Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11241) Nekroseth


Nekroseth
újonc

Háy!

Elég új vagyok még az oldalon és meg kell hagyni elég fura, nem tudtam új témát létrehozni külön ezzel a kérdéssel, úgyhogy ne haragudjatok, de ide tenném fel :

Nemrég vettem egy új alaplapot (kényszerből) egy Asrock 990fx extreme3 at. Ugyanis az előző egy rakás...azelőtti meg kiégett.
A problémálya, hogy a szervízből hazahozva windows 8.1 volt rajta és nem volt hang. Nagy nehezen megcsináltam, de az továbbra is csak 2.1 volt.
A legújabb alaplapi driver, videó driver, realtek driver sem segített.
A gép és az 5.1 között csak az optikai kimenet van bedugva. (ez adja a 2.1et)

A windows 2 opciót ad nekem a "lejátszási" eszközöknék (+egy be nem dugott hdmi kimenetet-ami nem is lenne opció mert nincs az 5.1en csak kimenete)
Egy Speakers opció, ami látszatra látja az 5.1 ez és engedné is beállítani azt, de ha tesztelem nincs hang (csak a csíkok mennek, hogy volna amúgy) Ebből arra gondoltam, hogy ez a másik kimenete a hangnak (ami nincs bedugva)
A másik a Realtek digital output. Ami adja am ostani 2.1 es hangzást és müködik rendesen, de csak 2.1 ugye. Gondolom ez lenne az optikai kimenet? Azóta újratelepítettem a gépet és windows7 et raktam fel. Frissítettem összes update el driver el, de semmi. Detó ugyanaz.

2 napja böngészek, de semmi megoldás...már azt sem tudom hova forduljak. A kedves szervízem egy retardált szar sajnos...értelmes dolgokat nem tud mondani, már 100 szor megbántam hogy egyáltalán bevittem nekik.

Légyszi HELP!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.