2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Király volt a Logan ! De az emberek még mindig retardáltak...

    Hali mindenkinek !

    Most értem haza a Logan-ről, ami 1 nagyon király film volt. Nem nagyon láttam még a többi részét a "sorozatnak", de nagyjából tisztában vagyok az univerzummal. Elég kemény lezárás volt ez, de méltón búcsúztak a színészek a szerepeiktől (Prof, Logan).

    De én most nem erről szeretnék beszélni, hanem az észrevételeimről a mozizással kapcsolatban. Na jó, csak szeretném kiragelni magam, mert kiégtem.

    Kezdjük az elején. Vidéki mozi, nem egy 500 férőhelyes IMAX terem, viszonylag kulturált közönség is volt, DE !
    Ha valaki képtelen hetente fürdeni / ruhát cserélni ne moziba menjen már bakker... Fiatal srác ült mellettem és valami eszméletlen szag élményben volt részem. Szerencsére a film alatt annyira nem volt vészes, viszont kifelé kemény adagot kaptam belőle... Az AIR max, a felnyalt ecset haj, meg az iphone az megvolt emberünknél, de úgy néz ki, hogy ezek mellett már vízre nem tellett otthon.

    Mire ezen túllendültem következett a második "élmény". Aki látta, vagy hallott már róla tudja, hogy a Logan 16-os korhatárral került a mozikba (nem véletlen).
    Teremből kifelé anyuka-apuka ballagnak ki a 7-8 éves gyerekekkel... Nem hittem a szememnek bakker...

    Folytatás...

    h3lios 7 éve 28

  • Minek az embernek ellenség ilyen barátok mellett... :D

    1-2 nagyon gonosz is van köztük.... :D A Bungee -s nagy szemétség volt a srácok részéről. :))

    h3lios 7 éve 4

  • Elkezdtem Orkesztrát hallgatni.. Avagy Star Wars és Jurassic park zenék vegyesen

    Na nem azért, mert lenne bármi közöm a klasszikus zenéhez, hanem azért, mert imádom John Williams munkásságát és elkezdtem a kedvenc filmjeim sound trackjeit hallgatni. Aztán rájöttem, hogy ezek mennyire király dolgok és mennyi ember közös produkciója kell hozzá.

    Pár kedvencem tőle:

    Illetve ami ugyan nem Williams, de szintén nagy kedvenc mostanában:

    Talán magasan a kedvencem az öregtől a Jurassic park főcíme. Talán az a film volt a legnagyobb hatással rám gyerek koromban.

    h3lios 7 éve 4

  • Lego Update !

    A mai napon 2 újabb szerzeménnyel bővült a kollekció. Ezek közül az első és nagyobb szett Krennik birodalmi hajója, a másik pedig egy Creator kollekcióból való repülő. :)

    Utóbbi kollekció még új volt számomra, mert még egyik korábbi eleme sem volt meg. Viszont amikor beszaladtam a shuttle-ért láttam, hogy akcióban volt (15k) ezért elhoztam azt is, mert nagyon pofásan nézett ki.

    Először rögtön vele kezdtem, mert SW-os hajók téren már van tapasztalatom a múltkor postolt gépek miatt.
    Kicsit nehezebb is volt az összerakása, mivel nem voltak számozva a zacskók, ezért egyszerre kellett a 600+ os elemszámmal dolgozni.

    Viszont megérte, mivel a végeredmény mindenért kárpótolt. Nagyon részletes és letisztult a repcsi, különösképp a pilóta fülke. A motorburkolat nyitható, valamint a futómű ki - és be húzható a törzsbe.

    [link]

    [link]

    Folytatás...

    h3lios 7 éve 2

  • Stop a Douchebag, avagy Oroszország krémje...

    Nagyon rákaptam a fent említett netes sorozatra, ahol lényegében paraszt autósok ellen lépnek fel tüntető fiatalok.

    A videókban látható esetekben orosz barátaink túlnyomó többséggel inkább a járdát veszik igénybe az úttest helyett. A normálisabbak visszafordulnak és inkább hagyják veszni az ego-jukat, de a hülyébbek...

    Ha tiltakozik az illető, ahogy a videóban is látható kapnak 1 szép matricát a szélvédőre (vérmérséklettől függően többet is). A vicces az egészben, hogy a rendőr hívással fenyegetőznek, holott csak saját magukat szívatják meg. Mert csak ők a büntethető alanyok az adott szituációban... :DDD

    Kettő kimagasló kedvencem van:

    No. 1: Szerencsétlen nő még hazudni sem tud rendesen, ha ilyen anyám lenne a kisgyerek helyében már rég felakasztottam volna magamat...

    No. 2: Amikor nem te vagy a legnagyobb hal...

    Srácok, csajok !

    Nektek mi a véleményetek ezekről a tiltakozásokról ? Szerintetek mennyire lépnek át 1 határt ezek a fiatalok, vagy teljesen rendben van amit csinálnak ?

    Folytatás...

    h3lios 7 éve 34

  • Egy új korszak kezdete, avagy Lego-ra fel !

    Üdv mindenkinek aki ide tévedt, mivel még erről nem írtam ez 1 új téma lesz a blogomon. :)

    Régen nagyon szerettem a Lego-t és elég sok kisebb - nagyobb készletet kaptam a szüleimtől. Elég kreatív vagyok, szóval menő kis dolgokat hoztam ki belőle, viszont a későbbiekben a legjobb cuccaimat elcseréltem más tárgyakra, ezért szépen lassan elfogytak a használható részek.

    Nyilván eljön az ember életében 1 pont, amikor azt mondja, hogy oké... Ez a cucc bizony gyerekeknek való, miért szórakozzak én műanyag játékokkal, amikor játszhatok a PC-men is ?
    Velem is sokáig ez volt a helyzet viszont 1 magyar videós srác (Sirius) videói hatására kezdtem megint beleszeretni a játékba. Úgy gondolom, hogy ez egy kortalan dolog és sok mással ellentétben megőrzi az értékét és ha netán tizen- évek múlva gyereke lesz az embernek, akkor nekik is tökéletes lehetőséget kínál majd fejleszteni a saját kreativitásukat.

    Mielőtt ismét vásároltam volna valamit, rengeteg youtube videót néztem a témában. Mivel nagy Star Wars rajongó is vagyok ilyen irányban nézelődtem leginkább. Mivel megalomán is vagyok, nyilván a UCS (ultimate collector series) szetekkel szemeztem először. Jelenleg egy párat lehet kapni a piacon amik a következők: Endor, Hoth base, Slave 1, Tie Fighter, Sand Crawler.

    Folytatás...

    h3lios 7 éve 13

  • Nagyon kicsi az a bizonyos kerítés...

    Mivel nem rég volt nekem is hasonló esetem és ennek tükrében még jobban bosszantanak az ilyen vezetni képtelen 0 IQ-val rendelkező emberek:

    Íme 1 kis összeállítás ezekből a videókból..

    Lehet, hogy én vagyok egy sz.r ember, de ezeknek az első oszlopot kívánom, hogy legalább csak magukat öljék meg a lehető leggyorsabban. Ha látnék is ilyen esetet tapsolva és röhögve mennél el mellettük...

    Szerk.: A kaminos buszos esetekben addig jár a korsó a kútra ameddig el nem törik. BMW-s barátunkon 1 türelmetlenebb kamionos úgy átmenne, hogy lemezlovast csinálna emberünkből...

    h3lios 7 éve 34

  • Szívhezszóló levél 1 "audista" suttyóhoz...

    Ha még 1x meglátom valahol a szutykos autódat addig húzom végig a lakáskulccsal ameddig marad rajta 1 ép felület...

    Ma esti Story ugyanis....
    Békésen indulok haza melóhelyemről. Auchan parkolóban ez a suttyó parszt mögülem kivágva elszáguld mellettem. 1 dudát toltam rá, hogy lássa, hogy nem gokartpályán van. Parkoló végében félrehúzódik.. Megvár, lapul mint szar a fűben. Valami huszon pár éves kis anyuci apuci a seggem alá rakja az autót kategória volt. Amikor elmegyek mellette hallom a gumicsikorgást... Emberünk teligázzzal elhúz megint balról. Ezúttal azonban az autóm elején keresztül sikerült besorolni a sávba elém...

    Nem hiszem, hogy emberünk így tervezte a manővert, mert utána hirtelen sietős dolga akadt és távozott.
    Mivel elég önérzetes vagyok természetesen rendőrt hívtam akik felvették a jegyzőkönyvet. Ez a kis takony majd 1 helyszíni bírsággal meg fogja úszni, de súlyosbítja a dolgot, hogy otthagyott, mint kutya a szarát..

    [link]

    Itt pedig az esti randink nyoma...
    Ilyenkor, hogy működik a biztosítóval való ügyintézés. Ki fog keresni kit ?
    Illetve ezzel a köcsöggel majd nekem is szóba kell, hogy álljak ?

    h3lios 7 éve 57

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.