Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 09:42:28

LOGOUT.hu

Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30936) mexel válasza sugarforce (#30930) üzenetére


mexel
veterán

Ne kezdjük el ismét, nem áll szándékomban. :) Mindenesetre nem ferdítés. Ha nem is ezekkel a szavakkal de azért ez jött le, de teljesen lényegtelen szerintem most ez, nem ezen volt a hangsúly, ne lovagoljunk megint a szavakon. A tanixos témából ne ez legyen megint amire reagálni kelljen. Egyébként én annyit osztottam meg velük, hogy a pixelesedésre milyen megoldást találtam mert a Freaktab-os fórumukon is sok ilyen kérdés volt, aztán felmerült itt az AFR kérdés erre itt a topikban. Arra is rákerestem, de az megtalálható volt már azt hiszem minix fórumán hogy mikortól alkalmazták, és ők használták az NR kikapcsolást is, igaz arról kevés infó volt.
A Tanixosok is foglalkoztak az AFR-el miután az orosz srác javasolta nekik ( nekem is ő segített az alapokkal), felmerült ott is az NR kikapcsolás is, ez is érdekelte őket, erre írtam hogy ők nem vették hülyeségnek, ( pedig akor igen ködös volt a leírás, sokat kellett keresgélni míg kiderült mire jó ), de azt nem tudom abból mi lett, a pixelhibák megoldása óta nem nagyon néztem be hozzájuk mert a tanix boxokat eladtam. Én csak alkalmaztam kis módosítással az AFR telepítését és NR kikapcsolást amit a blogban leírtam, de aztán a Amlogic Toolboxban megjelent jóval egyszerűbben szerencsére, nem kell annyit molyolni vele, igaz az csak droidra van, én pedig LE alatt javasoltam még ezt itt, erre mondtam hogy hülyeségnek vették itt sokan, a visszajelzések alapján ez volt az érzésem erősen.
Akkor még a legutolsó beta firmben nem is volt szó a Tanixnál Libreelecről, abban AFR teszt volt androidra, ez a dual rom egy friss húzás volt tőlük.
Anno linkeltem nekik az itten hsz-emet amiben leírtam a pixelhiba megoldást, de aztán az ottani topikban próbáltam angolul leírni hogy mit kell hová írni, kaptam egy köszönömöt, és páran ki is próbálták még. Volt magyar tag is ott ( itt nem szerepel), neki ajánlottam az itteni fórumot is hogy nézzen be, de nem hinném hogy bárki külön felhívta volna a figyelmet Csicsóka művére, főleg hogy az később került ki ide, szerintem simán vadásznak minden fórumon a jó megoldásokra. Igazi jó kínai módon, amit látnak azt használják. Szerintem ők nem is így fogják fel hogy ez most lopás vagy illik-e, teljesen máshogy gondolkodnak.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.