2019. július 20., szombat

Gyorskeresés

Napi adag para

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ma is megkaptam a napi adag parát. Muszáj volt bekapcsolni valami zajkeltőt, ebbben az esetben a gépet, mellesleg megy a televízió és a csillár is ég már.

Nem lehetek teljesen normális. Erre már rájöttem régen. Hogy is mondhatnám magamról, hogy 100-as vagyok, mikor hangokat hallok itt a sötét, csendes szobában éjszakánként. Na meg úgy általában a nap bármelyik szakában, mikor egyedül tartózkodom itthon.

Fura szokatlan neszek ezek, amik elhitetik velem, hogy nem vagyok egyedül a házban. Vagy betörőre gondolok, vagy valami természetfeletti jelenségre. Most egy órája bejártam az összes helységet, teljes felkészültségben (fejlámpa, súlyzórúd, lopakodós játékszoftver feeling).

Közben leveszem a fejhallgatót, mert ha a fejemen van, valamiért mindig úgy érzem, hogy áll mögöttem valaki. Inkább nem is nézek most hátra. Majd, ha erőt gyűjtök, hogy visszasétáljak az ágyhoz, ami csupán két méterre van tőlem.

Máskor előfordult már, hogy tesómat is kirángattam az ágyból, hogy jöjjön ki velem körülnézni a ház körül. Szüleimnek nem nagyon mesélek ilyen dolgaimról (jó, hogy most se keltek fel), mert nem akarom elkeseríteni őket, hogy milyen beteg gyerekük van. Mindenesetre remélem nem kattanok meg teljesen az idő múlásával. :W :O :(((

Megpróbálok visszafeküdni, jó éjszakát!

Peti

Hozzászólások

(#1) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
(PH! félisten)

gondolj arra, hogy a jeti ijesztőbb mint szőrmóksegg ;]

komolyan: nem vagy egy kicsit stresszes? azok a hangok valójában nem is léteznek, hanem az agy találja ki őket, ha túl nagy a csönd....pl. egy tökéletesen hangszigetelt szobában te is hallanál több dolgok, mint pl. egy mikrofon.

| Cicu & Cica VI | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtató hobbista |

(#2) Zolaash válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére


Zolaash
(fanatikus tag)

De, lehet hogy léteznek. Nálam is rendszeresen hallani dolgokat, csak már tudom mi adja ki őket. Engem nem zavarnak, de a nejem félős. Egyszer pont akkor voltam a konyhában, mikor hallottam azt a zajt, amit már nagyon régóta és sokszor, és nem tudtuk mi az. (Egy kattanás volt, mint amikor a vízforraló kikapcsol. Kihúztam, mellétettem, hogy hátha véletlenül bekapcsolta egyikünk, de nem. A zaj akkor is hallatszott naponta párszor.) Kiderült, hogy a hűtőnek van ilyen hangja, mikor leáll.
Mellesleg a tévéállványtól kezdve minden kattog, nyekereg a hőtágulástól. Már megszoktam. (Vagy szellemek?) ;)

Nem öregszem. Szintet lépek!

(#3) Mr.Csizmás válasza Zolaash (#2) üzenetére


Mr.Csizmás
(PH! félisten)

igen, minden házban vannak ilyen zajok, nyekereg a ház, gerendák, stb.

ha igazán fél valaki, adok egy kiscicát, tartsa szabadon a lakásban, hogy legyen kire ráfogni a zajokat ;]

| Cicu & Cica VI | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtató hobbista |

(#4) Lenry válasza Mr.Csizmás (#3) üzenetére


Lenry
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha igazán fél valaki, adok egy kiscicát, tartsa szabadon a lakásban, hogy legyen kire ráfogni a zajokat

nem vicc, nekem anno pontosan ezért lett hörcsögöm. ha épp UFO-k bontották volna a házat, akkor is ráfogtam a hörcsögre, és nyugisan aludtam tovább

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#5) kovsol


kovsol
(Jómunkásember)

én meg füldugóval alszom és így nem hallok semmit :DD

May the Force be with you - facebook.com/KovsolPhoto

(#6) Kareszovics válasza kovsol (#5) üzenetére


Kareszovics
(PH! addikt)

Én próbáltam már füldugóval aludni. Az lett a vége, hogy a fülemben dobogó szívem hangosabb lett, mint a zaj, amit tompítani akartam. :D

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#7) remixboy


remixboy
(kvázi-tag)

túl sok horrorfilmet nézel :D egyébként nem vagy egyedül...
este én is szoktam hallani fura hangokat, mint például kattanások, hangok stb
van mikor este hajnalkor nem tudok aludni, annyira para vagyok,még a gépet
sem merem felkapcsolni :Y

Hibás és nem müködő telefonokat,keresek gyűjteményembe!

(#8) mephi666


mephi666
(PH! kedvence)

én ha alszok, olyan mélyen alszok, hogy felőlem le is bonthatnák a házat, arra sem ébrednék fel :)

egyszer az volt a para, hogy még otthon laktam és kivételesen 22:00-23:00 között le is feküdtem aludni... még a gépet is lekapcsoltam szintén kivételesen... elég gyorsan elaludtam és arra ébredtem, hogy ülök pár órával később a gép előtt, kezem az egéren, látom a "windows most leáll" feliratot... monitor kikapcsol, vinyó még szépen pörög majd az is leáll... még most is emlékszem a jelenetre, de még mindig nem tudom, hogy mi a fenét csinálhattam... azonnal kitisztult a fejem, amikor a gép kezdett leállni és fel is ébredtem... nem csak álmodtam az egészet, mert a monitor kikapcsolásánál már tiszta volt a kép...

hangokat meg bármi okozhat: a hőtágulás vicces dolog...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#9) Dany007


Dany007
(PH! kedvence)

Néha nálam is volt ilyen. Pár panel lakásban eleve kevesebb zaj van.
Viszont a fülhallgatós dolgot nagyonis megtudom érteni. Én fülesben mindig kis halk neszeket hallottam. Még játék / film közben is. Plusz még a gép zúgása is bezavarhat ilyenkor.
Szerintem ez azért lehet, mert a füles kizár bizonyos frekvenciákat, viszont van, amit meg nem. Ezért azt az adott hangot jobban hallod. Ami lehet akármi természetes zaj is, nem feltétlenül szellem :)

(#10) Wictor


Wictor
(senior tag)

Nálad forgatják a Paranormal Activity 2-t... ;]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.