Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#50501) F34R válasza oriic (#50499) üzenetére


F34R
nagyúr

olyan tipikus hatos :DDD

(#50502) coco2


coco2
őstag

Az anime ismerős bárkinek? Coub video

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#50503) khmmmm válasza coco2 (#50502) üzenetére


khmmmm
tag

(#50504) KISDUCK válasza oriic (#50495) üzenetére


KISDUCK
addikt

Haladok a mangával, mindjárt beérem az animét (ahogy nézegettem wikin az episode listet) most tartok a 43. fejezetnél és elvileg a 49.-nél beérem az animét. Az durva nagy volt amikor azt hitte a 2 jómadár, hogy Makoto meghalt, aztán kiderült hogy karcolja az isteni szintet. :DDD

(#50505) Aljasvip válasza KISDUCK (#50504) üzenetére


Aljasvip
senior tag

Én ezt az anime-t a slime előtt néztem, azért nem is értettem, hogy mi ez a hype a slime körül, amikor ehhez képest... rosszabb. ;]

Azt nem tudom, miért az az álma az isekai weeb-eknek, hogy saját nemzetet alapítsanak, de ezt el tudom engedni.

A TsukiMichi-ben érdekes csavar, hogy a főhős OP, de ez ugyanakkora veszély számára, mint amekkora áldás. Feladattal jár neki ez az erő birtoklása, nem csak úgy használva van, meg viccelődés vele.
Külön kiemelendő, hogy motkányképű' és a beszédét sem értik az embertársai, az átok miatt.
Legvégül pedig: mernek áldozatokat vállalni, nem mindig happy end van.

Van egy sejtésem, hogy ez is egy hárem isekai lesz a végére, de a kezdés sokkal jobb volt - számomra - mint sok másik esetben.

(#50506) coco2 válasza khmmmm (#50503) üzenetére


coco2
őstag

@khmmmm:

Anime link köszönöm.

Más, anime ajánló.

My Little Monster
Jó előre: nem top anime, közelében sincs. 2012-es, egyetlen évados (13 részes) anime fiatalok érzelmi problémáinak boncolgatásairól. Ha valakinek kedvence a téma, van az animében néhány nagyon könnyen érthető és nagyon jól megfogott gondolat érzelmi problémák természetéről. Mindössze azért írom ezt az egész ajánlót. Azon túl az anime nem egy izgalmasan mozgalmas történet, csak átlagosan rajzolt (lett volna hova fejlődnie), zene nincs, de a gyengeségeivel együtt bőven nézhető, a karakterek szerethető figurák, az anime egésze csiszolva van.

[ Szerkesztve ]

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#50507) Michell


Michell
tag

Mostanában már kínai sorozatokat is megnéztem, pld.: Da Wang Rao Ming. Annak apropóján említem , mert fórumon most olvastam, hogy hasonlít a Solo Leveling-hez, ami itt többeknek tetszett. Én ez utóbbit nem ismerem, így nem tudom valóban hasonlítanak-e, mindenesetre a kínai sorozat is egész szórakoztató volt egyszeri megnézésre.

Romantikus témában, szintén kínai. A Psychic Princess nekem eléggé tetszett, de a Xie Wang Zhui és a Meng Qi Shi Shen is egészen nézhető.
Ha valakinek az épp futó anime sorozatok nem lennének elegek.

Én kíniakat sem személyesen nem ismerek, sem nem jártam náluk, de a fenti sorozatok alapján azt gondolnám, hogy a legkedvesebb szórakozásuk egymás bosszantása.

(#50508) KISDUCK válasza Aljasvip (#50505) üzenetére


KISDUCK
addikt

Hát nehéz megmondani hogy hova fog kifutni mivel ez is novellán alapul ami ha jól látom ~500 fejezet van lefordítva és azt írják még vannak amin dolgoznak, de nem tudom hogy ebből mennyit dolgoz fel 1 rész manga vagy anime, szóval elvileg van még benne anyag bőven. Nekem a slime (manga) most jobban tetszik, mert ott beindultak az események szépen. Animében a slime-ot tudtam nézni, de ez valahogy nem csúszott, a baj az hogy ez is lassan halad mangában, 1 rész / hónap. :O

(#50509) coco2 válasza Michell (#50507) üzenetére


coco2
őstag

Erőszakos + korrupt verseny van a társadalmukban. Ebbe az országba is azt importálják. Kicsit másabb formában, de azt fogják felépíteni dicső vezetőink. Egyáltalán nem baj, ha nézel példákat, és legalább körvonalakban tudod, mire készülj a jövőben.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#50510) coco2


coco2
őstag

Lycoris Recoil elhagyta az s01e04-et, és a lányok még mindig aranyosak, a sztori még mindig szórakoztató. Tele van implicit erotikával az egész anime. Aki azon gondolkodik, adjon-e egy esélyt neki, próbálja ki bátran.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#50511) KISDUCK válasza oriic (#50495) üzenetére


KISDUCK
addikt

A nagy reveal-on túl vagyok, nem volt rossz, de kíváncsi vagyok mi lesz ha végre megtanulja használni a manáját, mert rengeteg van neki, de egyszerre csak nagyon kis részét tudja használni.

(#50512) oriic válasza KISDUCK (#50511) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Na helyes. Engem egyre jobban mozgat a manga, főleg, hogy mostanában nincs semmi komolyabb színes manhwa amit olvashatnék.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#50513) KISDUCK válasza oriic (#50512) üzenetére


KISDUCK
addikt

Akkor hajrá, vannak nagyon szépen rajzoltak, amúgy a Chnaisaw Man is szép volt csak hát kicsit morbid. :DDD Redditen találtam ezt véletlenül, hát ez az art nekem bejön, van benne 11 kép a mangából, hát szerintem ez lesz a következő a Claymore után amit akkor folytatok, ha befejezem (utolértem) a Tsuki ga-t.

[ Szerkesztve ]

(#50514) Aljasvip válasza Michell (#50507) üzenetére


Aljasvip
senior tag

Fuh én nem bírtam egyetlen egy kínai anime-t se nézni, pedig háromszor is próbáltam. A szinkronszínészek hangja semmilyen életjelet nem adott, és okádni tudnék a kínai beszéd hallatán.

A kultúra... coco2 jól leírta.

Saját tapasztalatom a multis világból, az ottani kollégákkal beszélve, és 1 hét kínai BizTrip után: a pénz és hatalom beszél, a többieknek kuss van.
Amíg nem beszélsz a politikáról, vagy nem lázadozol a heti 6 nap (10-12 óra műszakok!) munka miatt, addig nyugodt életed lesz.
Részemről semmi olyan nincs kínai kultúrában, amire itt Európában szükségünk lenne.

Nem tudom, miképp tud kifejlődni egy olyan anime kultúra így, aminek semmi köze a valósághoz, de legalább öntik bele a pénzt, hogy a nyugatnak is tetsszen.

(#50515) ANOka válasza Aljasvip (#50514) üzenetére


ANOka
őstag

"...okádni tudnék a kínai beszéd hallatán."
+1
Nem vagy egyedül: emiatt én sem nézek több kínai animét.

(#50516) SQX_Barto válasza ANOka (#50515) üzenetére


SQX_Barto
addikt

En a japanert sem vagyok oda, de ha kesobb jon/meg nincs is angol dub, akkor elviselem.
RWBY anime elvileg azonnali angol dub-bal jott volna, utana az volt, hogy kesik, most meg az van, halvany lila fingjuk sincs mikor lesz... (Azt hiszem Roman szinesze meghalt nemreg, de lehet mas gond is van.) Pedig szerintem konnyebb helyzetben vannak, mint mas animek, hiszen kb "keznel van" az egesz RWBY cast par kivetellel.

[ Szerkesztve ]

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#50517) coco2 válasza Aljasvip (#50514) üzenetére


coco2
őstag

@Aljasvip
Ne aggódj, Kínában a helyzet sokkal előrehaladottabb annál. Lévén mi itt nem politizálunk, akit részletek érdekelnek, kezdésnek nézze meg ezt a YouTube videót.

Más.

A fentebb javasolt 3 kínai animéből 2-be belenéztem (2-2 részt). Én szokva vagyok a kínai hangzás világhoz, az engem nem zavart. A rajzolás és színek okésak. A Meng Qi Shi Shen-ből talán lehetne egy SoL anime átcsiszolva, de átcsiszolás nélkül szerintem nem üti meg a nulla szintet - alatta van. A Psychic Princess-t nézni olyan kínzóan erőszakos élmény volt, hogy azon gondolkodok, terroristákat azzal lehetne vallatni a földalatti ember-eltűntető bunkerekben. A magam részéről inkább a nyers unalmat ajánlom mindkettő anime helyett.

[ Szerkesztve ]

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#50518) KISDUCK


KISDUCK
addikt

I Want to Eat Your Pancreas / Meg akarom enni a hasnyálmirigyed

Hát elég wtf cím, de legalább a film aranyos volt, nekem a Koe no katachi-t jutatta eszembe.

(#50519) KISDUCK


KISDUCK
addikt


Solo Leveling webtoon artist DUBU (Jang-Sung Rak) has passed away due to a cerebral hemorrhage, REDICE studio announced earlier today. The artist had a chronic illness and his health suddenly deteriorated, according to the statement.

[link]

rip mester

(#50520) Maxxy10 válasza KISDUCK (#50519) üzenetére


Maxxy10
addikt

:(

(#50521) coco2 válasza KISDUCK (#50519) üzenetére


coco2
őstag

Akkor most mégsem lesz anime belőle?

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#50522) oriic válasza coco2 (#50521) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Szerintem ez nem érinti azt. A Webtoon amúgy befejeződött hivatalosan.

Live-Die-Respawn

(#50523) KISDUCK válasza coco2 (#50521) üzenetére


KISDUCK
addikt

Szerintem arra DUBU halála nincs hatással, mert az A-1 Pictures studió fogja az animét készíteni.
szerk.: + ő "csak" artist volt, a webtoon egy novellán alapult amit nem ő írt.

[ Szerkesztve ]

(#50524) coco2 válasza Aljasvip (#50514) üzenetére


coco2
őstag

>Részemről semmi olyan nincs kínai kultúrában, amire itt Európában szükségünk lenne.

Még ez hátra maradt picit. Van egy dolog, amit bizony eltanulhatnánk tőlük. Mármint nem az alsó és közép, hanem a felső osztálytól. Van családépítési öntudat és fegyelem náluk. Az az egy értékes lenne itt európában a sok céltalanul létező családnak. Vagy legalább a normálisabbjának.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#50525) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Made in Abyss: Retsujitsu no ougonkyou

4 rész után még mindig tetszik, de továbbra is beteg és elvont cucc szerintem.

Live-Die-Respawn

(#50526) coco2 válasza oriic (#50525) üzenetére


coco2
őstag

Az a sorozat a 4. része egy sorozat sorozatnak, amiről még nem sikerült eldöntenem, hogy a season 1 13 részéből készült-e a movie 1, a movie 2, és a movie 3, ami után te a season 4 (??) 12 részét linkelted ( Made in Abyss: Retsujitsu no Ougonkyou // Made in Abyss: The Golden City of the Scorching Sun ). Ha esetleg átlátod azt a katyvaszt, egy kisegítő tanácsnak örülnék. Addig is elkezdem leszedni / nézni a legelső sorozat 13 részét.

Edit:

Olybá tűnik a MAL leírásából, hogy a movie 1 és 2 a season 1 13 részének újracsomagolása, és a movie 3 már folytatása a történetnek.

[ Szerkesztve ]

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#50527) KISDUCK válasza coco2 (#50526) üzenetére


KISDUCK
addikt

Jókis cucc a made in abyss, de eléggé morbid a történet annak ellenére hogy első ránézésre nagyon aranyosnak tűnik.

(#50528) Rimuru válasza coco2 (#50526) üzenetére


Rimuru
veterán

Ha esetleg átlátod azt a katyvasz - Ilyen esetekben az anidb-s graf hasznos szokott lenni, pl made in abyss.

Vigyázat, csalok!

(#50529) oriic válasza coco2 (#50526) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Nincs semmi katyvasz.

1. szezon
3. film a folytatása ennek
Most fut a 2. szezon ami direkt folytatása a 3. filmnek

Az első film az első szezon 1-8 részének a recap kiadása, a második film az első szezon 9-13. részének recap kiadása. (amúgy ezek a recap dolgok animéknél halál feleslegesek már évek óta mondom)

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#50530) Farkassacred válasza oriic (#50529) üzenetére


Farkassacred
őstag

Katyvasz a fenekeknél van itt ebben az animében, de nem is kicsi. ;] Nem semmi fétisek vannak itt.

(#50531) coco2 válasza Rimuru (#50528) üzenetére


coco2
őstag

Köszönöm a linket. Egyszer már találkoztam a site-al, csak akkor nem jegyeztem fel. Most már ideje lesz megjegyeznem :)

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#50532) F34R válasza coco2 (#50531) üzenetére


F34R
nagyúr

Pedig MAL-on is egyertelmu.
A summery az nyilvan az osszegzo movie, de az elso evad utan egyertelmuen a harmadik film kovetkezik, majd azutan a most futo sorozat.

(#50533) oriic válasza Farkassacred (#50530) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ott a készítőknél van más gond is. :D Előző részekben amióta a faluba megjöttek, pénisz formákat látok mindenhol :DDD (Főleg Maaaa keze)

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#50534) F34R válasza oriic (#50533) üzenetére


F34R
nagyúr

Ennyire beteg lett? :D

(#50535) oriic válasza F34R (#50534) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Jó nyilván túlzok, de egyes jelenetekben a lény keze olyan mintha egy elcseszett dákó lenne. (közben meg egy másik lény segge után áhitozik. :DDD )

Live-Die-Respawn

(#50536) KISDUCK válasza oriic (#50535) üzenetére


KISDUCK
addikt

Sírok. :DDD

(#50537) F34R válasza oriic (#50535) üzenetére


F34R
nagyúr

:DDD Dirty :C

(#50538) coco2


coco2
őstag

Csatlakoznék az előttem szólókhoz, +1 ajánlás: Made in Abyss

Ha valaki a tsundere animék esztétikájához szokva belenéz, az első, ami feltűnik neki, hogy bizony a rajzolás esztétikája sehol sincsen azoktól az animéktől, amikben főleg csak esztétikai élmény van. Rondának éppen nem ronda, azt azért nem mondanám, de tény, annyira részlet szegény, mint anno a "Magyar Népmesék" rajzolása. Lenne hova fejlődnie. De! Van benne egy kevéske háttér zene, vannak benne szerethető szereplők, és van benne kreatív sztori, ami ritkaság a mai mind-egyforma animék után. Ami kommenteket láttam más site-okon róla, jellemzően: "végre valami kaja!" A grafikai gyengeségeivel együtt európai ízlésnek is megfelelő az anime egésze.

Én magam eddig a linkelt első évadot néztem végig, és most nézem tovább a movie folytatást. Aki még nem próbálta, nyugodtan adhat egy esélyt a linkelt animének.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#50539) callmeakos


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Kaguya Sama: Love is War - Ultra Romantic

Alapvetően hozta azt amit elvártam tőle, a fesztiválos huzavona nekem egy picit rontott az összképen, de alapvetően rendben volt. Főleg hogy végre eldurrant az a bizonyos csók, még akkor is, ha nem tudom eldönteni, hogy most ki vallott szerelmet először

Az utolsó rész után viszont arra a következtetésre jutottam, hogy az egész széria legnagyobb győztese kétségkívül Ishigami, még akkor is, ha nem kapta meg azt a választ amit szeretett volna hallani. Ezen gondolatmenten haladva azt is leszűrtem, hogy Ishigamival ellentétben Fujiwarával az ég egyadta világon semmit nem kezdtek, sőt mintha picit idegesítő is lett volna néha most, hogy kicsit komolyabbra fordultak a dolgok.

Egyébként most akkor vége szériának? a The End felirat alapján ezt gondolnám.

[ Szerkesztve ]

All→M8

(#50540) Sordoran válasza callmeakos (#50539) üzenetére


Sordoran
addikt

A manga még fut (bár már csak kb. egy tucat rész van hátra), szóval tudják folytatni majd ha akarják az anime-t. Szerintem fogják is, nem igazán veszített a manga a lendületéből, továbbra is tud szórakoztató lenni.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#50541) F34R


F34R
nagyúr

Ez a Made in Abyss meg mindig elborult :DDD
hianyzott mar.

(#50542) oriic válasza F34R (#50541) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

:C Na mondom én.

Live-Die-Respawn

(#50543) callmeakos válasza Sordoran (#50540) üzenetére


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Csak kíváncsiságból, hogy áll a Manga? Eljutottak a Stanfordra?

All→M8

(#50544) Sordoran válasza callmeakos (#50543) üzenetére


Sordoran
addikt

Röviden válasz igen. A legtöbb szál el van már varva, csak egy pár váratja még az olvasókat. ;)

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#50545) callmeakos válasza Sordoran (#50544) üzenetére


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Köszi.
Lehet ha lesz egy kis szabadidőm, rávetem magamat a mangára. Érdekel hogy folytatódik, de nem akarok várni 2 évet egy esetleges új évadra :)

All→M8

(#50546) F34R


F34R
nagyúr

Ha mar multkor beszeltunk a kinai animekrol..szerintem ez tobb mint allat lesz. [link]

(#50547) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Parallel World Pharmacy

Így három rész után amúgy nem tűnik rossznak. Isekai, de kicsit csavartak a témán, kíváncsi vagyok hosszú távon mit akarnak kihozni belőle.

Live-Die-Respawn

(#50548) SQX_Barto


SQX_Barto
addikt

Valaki itt nezi meg a Helluva Bosst? :)
Most jott ki a 2. evad elso resze. (season 1 episode 8 kesik, valoszinuleg zene miatt.)

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#50549) F34R válasza SQX_Barto (#50548) üzenetére


F34R
nagyúr

Nem, mert nem anime ;]

(#50550) SQX_Barto válasza F34R (#50549) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Miutan irtam rajottem, hogy nincs az animacios sorozatok is a cimben, rosszul emlekeztem, de attol meg jo terjeszteni az iget :) Ingyenes, felnott animacios sorozat, ami a pokolban jatszodik :D

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.