2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Harry Potter: Hogwarts Mystery - a f2p legalja

    Nagyon ritkán játszom mobilon és a free 2 play játékokat is nagyrészt kerülöm, de a J. K. Rowling által megálmodott és megírt varázsvilágot nagyon kedvelem, így hát örömmel láttam, hogy felkerült az App és a Play Store-ba egy Harry Potter játék. Ez nagyjából egy hete volt, azóta játszom a játékkal és hát ahogy haladok előre a történetben, lesz egyre undorított és lehúzásra tervezett az egész játék mechanika.

    A Hogwarts Mystery alapvetően a sok másik játék által is alkalmazott energiára épülő rendszert használ, ami szép lassan töltődik vissza az idővel, jelen esetben négy percenkét kapunk vissza egy energia pontot. Az energia pontok segítségével tudunk előre haladni a történetben, ezt kell költeni az tanórák során, tanulás közben, egyéb események alatt, szóval lényegében mindenhez ez kell.

    Maga a játék megvalósítása, gondolok itt a látványra, hangokra, történetre szerintem mind remek. Az új szereplők érdekesek, az alaphelyzet izgalmas, minden adott ahhoz, hogy egy új és ismeretlen kalandba vágjunk bele. De!

    Folytatás...

    ldave 6 éve 32

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.