2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Horvátországi családi nyaralás Trabanttal

    Csömör City-ből indultunk el Njivice városába: Balatonlelléig se jutottunk el az Alfa 156-tal, de jött a felmentő sereg!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Helyszíni riport 10 éve 87

  • Horvátországi családi nyaralás Trabanttal

    Az út

    Hosszú-hosszú, fáradságos évek után ismét eljött az ideje egy családi nyaralásnak. Úgy szólván így négyen nem voltunk sehol már pont 5 éve. Csak a meló látástól vakulásig (Ugye milyen jó elfoglaltság?). Itt volt az ideje, hogy kikapcsolódjunk legalább pár napra. Ennyit megérdemlünk.

    útvonal

    De honnan indultunk? – Csömör City-ből. És mi volt az uticél? – Krk-sziget, Njivice város, a tengerpart. És miképpen fogant meg a fejünkben az a bizonyos ötlet, hogy egy ”papírautóval” vágjunk neki a nagy távolságnak? – Eleinte sehogyan. Eszünk ágában nem állt Trabanttal menni. Miért is, ha a családi autó (egy Alfa 156) már vasárnap este útra készen állt? Lemosva, kiporszívózva, a csomagtartó az utolsó konzervnyi helyig megpakolva. Akkor mégis hogyan? Nos, hát csak figyelj!

    A terv a következőképpen alakult. Fekvés korán, indulás hajnali 4 órakor, elkerülendő a reggeli csúcsforgalmat. A kelést sikerült idejében kivitelezni. Az indulás már nem igazán alakult úgy, ahogy kellett volna. Ki-ki az utolsó percekben kitalálta, mit felejtett el még becsomagolni. Így lett a 4-ből 5 óra.

    Folytatás...

    JetiRulez 10 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.