2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Geek joke

    Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. :)

    The DJ 12 éve 5

  • Amazon Kindle Touch

    Vettem egyet. Nem bántam meg. Hihetetlen jó dolog ez az e-ink kijelző. Gépen fél óra olvasás után mindig úgy éreztem, hogy szabályosan kifolyik a szemem, ezért már jó ideje csak halmozódtak a digitális könyvek, de nem tudtam igazán rászánni magam, hogy nekik is essek. Hát az új jövevény érkezésével ez most megváltozni látszik, ugyan is a Kindle-en olvasni kész felüdülés. Ugyanaz az érzés mintha papír alapú médiát tartanék a kezemben. Főként epub, mobi és prc formátumú könyveket pakoltam rá eddig, de ennél jóval több típust képes kezelni. Még egy tokot rendelek hozzá ebay-ről, lehetőleg valami világítással egybeépített verziót és utána teljes lesz a boldogság. :)

    Ha szükséges még az e-mailjeimet is meg tudom nézni rajta, ugyanis beépített böngészővel is rendelkezik. Sokan kifogásolták a landscape mód hiányát, de az új frissítéseknek hála ez is orvoslásra került. Nem is nagyon tudok hirtelen belekötni, talán csak a hardveres lapozógombok hiányoznak egy picit a két oldalról, de még ez sem vészes, mert érintéssel is könnyen "lapozható".

    Mától végre újra könyvmoly leszek. :)

    The DJ 12 éve 2

  • Teszt 20 kérdéssel

    Belebotlottam EBBE az oldalba az imént, kíváncsiságból kitöltöttem és meglepő módon szinte egy az egyben visszakaptam a saját jellemzésemet: [link]

    Sose szavaztam túl nagy bizalmat az ilyen kitöltögetős oldalaknak, de ez most nagyon betalált. :)

    The DJ 12 éve 35

  • A nők és a kiskutyák

    Ma is egy olvasói levél kerül sorra, ennek a beküldőjét Anna névre kereszteltük át. Anna saját bevallása szerint egy azon nők közül, akik mindig tartanak maguk körül egy vagy több férfi hódolót. A szerelem ebben a felállásban legfeljebb egyoldalú, valami barátságféle van inkább az ilyen kapcsolatok mélyén, a legjobban a kutyatartásra hasonlít a dolog - éppen ezért Anna is a kiskutya-metafora segítségével írja le saját kapcsolatait, és azt a szomorú következtetést, amiről levelében élete nagy felismeréseként említ. Ön is ismer kiskutya típusú férfiakat? Vagy olyan nőket, akik ilyen férfiakat tartanak? Akkor minden bizonnyal ön is érdeklődve olvassa majd Anna levelét.

    "Mi csajok – akár úgy is, hogy nem tervezzük – könnyen kutyatulajdonosokká válhatunk. 34 éves vagyok és nekem is vannak kiskutyáim. Tőlük kapom a szeretetet, a pozitív visszajelzést akkor, amikor szükségem van rá. Belőlük táplálkozom, tőlük kapom az energiát, a pozitív megerősítést. Tök jó.

    Egy nőnek – és persze egy pasinak is – szüksége van a pozitív megerősítésre, energiára. Mindenkinek szüksége van rá, ebből lesz magabiztosságunk, egészséges önbizalmunk, szóval kell a női mivoltunknak egy bizonyos mértékben. Erre a célra én kiskutyát, kiskutyákat tartok.

    Folytatás...

    The DJ 12 éve 5

  • Hosting környezet Debian 6 alatt

    Ingyenes webhosting panel, ami képes virtualizálásra is? Igen! ISPConfig 3 és OpenVZ telepítési útmutató.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 12 éve 28

  • Megéri szeretni?

    Sokszor kérdezik tőlem és ahogy teltek az évek én is egyre többször kérdeztem magamtól, hogy: "Megéri szeretni? Van-e egyáltalán még bármiféle jelentése is ennek a szónak manapság?" A válasz pedig sajnos az, hogy egyre kevesebb. Megéri-e szeretni? Igen. Fájni fog-e? Piszkosul. Akár viszontszeretnek, akár nem, de előbb-utóbb pokolian fog fájni.
    Sokan most elismerően bólogatnak és páran talán kétkedve rázzák a fejüket. Az előbbiek túl vannak már néhány csalódáson míg az utóbbi csoport valószínűleg éppen szerelmes és azt hiszi, hogy ez most majd örökre szól.

    Figyelem, most pukkan ki a buborék: Amíg ezen a földön élsz és ameddig még dobban a szíved, addig mindent csak egy meghatározott ideig birtokolsz. Az életed, a tested, a vagyonod és a szerelmet is.
    Tudod, ami a romantikus filmekben és a szerelmes regények lapjain annyira könnyűnek és hétköznapinak tűnik az a valódi hús-vér létben kínkeserves harc. Magunkért, a másikért, kettőnkért és egy olyan jövőért, amiben legtöbbször még a holnap sem biztos.

    Folytatás...

    The DJ 12 éve 39

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.