2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • PlayStation Memories

    Hétvégén hazautaztam szüleimhez, aztán a régi szobámba érve megláttam a polcon az itthon pihenő játékaim, gondoltam készítek egy képet a PS1-es lemezekről.

    A PS1-em 1999-ben vettem, az első két játékom a Gran Turismo és a Final Fantasy VII volt hozzá. A Final Fantasy VIII az egyetlen játékom, amit a szüleimtől kaptam ajándákba :)

    A vib-ribbon-t pedig nem tudom megmagyarázni.

    ldave 10 éve 4

  • Magyar Posta és Magyar Valóság

    335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet

    12. § (3) A méretei miatt levélszekrénybe nem kézbesíthető küldemény érkezéséről a postai szolgáltató értesítőt hagy hátra a levélszekrényben, ennek hiányában a címhely közelében erre a célra használt helyen.

    Mit csinál a postás a fenti helyett? Ledobja a küldeményt az ajtóm elé. Ami eltűnt. Csak onnan tudom, hogy volt, hogy a szembeszoméd szólt, hogy napközben látta az ajtóm előtt a földön. Nem tudom kire legyek mérges, a postásra vagy arra, aki elvitte? Vagy magamra?

    ldave 10 éve 60

  • Gamepod Nintendo Meeting @ Me - ősz

    Lassan véget ér a nyár, szóval lehet folytatni a kockulást. Feltéve ha valaki abbahagyta. Én nem!

    ldave 10 éve 112

  • elementary OS - névváltás a terror miatt

    A sok különböző Linux disztribúció közül nekem az elementary OS az, ami a legjobban megtetszett a próbák során, azonban pár apró hiba és hiányosság miatt nem tudtam teljes mértékben átállni rá. Szóval napi szinten jelenleg nem használom, de a fejlesztését azért követem és kíváncsian várom, hogy a következő kiadás javítja-e majd azokat a hibákat, amik miatt nem lett ez az elsődleges rendszerem.

    Az Ubuntu alapú elementary OS első verziója Jupiter (2011) néven jelent meg. Jupiter Zeusz római megfelelője, a római panteon királya. A második főverzió a Luna (2012), nevét a római holdistennőtől kapta. A jelenleg készülő harmadik kiadás pedig Isis néven volt ismert egészen mostanáig. Ízisz egyiptomi istennő, Hórusz anyja, az egyik legjelentősebb istenség, a termékenység, a víz és szél istene.

    Folytatás...

    ldave 10 éve 2

  • Gamepod - egy korszak vége

    Gondolom többeknek is feltűnt a változás a Gamepod szerkesztőségét illetően.

    Én ezzel a kis bejegyzéssel szeretném megköszönni Zsocccnak és Vistaboynak az eddigi munkát. :R Amióta aktíván látogatom a Gamepod-ot (~2010), ti ketten vittétek nagyrészt az oldalt.

    Hát most csak így ennyi.

    ldave 10 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.