) Synthwave válasza F34R (#50810) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Nem sok. Az utóbbi 4 évben apró töredékére esett vissza a történet, de majd összekapom magam, és átgondolom.

Legutoljára tegnap este jöttem rá, hogy kinn van az OVERLORD IV, úgyhogy meg is néztem.

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#50812) Maxxy10


Maxxy10
addikt

Mi a véleményetek az új Gundamról?

(#50813) KISDUCK


KISDUCK
addikt

Vannak itt a topikban crunchyroll előfizetők ugye? Nézegettem hogy az előfizu 2,5k huf/hó, de a manga kínálat nagyon gagyi. Alig látok valamit és ott is alig vannak fejezetek, a Tensei bla bla Slime csak 17.5 fejezetig van, Attack on Titan-t nem is látok pedig google kereső említi. Tényleg ennyire gyér a manga felhozatal vagy csak angolra van ennyi lefordítva az oldalon?

(#50814) oriic válasza Maxxy10 (#50812) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

A csajosról? El sem kezdtem még. :D

Live-Die-Respawn

(#50815) coco2 válasza Maxxy10 (#50812) üzenetére


coco2
őstag

Van valami link róla? Én Mobile Suit Gundam-ról csak ezt találtam, de ez 1979-es.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#50816) Maxxy10 válasza coco2 (#50815) üzenetére


Maxxy10
addikt

(#50817) Maxxy10 válasza oriic (#50814) üzenetére


Maxxy10
addikt

Most lement két epizód de nem nagyon tudom hova rakni

(#50818) Synthwave válasza coco2 (#50807) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Azt én se, de nem csak 8 ponttól vannak jó cuccok. Mármint nem a 2022-es szezonokról beszélek, hanem általánosságban.

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#50819) WayneGace


WayneGace
őstag

Az új Berserk sorozatot nézitek?

BestSecret invitációt privátban adok.

(#50820) F34R válasza WayneGace (#50819) üzenetére


F34R
nagyúr

Az minden csak nem uj, egy megemlekezo kiadas ami a harom moviet oleli fel es tv sorozatkent tudod megnezni... btw a jo hir hogy a mangat folytatjak Miura szarnysegedje es meg nehany lelkesedo.

(#50821) Sordoran


Sordoran
addikt

Ma zártam a nyári szezont, és az ősziből is mindegyikből befutott már az első rész (valamelyikből már a harmadik is) amit terveztem nézni. Ezek vannak jelenleg a listámon az őszi felhozatalból:

Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!
Az első rész alapján lényegében semmit nem tudunk még elmondani róla, mivel kvázi prologue volt az epizód. Főhősünk nem akar se hős, se gonosztevő lenni, az árnyak között mozogva akarja véghez vinni céljait és irányítani. Erre pedig lehetősége is támad egy isekai környezetben. Eddigi előzetesek és az első rész végi minimális betekintés alapján lehet benne potenciál, bár a nemek aránya eléggé el lett tolva: férfi főhős, és minden társa, mellékszereplő egy csinos hölgy.
Nekem elsőre a Sekai Saikou no Ansatsusha, Isekai Kizoku ni Tensei suru ugrik be róla, azt szerettem, szóval ha csak megközelíti nem lesz gond.

Tensei Shitara Ken Deshita
A kardos isekai ahogy már szó volt róla. Főhősünk egy fantasy világban éled újjá, de nem egy harcosként, a világ megmentőjeként, hanem egy kardként. Erős, intelligens kard, aki képes magától is fejlődni. Első részben találkozik is egy cicalánnyal, aki a forgatója lesz. Már van második rész is, és ez alapján szezon kedvenc is lehet. Van humor, akció, kis mélység is, és a hölgy is aranyos.

Mairimashita! Iruma-kun 3
A harmadik évad, erről felesleges többet írni, aki eddigi két évadot szerette ezt is fogja.

Akuyaku Reijo nano de Last Boss wo Kattemimashita
Sablon otome isekai, a főhősnő a kedvenc otome játékának világában születik újjá, de a történet női gonoszának bőrében. Amiben eltér sok más hasonló műtől, hogy itt hősnőnk úgy próbálja megakadályozni vesztét, hogy a játék potenciális főellenfelének kegyeibe próbál férkőzni. Két rész már kinn, ez is jónak tűnik eddig. Második rész azért sejtet valamit, hogy talán nem lesz annyira habos-babos, és lesz talán izgibb, sötétebb része is.

Uzaki-chan wa Asobitai! Double
Ez is folytatás, második évad.

SPY×FAMILY Part 2
Ugyanez, bár ez az első évad második fele, ha pontosak akarunk lenni.

Fuufu Ijou, Koibito Miman.
Egy ilyet is mindig fel kell venni a listára, nagyon színes, de érdekes alapkoncepcióval. Főhős párosunk egy olyan középiskolába jár ahol kötelező jelleggel kell házastársként élniük kiválasztott párjukkal. Természetesen nem a terveik szerint alakulnak a dolgok, a csendes, nyomi népszerűtlen srác gyerekkori barátja és szerelme helyett a népszerű, csinos gal lánnyal kerül össze, aki viszont a legnépszerűbb sráccal akart volna együtt élni. Ami még nehezíti dolgukat, hogy mindkettejük kiszemeltje a másikéval került össze (a gyerekkori barát a népszerű sráccal). Szerencsére lehetőségük van arra, hogy ha "A" osztályzatot elérik (valódi, minta házastársként tudnak együtt élni) akkor egy másik párossal egyhangúlag megegyezve párt cseréljenek. Az első rész ad reményre, de egyben aggodalomra is okot. A főhős srác tipikus hárem progotonista (úristen egy lány, úristen mellek, a szerelmem másra mosolygott most egy napig depis leszek :U ), bár bízok a fejlődésében. A többi szereplő még hagyján, bár elég sablon szagú a sztori. Meglátjuk.

A beosztása ezeknek elég hektikus lett, előző évadban szinte minden napra jutott valami, de most:
szerda 2 sorozat
szombat 4 sorozat
vasárnap 1 sorozat
Többi napra semmi, hacsak nem maradok le, de a hétvégiekre ugye mindig jut idő, nyeh... :DDD

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#50822) SQX_Barto válasza Sordoran (#50821) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Kardos iseka-t nezem, meg a Spy x Familyt, Chainsaw man-t nem tervezed nezni? (Bar kicsit kezdek aggodni, mert sz@rra hypoljak es lehet csalodas lesz)

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#50823) Farkassacred válasza Sordoran (#50821) üzenetére


Farkassacred
őstag

Reméljük lesz is majd köztük maradandó alkotás. :K A nyári szezon nekem nem tetszett annyira, sajnos leült a végére mind.

(#50824) Algieba


Algieba
őstag
LOGOUT blog

A Made in Abyss a főszereplők cuki karakterdizájnja ellenére maximálisan nyomasztó. Most daráltam le a második évadot. Pedig az első után megfogadtam, hogy inkább nem folytatom. Megyek és befalok egy tábla csokit, hogy ellensúlyozzam a depresszív hatását.
Zseniális. Láttam én már sok mindent, és erős képzeletem van, de a francokat értem el a mélység aljára. :DDD

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#50825) Synthwave válasza Algieba (#50824) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Gondolom, a CLANNAD és méginkább az ~After Story~ megvolt. A lélektiprás csúcsa.

Manapság már direkt kerülöm az ilyeneket, akármilyen jók; van elég baja a Szintvéjvnek, nem akar még a képernyőről is nyomorúságot nézni. :N

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#50826) coco2 válasza Algieba (#50824) üzenetére


coco2
őstag

Csoki helyett én a marcipánt javasolnám :)

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#50827) Sordoran válasza SQX_Barto (#50822) üzenetére


Sordoran
addikt

Gondolkodtam rajta, de előbb első évadot kéne megnézném. Ha arra sor kerül, akkor nézni fogom.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#50828) sztanozs


sztanozs
veterán

Hogy került ki ez a topik a kedvenc listámból?
Arról jutott ez egyébként az jutott eszembe, hogy P0resz-kun nem engedélyezte a hozzászólásokat a Logout bejegyzésében, és gondoltam ránézek a fórumra, hogy van-e valami vélemény róla...

[ Szerkesztve ]

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#50829) Aljasvip válasza sztanozs (#50828) üzenetére


Aljasvip
senior tag

Huh, hát az első sokkból feleszmélve se semmi ez a k@nos tini top10 lista.
Kifinomult és érett ízlésre utal, a pofátlanul reklámozott weblapra már nem bírtam rávenni magam.

(#50830) Synthwave válasza sztanozs (#50828) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

A bejegyzés formátumával szerintem nincs gond.

Látom, éled a lolit. Tessék nézni a Kodomo no Jikant!

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#50831) Sordoran válasza sztanozs (#50828) üzenetére


Sordoran
addikt

Van a listán pár sorozat ami nekem is tetszett:
Karakai Jouzu no Takagi-san: ez nagyon szeretnivaló, manga-t is követem.
Uchi no Maid ga Uzasugiru: rendben volt, szívesen néztem, de nem érzem több évadnak szükségét.
Citrus: kellett a sztori vége, így olvastam mangat is. Már kissé megkoptak emlékeim, de amúgy szerettem.

Többi nem az én világom, nem fogtak meg. A lista eléggé egy irányvonalt követ, amivel nehezen tudok azonosulni. :DDD

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#50832) sztanozs válasza Sordoran (#50831) üzenetére


sztanozs
veterán

Én is úgy ítéltem meg, hogy a szerző szándékosan nem engedélyezte a hozzászólásokat, megelőzendő a grillezést... Persze nem mondom volt idő, amikor ez még megmozgatott (volna), de némileg kinőttem már ebből az korszakból :D

[ Szerkesztve ]

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#50833) Synthwave válasza sztanozs (#50832) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Oké, reggel van.

Kéne az a kávé. :o


Mindegy, akkor is nézzed a KnJ-t! ;]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#50834) sztanozs válasza Synthwave (#50833) üzenetére


sztanozs
veterán

Nézném én egyébként, ha a gyerekek mellett tévéidőhöz is jutnék... De általában még egy esti hancúrozáshoz sincs erőm, mire ágyba jutok :DDD

[ Szerkesztve ]

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#50835) KISDUCK válasza sztanozs (#50828) üzenetére


KISDUCK
addikt

Ránéztem a címekre de mivel nem volt semmi se ismerős nem foglalkoztam vele, most beleolvastam egy-két cím leírásába és már értem hogy miért írtad N helyett P-vel a nickjét, de akkor ez gondolom tényleg ilyen echi/hentai lista.

[ Szerkesztve ]

(#50836) emiki6 válasza Sordoran (#50831) üzenetére


emiki6
veterán

A Takagi-sant próbáltam, de nagyon cringe, amit nehezen viselek, viszont nyelvtanulásra ajánlják, mert az élvezhetőségéhez képest nagyon egyszerű a nyelvezete.
És nem echi/hárem anime, hanem gyerek cucc. :D

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#50837) Sordoran válasza emiki6 (#50836) üzenetére


Sordoran
addikt

Szerintem lightos, legalábbis a Nagatoro-san erősebb nála. Érdekes amúgy, hogy a Takagi-san manga elején még gonoszabbnak volt feltüntetve, később finomodott, és az anime már ezt vette át. Amúgy ha sok a sima Takagi-san, akkor ott a Karakai Jōzu no (Moto) Takagi-san. Itt már a lányát szivatja, de ez nagyon cuki.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#50838) Daffchy


Daffchy
őstag

Sziasztok!
Ma végre megjelent a Bleach TYBW első része Hulu-n és Disney+-on, de ugye csak az USA-ban.
Nem tudja valaki, nálunk bekerül e a kínálatba? Semmit sem találtam róla.
Díjaztan bolna, ha nrm alternativ forrásból kell beszerezni, ha már az összes streaming előfizetéssel rendelkezem. :(((
Előre is köszi! :R

Ui.: Egyébként más is annyira örül neki? :DDD
El sem hiszem 10 év után befejezik végre...

(#50839) sztanozs válasza Daffchy (#50838) üzenetére


sztanozs
veterán

Disney+ -ra azt írja, hogy Internationally (outside of Asia)
Tehát remény még lehet rá...

[ Szerkesztve ]

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#50840) Daffchy válasza sztanozs (#50839) üzenetére


Daffchy
őstag

Ezt hol olvastad? Én annyit találtam az általános leírások mellett, hogy oda írták egynél, hogy USA... :(

[ Szerkesztve ]

(#50841) myckey


myckey
veterán

Megvolt a Bleach TYBW arc !
Első rész :D

Ami a hangot és a képi világot illeti, hidegrázós, libabőrös :C
Karakura, meg Ichigoek...elképesztő ! Nem is oly rég, befejeztem, vagyis újráztam az egészet...ott is klassz volt a látvány, a végére...de ez egészen más szint.
A színészek hangja is adja, meg a zene is. Amit elvár, és megszokott az ember :R
A sztori....durván indítottunk, de azért volt benne némi klasszikus humor is, csak a szokásos ;]
Ahogy a címben is szerepel...Blood... na az lesz, és nem finomkodnak szerencsére !

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#50842) coco2 válasza Aljasvip (#50829) üzenetére


coco2
őstag

>Kifinomult és érett ízlésre utal...
Mármint a Kiss x Sis-re gondolsz? Eddig csak az ova első részének a felét néztem meg, de ez az anime már ennyiből se kicsit beteg :D

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#50843) Daffchy válasza myckey (#50841) üzenetére


Daffchy
őstag

Te hol nézted? :R

(#50844) myckey válasza Daffchy (#50843) üzenetére


myckey
veterán

[kayoanime.com

Csak rákerestem, és bedobta.
Mikor indítod, a beállításokban válaszd az 1080P -t. ( jó, nem nyers, de akkor is... bőven megteszi )
Angol feliratos.

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#50845) F34R válasza Daffchy (#50843) üzenetére


F34R
nagyúr

Nekem a macska hozta el ;]

(#50846) Daffchy válasza myckey (#50844) üzenetére


Daffchy
őstag

Ja, sajnos nálam magyar feliratra szükség van. :R
Indán fent van, de az ugye csak 720p.

F34R: "Tették?" :D

(#50847) myckey válasza Daffchy (#50846) üzenetére


myckey
veterán

Jó az úgy, angolosan :DDD
én kerülöm a magyart, egy ideje.

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#50848) Daffchy válasza myckey (#50847) üzenetére


Daffchy
őstag

Sajnos messze nem olyan az angolom, hogy jó legyen olyan felirattal..... :D
Japán hang+magyar felirat játszik csak, így kötöttebb vagyok nyilván. :)

(#50849) KISDUCK válasza Daffchy (#50848) üzenetére


KISDUCK
addikt

felirat minek? elég annyit érteni hogy bankai, temee, csiksó, orihime, rejacu ;]

(#50850) myckey válasza KISDUCK (#50849) üzenetére


myckey
veterán

Gecuga tensó
gotei 13 karakura tón arrancar és kvinszi :D

ja igen
El Diablo vagy diabolo...bár az utóbbi, lehet a Rítusban volt :D

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.