2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A hónap klipje

    A hétvégén akadtunk rá erre a számra a bulira való ráhangolódás közben, aztán gyorsan függők lettünk :D Persze nem a zene miatt. Bár úgy 10 megnézés után az is elkezd tetszeni, végül pedig azon kapod magad, hogy egyfolytában dúdolod.

    Dan Balan - Chica Bomb :C

    The DJ 15 éve 5

  • Jézus Tours

    Hát ez se egy hétköznapi dolog. Hajóbusz. Vagy buszhajó? :D

    [link]

    The DJ 15 éve 0

  • Party alapszabályok (Party 101)

    Azt hiszem kijelenthetem, hogy van már egy kis rálátásom a klubok, bulik, diszkózás világára, azonban amiket alább leírok, azok kivételesen nem a diszkós pult mögötti eseményekről szólnak.

    Gondolom mindenki volt már életében legalább egyszer valamilyen nagyobb buliban, esetleg ismertebb szórakozóhelyen. Valószínűleg mindenkinek van tapasztalata, véleménye a dologról. Én most mégis megpróbálom megfogalmazni néhány pontban, hogy mik azok az elengedhetetlen dolgok, amik nélkül nem buli egy buli :)

    Kéretik nem komolyan venni, poén, kifigurázás.

    1. Természetesen kellenek csajok, nők, lányok, nőnemű egyedek :)

    Hogyan tudhatod meg, hogy hol vannak a klub legjobb/jó/kicsit is csinos és kívánatos egyedei? Pipiskedj kicsit, ha alacsony termetű vagy akkor rácsesztél, de esetleg opcionálisan felülhetsz barátod nyakába, csak ezek után nem biztos, hogy sikered lesz a nőknél. Ha valamelyik megoldást sikeresen alkalmaztad, akkor nézz körül jó alaposan. Keress egy nagy csapat, idétlenül táncoló, bevágódni próbáló, lehetőleg izompólóban feszítő srácot, ezen egyedek nagy valószínűséggel kört formáznak a táncparketten, a kör közepén pedig ott lesznek azok a bizonyos jó nők, akiket keresel. Több ilyen képződmény is előfordulhat, némely esetben megtörhet a kör formája.

    2. Hogyan csajozz be?

    Folytatás...

    The DJ 15 éve 28

  • Kártyatrükk

    Hihetetlenül jól nyomja a srác, csak ámultam a videón.
    Közzé is teszem, hogy mások is táthassák egy kicsit a szájukat.

    Itt is van: [link]

    The DJ 15 éve 7

  • Nyertem!

    A napokban megláttam, hogy az IT.Café nyereményjátékot indított a Linux és a szabad szoftverek témakörében, úgy voltam vele miért ne próbáljak szerencsét, ha már Debiannal dolgozom nap mint nap.

    A helyes válaszok megtekintése után úgy tűnt elhibáztam egy kérdést, de a szerencse végül mégis rám mosolygott, mivel az általam bejelölt választ is helyesnek ítélték egy rövid tanácskozás után. Örültem mint majom a farkának, bekerültem a kalapba 60 fórumtársammal együtt. Gyorsan le is fényképeztem az ablakot, hogy megörökítsem magamnak és legyen mivel büszkélkednem a jövőben, de mire frissítettem egyet már a következő kép fogadott:

    Ilyen se történt még velem, hogy egy ilyen netes játékon nyerjek valamit, örülök nagyon és ezúton is szeretném megköszönni a játék készítőinek és szervezőinek a korrekt hozzáállást és magát az izgalmas játékot :R

    The DJ 15 éve 11

  • Én és az ősz

    Az írás közben ezt hallgattam: [link]

    Ősz

    Ő meg én sosem voltunk jóban. Régre nyúlik vissza ez a dolog, nem is tudom már hol kezdődött. Mára már viszont teljesen belém égett, hogy az ősz számomra mindig csak rosszat hozhat. Elmúlást, fájdalmat, magányt. Pedig az eszem tudja, hogy kár ezért az évszakot okolni, ő nem tehet semmiről. Ráadásul pont én vagyok az, aki mindig bőszen hangoztatja, hogy mindenben meg kell tudni látni a szépet. Az őszben is. Ilyenkor viszont mégsem megy olyan könnyedén, mint szeretném.

    Ha visszatekintek az utóbbi 4-5 évemre mindig ugyanazt látom. Amint véget ér a nyár és elkezdődik az ősz, az életem egy szép és fontos szakasza is tovatűnik vele. Tegnap döbbentem rá erre, ahogy hallgattam az esőcseppek kopogását a tetőn álomra várva. Így volt ez idén is, azelőtt is meg azelőtt is. Nem csoda hát, hogyha ezentúl fenntartásokkal tudok csak tekinteni erre az évszakra. Persze biztos lesz majd másképp is. Egyszer megtörik tán az "átok".

    Folytatás...

    The DJ 15 éve 1

  • Opel Corsa vs. Rendőrség

    Szintén kommentár nélküli bejegyzés, tessék megnézni a videót: [link]

    The DJ 15 éve 19

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.