2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 100 éves a gödöllői HÉV

    2011. november 26. szombat:

    100 éves a gödöllői HÉV

    Ünnepi nosztalgia járat közlekedett Gödöllő és az Örs Vezér tér között, érintve Mogyoródot, Kerepest, Kistarcsát és Cinkotát.
    Cinkotán a Kocsiszín telephelyén nyílt napot tartottak. Meg lehetett látogatni a műhelyeket, végig sétálni egy szerelvény alatt a szerelő aknában, beülni a vezetőfülkébe és felszállni muzeális mozdonyokra.

    Aznap délelőtt Én is kint voltam. Nem véletlenül született meg ez a bejegyzés. Több, mint 200 fényképet készítettem 4 óra alatt és 1-2 videót is. Tehát volt mit válogatnom.

    Délelőtt negyed 11 lehetett, amikor megérkeztem Cinkotára a Kocsiszín bejárata elé. Hosszú, kígyózó sor állt a kapu előtt. Féltem, hogy nagyon sokáig fog tartani és itt fagyoskodunk majd a szeles hidegben legalább 1 órán át. Szerencsére fél órán belül lement a sor. Belépésnél a regisztráció annyiból állt, hogy be kellett diktálnunk a nevünket. Ez meglepően egyszerű volt. Azt hittem a személyi igazolványt is elkérik majd.

    Folytatás...

    JetiRulez 12 éve 8

  • Címeres balf@sz

    Zsolt kiengedte magából azt, amit nem kellett volna.

    [link]

    Közben érkezett válasz, hát kibővítem a posztot.

    [link]

    Lehiggadt a srác.

    Peti

    JetiRulez 12 éve 3

  • Égőcsere az erősítőmben

    Van egy Technics SA-600-as sztereó erősítőm, aminek egyáltalán nem világított az előlapja mióta megvettem. Hogy ismét régi fényében tündököljön, szétkaptam sebtiben és kicseréltem az égőket.

    klikk a nagyobbért
    Most már olyan, mint újkorában. Gyönyörű! :C
    További képeket itt lehet elérni a szerelésről és az üzembe helyezésről: Galéria
    Egy haverom azt mondta, még véletlenül se cseréljem el senkivel semmi pénzért ezt a páratlan készüléket. Igaza van. Nem fogom soha. ;)

    Peti

    JetiRulez 13 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.