2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ez az én formám

    Vidáman keltem fel ma reggel. Volt okom örülni, ugyanis ma mentünk (volna) osztállyal a csillebérci kalandpályára. Turistabusszal mentünk (volna) az iskola elől.

    Miért csak mentünk volna? Pontosabban miért csak én nem mentem?

    A busz 9 órakor indult a suli elől, én már fél órával előtte ott voltam, vártam...vártam...vártam...
    A mobil szerint már idő volt. Felhívtam egyik osztálytársamat, gondolván, talán csak én tévedtem az időpontban vagy ne adj isten a találkahelyben.

    "Merre vagytok?" - Kérdem Én.
    "Mi már a buszon ülünk. Te hol vagy?" - Megállt bennem az ütő.
    Mondom - "Az lehetetlen, hiszen még csak 9 óra van".
    "Nem Peti, 10 óra van" - itt döbbentem rá, hogy tévhitben éltem, a mobilom valamilyen oknál fogva egy órát késett.

    Nem volt mit tenni, elindultam haza. Nem volt kedvem buszra szállni, olyan kellemes hűvös idő volt, inkább elindultam gyalog a buszhoz a szokásos úton. Gond egy szál se, csak 20 perc séta, de eleredt az eső. Ám ez egyszerűen nem érdekelt. Csak szépen, nyugodtan sétáltam a nagy felhőszakadásban, csak áztam. Olyan jó esett a hétvégi nagy kánikula után ez a hideg zuhany és közben meg is nyugodtam.

    Folytatás...

    JetiRulez 14 éve 27

  • Pihi

    Csütörtök estig szüneteltetem a számítógép használatát. Maximum házi feladatra és levelezésre fogom használni. Így a Logout is hátramarad. Ha azt akarom, hogy sikerüljenek a vizsgák, muszály szünetet tartanom és mélyen elmerülnöm a tanulásban. Szokás szerint a lustaság dominált, hogy a 40 tétel erre a maradék időre korlátozódott (csütörtök a nagy nap). Nem mintha bárkinek is hiányoznék, de már csak azért is...
    Szervusztok!

    szerk.: 4 teljes nap után ismét bejelentkeztem. Jóóóóó reggelt Logout! Ezalatt maximum 1 órát töltöttem el itt olvasással. :DD

    Peti

    JetiRulez 14 éve 12

  • Napi adag para

    Ma is megkaptam a napi adag parát. Muszáj volt bekapcsolni valami zajkeltőt, ebbben az esetben a gépet, mellesleg megy a televízió és a csillár is ég már.

    Nem lehetek teljesen normális. Erre már rájöttem régen. Hogy is mondhatnám magamról, hogy 100-as vagyok, mikor hangokat hallok itt a sötét, csendes szobában éjszakánként. Na meg úgy általában a nap bármelyik szakában, mikor egyedül tartózkodom itthon.

    Fura szokatlan neszek ezek, amik elhitetik velem, hogy nem vagyok egyedül a házban. Vagy betörőre gondolok, vagy valami természetfeletti jelenségre. Most egy órája bejártam az összes helységet, teljes felkészültségben (fejlámpa, súlyzórúd, lopakodós játékszoftver feeling).

    Közben leveszem a fejhallgatót, mert ha a fejemen van, valamiért mindig úgy érzem, hogy áll mögöttem valaki. Inkább nem is nézek most hátra. Majd, ha erőt gyűjtök, hogy visszasétáljak az ágyhoz, ami csupán két méterre van tőlem.

    Máskor előfordult már, hogy tesómat is kirángattam az ágyból, hogy jöjjön ki velem körülnézni a ház körül. Szüleimnek nem nagyon mesélek ilyen dolgaimról (jó, hogy most se keltek fel), mert nem akarom elkeseríteni őket, hogy milyen beteg gyerekük van. Mindenesetre remélem nem kattanok meg teljesen az idő múlásával. :W :O :(((

    Megpróbálok visszafeküdni, jó éjszakát!

    Folytatás...

    JetiRulez 14 éve 30

  • Freon mérgezés (UPDT 10.11.30.)

    Nem tudom, hogy a freon mérgezés valami átokként ül a családon, vagy csak nem szabadna rendszeresen használt hűtőszekrényeket beszerezni.

    Valamikor tavaly fater kerített egy kis hűtőt a műhelyébe. Egyik reggel, mikor kinyitotta, nagy mennyiségű gázt szívott be és utána egy ideig alig kapott levegőt. Kis híján megfulladt. Közel volt hozzá, de megúszta.

    Ma ugyanez megismétlődött itthon is tegnap. Itthon is egy régi hűtő van, és már jó ideje ez is gyengélkedik. Muter délelőtt belépett a spájzba, aminek az ajtaja és ablaka reggel óta csukva volt. Elmondása szerint érzett valami fura, jellegzetes szagot, majd kis idő múlva el kezdett szédülni, hányinger uralkodott el rajta és ájulás közeli állapotba került, illetve nehezen kapott levegőt és bevonszolta magát az ágyba, majd átaludta az egész délutánt. Senki sem volt otthon, szóval örülhetünk, hogy most se történt nagy baj.

    Amíg nem futja a családi költségvetésből új hűtőre, zárt ajtó mellett nem tartózkodunk a konyhában. Ez a legtöbb, amit most tehetünk. Nincs mit tenni, gyűjteni kell a malacperselybe. :(

    Folytatás...

    JetiRulez 14 éve 6

  • Másik hajnal (UPDT 10.06.04)

    Történt egyszer annak idején még valamikor 2004 tájékán, hogy egyik szomszédunk fia operatőri vizsgamunkájához kölcsönkérte az autónkat (a Lincolnt). Fater beleegyezett a dologba.

    Elérkezett a forgatás napja, azaz éjszakája (talán nyáron lehetett). Kíváncsiak voltunk öcsémmel a dologra, tehát faterral akartunk menni. Ő nem látta szerencsére semmi akadályát, hisz tudta, hogy nem vagyunk mi olyan vásott kölykök, akik mindenbe belekontárkodnak és ezzel hátráltatnák a forgatást. :)

    Először nem kellett sokat menni, mivel az egyik helyszín itt volt Csömörön, a Bócsi-kastély (talán még így hívják) mögötti pusztaságon. Megérkeztünk, faternak megbeszélnivalója volt a stábbal, addig mi körbenéztünk. Csak ámultunk mennyi szerkentyű van az ott levő teherautókban, de azért túl közel nem merészkedtünk, nehogy véletlenül is elrontsunk valamit. Időközben az autót felszerelték a megfelelő belső világítással, kamerákkal és még pár ketyerével. A hátsó ülésre került valami kis monitor is (gondolom az egyik munkatársnak kellett a vezetőülés mögött kuporognia és ellenőriznie rajta valamit felvétel közben).

    Folytatás...

    JetiRulez 14 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.