2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Miért játszom?

    Hogy miért is játszom? Hát mert szeretek.

    Mindig is szerettem játszani. Minden egy C64-el kezdődött és onnantól kezdve a Gameboy-on keresztül a Playstation-ön át a World of Warcraf-ig jöhetett szinte bármi. Legyen az videojáték, társasjáték vagy bármi más, nincs olyan korszak az életem során, amikor ne élvezettel ültem volna le a gép, a tv vagy a játéktábla mellé, akár egyedül, akár társaságban.

    Szeretek olvasni játékokról. Híreket, fórumokat, videókat a youtube-on. Várom az összes konferenciát az év során, ébren vagyok sokáig, hogy elsők között olvassak a legújabb játékokról, a legfrissebb konzolokról. Sokszor van, hogy elülök a gép elé, hogy most csinálok valami értelmeset, csak előtte még ránézek itt a fórumra vagy kedvenc internetes újságomra, majd azon kapom magam, hogy lassan éjfél és ideje lenne eltenni magam másnapra.

    Volt egy kis bolt a városban, ahol laktam, neve most hirtelen nem jut eszembe, de valami Sega-val kapcsolatos volt, talán SegaSonic, így egybe. Egy panelsor melletti garázsban volt az egész. Suli után elég gyakran betértünk haverokkal játszani egy kicsit. Emlékszem a napra amikor jött egy Nintendo64 valamikor '97 nyarán, pont akkor bontotta ki a boltos és kötötte rá a kis tv-re, majd betolta a kazettát, valami Star Wars játék volt, most nem ugrik be a neve. Fantasztikus volt, olyan látványt és irányítást nyújtott amihez foghatót akkor még nem látott egyikünk sem.

    Folytatás...

    ldave 12 éve 32

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.