Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1864) tommybear válasza Blaize (#1861) üzenetére


tommybear
csendes tag

Hi mindenki, de fpleg Blaize, ha még vagy!

Nekem évek óta 5.1-es fülesem van, akárcsak az öcsémnek, többet kipróbáltam és nagyon nagy volt a szórás köztük. Jah elöljáróban annyit, hogy mindig Creative hangkarim volt, most épp egy Audigy 4, alaplapival soha nem próbáltam a füleseket és USB-s fülest is elkerültem, ha lehet.

Trust és Genius darabok szerintem nagyon rosszak voltak, se a 3D hatás nem jött át, se a mély hangok nem voltak elég jók, nem érték meg a pénzüket.

A Zalman már jobb, nekem ugyan nem jött be, öcsém szerint viszont jó volt. A 3D hatás kielégítő, de zenehallgatásra nekem valahogy gagyi volt (főleg valahogy a magas hangok voltak nekem laposak, nem tudom miért).

Most nekem Medusa van tökéletesen elégedett vagyok vele, annyit tud amennyibe kerül (azelőtt Ozakim volt, az majdnem pont ugyanilyen volt hehe), Ami rossz benne, hogy eszetlen sokat kell vele szórakozni mire belövöd az egyes csatornák hangerejét, nekem 3 hét kellett mire úgy éreztem már jó, de ehhez kb. negyvenszer átvariáltam mindent, még az egyes "hangfalak" távolságát is. Viszont ha egyszer belőtted (és nem állítod el véletlenül, mint én egyszer...) akkor egy 5.1 hangfalrendszer teljesítményének 90%-át kapod, úgy hogy az asszony nyugodtan szundíthat mögötted és még helyet is alig foglal. Jah és zenét is lehet vele egész jól hallgatni.

Öcsémnek meg Razer Barracudája van, ami tényleg jobb egy kicsit, bármelyik másik amim eddig volt, de másfélszer annyiba is kerül mint a Medusa. 3D-ben kb. Medusa, kicsit kevesebb szöszölés kell neki a belövéshez, viszont a basszusa le tudja tépni-rázni a fejed, ez a Medusában inkább csak olyan erős masszírozás.

Ami meg a két 2D fülest illeti, egyszer elkértem egy barátom Sennheiser fülesét (nem tudom melyik típus volt, de 2 éve vette 20k-ért) és zenehallgatásra állat volt, majdnem maga alá csináltam élvezetemben a Nightwish és Enya albumaim hallgatása közben. De játék közben a térhatás sehogy se volt... térbeli. Kipróbáltam más hangkártyákkal is, de sehogy nem volt még megközelítőleg se olyan, mint a medusával. Így hát Medu ment a gépbe vissza és a Hi-Fi-be meg bedugtam egy Sennheiser fülest! ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.