2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hosting környezet Debian 6 alatt

    Ingyenes webhosting panel, ami képes virtualizálásra is? Igen! ISPConfig 3 és OpenVZ telepítési útmutató.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 12 éve 28

  • Megéri szeretni?

    Sokszor kérdezik tőlem és ahogy teltek az évek én is egyre többször kérdeztem magamtól, hogy: "Megéri szeretni? Van-e egyáltalán még bármiféle jelentése is ennek a szónak manapság?" A válasz pedig sajnos az, hogy egyre kevesebb. Megéri-e szeretni? Igen. Fájni fog-e? Piszkosul. Akár viszontszeretnek, akár nem, de előbb-utóbb pokolian fog fájni.
    Sokan most elismerően bólogatnak és páran talán kétkedve rázzák a fejüket. Az előbbiek túl vannak már néhány csalódáson míg az utóbbi csoport valószínűleg éppen szerelmes és azt hiszi, hogy ez most majd örökre szól.

    Figyelem, most pukkan ki a buborék: Amíg ezen a földön élsz és ameddig még dobban a szíved, addig mindent csak egy meghatározott ideig birtokolsz. Az életed, a tested, a vagyonod és a szerelmet is.
    Tudod, ami a romantikus filmekben és a szerelmes regények lapjain annyira könnyűnek és hétköznapinak tűnik az a valódi hús-vér létben kínkeserves harc. Magunkért, a másikért, kettőnkért és egy olyan jövőért, amiben legtöbbször még a holnap sem biztos.

    Folytatás...

    The DJ 12 éve 39

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.