Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14196) dudika10 válasza kaszaf (#14193) üzenetére


dudika10
veterán

Ez esetben válaszolok komolyan:
Javítással foglalatoskodtam, tehát a hibákkal van tapasztalatom. Azok a készülékek, amik jól meg vannak tervezve, elvileg nem kerülhettek hozzám nagy számban (és tényleg sok típusból csak balesetet szenvedő készülékeket láttam). Azt megjósolni tehát, hogy melyik fog potenciálisan működni 30 év múlva, sokkal kisebb pontossággal tudnám. Mindenesetre egyik gamer (gondolom, hogy úgy gondolsz a fogalomra, ahogy gondolom, hogy gondolsz) termékre se mernék fogadni, 5.1-es és 7.1-es fejhallgatókra meg aztán végképp nem (mint említettem 4x több meghibásodási lehetőség, ebből következően jóval rövidebb élettartam - ezen kategóriának semmi értelme egyébként, csak kevesen rendelkeznek olyan háttérismerettel, hogy ezt belássák sajnos).

A gyártóknak nem érdeke ebben a mondvacsinált kategóriában, hogy tartós terméket hozzanak létre (megjegyzem a szakértelem is hiányzik). Ami 3 évnél idősebb, az már nem trendi, a célközönség jelentős része lecseréli, messze nem okoz akkora felháborodást egy hiba, mint azon kategóriákban, amelyek hozzáértő célközönségnek szólnak. Normális esetben a felhasznált anyagok, konstrukció megváltoztatásával ezen hibákat a gyártónak nagyon gyorsan el kéne tüntetnie. Ha sokat visszaolvasol, az egész vitát úgy kezdtem, hogy még mindig nem sikerült megoldani a típushibákat a steelseriesnek, 5 év után.

szerk.: az itt az elmúlt időszakban többször előkerülő HyperX Cloudnál az alap jó volt, de a mikrofonkapszula választását nem kellett volna elkapkodni. Ez a leggyengébb pont, ezen kívül rendben van. Ha pisztolyt tartanál a fejemhez, könnyen lehet, hogy ezt a típust mondanám.

(#14194) lekorszke: pontosan. Ez a legamatőrebb tervezési hibák egyikének következménye, amit csak gyártó elkövethet.
Ha visszaolvasol, láthatod, hogy éppen ezen termék ellen emeltem fel a hangom, és lettem idiótának minősítve (a topikban immáron sokadjára). :)

(#14195) d1abLo: kifog rajtad ezen fránya magyar nyelv értelmezése. Átváltsunk angolra?

[ Szerkesztve ]

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.