2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Destiny 2 - egy kis értekezés a problémákról

    A múltkor írtam pár sort a Destiny 2 kampányáról, most az azt követő részről szeretnék kicsit elmélkedni.

    Mint ahogy már ott is írtam, nem sok időm van az első részben, nem jártam raid-ekre, nem farmoltam a tökéletes fegyvert, nem mentem egyedül Nightfall-t letolni és még sorolhatnám. A Destiny 2-ben viszont meg több, mint 150 órám van, szóval azért nagyjából átlátom a játékot, a rendszereit és a problémáit, amik számomra azok.

    Szinte bármit is csinálunk a játékban, legyen az public event, strike, crucible, lost sector, különféle zsetonokat (token) kapunk jutalmul, amiket a megfelelő NPC-nél lehet beváltani legendary tárgyak reményében. Ha minden igaz, ez alól csak a raid a kivétel, ott kapásból eshetnek a raid-hez köthető fegyverek és páncélok, de zsetonok ott is vannak ettől függetlenül. Tehát tegyük fel, hogy kinéztük magunknak az Origin Story nevű auto rifle-t, amit Zavala adhat nekünk. Ilyenkor nekiállunk strike-okat, vagy Nightfall-t farmolni a Vanguard zsetonokért, majd ha megvan a szükséges mennyiség, akkor mehetünk Zavalához beváltani azokat, és ha szerencsénk van, akkor megkapjuk az kívánt tárgyat. Ha nincs, akkor irány vissza farmolni a következő beváltható zseton adagig.

    Folytatás...

    ldave 6 éve 2

  • Gamepod Nintendo Meeting @ Me - Ősz

    Nos, november 4-ére esett a választás, szóval azon a szombati napon lesz megtartva a következő Nintendo Gamepod Meeting :)

    Belépő:
    - 3DS vagy Switch

    Helyszín: Bp, 13. ker, aki jön, az majd kap pontos címet.

    ldave 6 éve 26

  • Destiny 2 - egy kis értekezés a történetről

    Elöljáróban annyit, hogy a Destiny 2 fő történetéről írtam pár sort, értelemszerűen spoiler-ek találhatóak benne.

    A Destiny világa az első bemutatók óta érdekelt, azonban a játékba csak nem sokkal az első nagyobb kiegészítő (Taken King) előtt vágtam bele, még PS3-on. Mivel főleg egyedül játszottam, így túl sok időt nem töltöttem el a játékkal, a kampányt befejeztem, egy kis pvp és strike playlist után kerestem már elfoglaltságot. A második nagyobb kiegészítő pedig már nem is jelent meg PS3-ra, így nem is tértem vissza a játékba később se.

    Azóta váltottam PS4-re és hát a Destiny 2 megjelenése napján munkából hazafelé gondoltam egyet és megvettem a játékot és hát mást el sem indítottam az elmúlt hetekben. Jó, persze nincs benne 150+ órám, mint egyeseknek, de magamhoz képest elég sokat időt tettem már a játékba és nem is tervezek leállni, már a második karakterem haladok a 20-as szint felé.

    Annyi adalék még szükséges lehet, hogy nem vagyok Halo rajongó, Xbox híján nehezen is lehetnék, a Bungie korábbi játékai közül inkább a Myth sorozat, ami mélyebb nyomot hagyott bennem. Na jó, a Halo első részét még PC-n (!) játszottam, de a hírhedt Library pályán otthagytam.

    Folytatás...

    ldave 7 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.