2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Csöpp szösszenet... ruhavásárlás, stb.

    Csöpp szösszenet a szakadt városról, a Köki környékéről, és egy balul sült ruhavásárlási próbálkozásról.

    Tegnap találkoztam cimbivel. Volt felé egy kevés restanciám. Rendeztük a dolgot. Aztán megbeszéltük, hogy elmegyünk körülnézni egy márkaüzletben, mert ő pl. kifejezetten venne most magának pár göncöt. Talán Én is néztem volna valamit.

    3-as metróval ki Kökire. Előre bocsájtom, hogy még életemben nem jártam ott. Szépen felújították a terepet. Lett szép pláza (Álá Köki Terminál, jól tudom?). Na meg az egész úgy néz, ki mintha egy reptér volna.

    Nekünk viszont nem a plázában volt dolgunk, hanem a közelben lévő Vaspálya utcában. Mi lementünk a buszpályaudvarhoz. Csak hiába kérdeztünk meg jó pár embert, senki az ég adta világon nem tudta, hol van az.

    Na, az egyik biztonsági őr csak meg mondta, hogy az a vasút túloldalán van. Hát akkor vissza az egész metrókomplexumon keresztül (lépcsőzés fel, lépcsőzés le). Töltésen túl vagyunk. Na de hol? Hát hirtelen nem volt kit megkérdezni, elindultunk egy irányba. Később az egyik szembejövőt megkérdezve kiokoskodtuk, hogy mi most igen, a Vaspálya utcában vagyunk és vissza kéne fordulni, ha azt a házszámot keressük.

    Folytatás...

    JetiRulez 11 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.