2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A magyar F1-es közvetítés szégyene...

    Rage ON:

    Szujó mi a francot keres még a kommentátor csapatban ?!
    Hihetetlen, hogy mit művel ez a csávó… Czolnernél és Mezey-nél azt hittem nincs lejjebb, hát hatalmasat tévedtem. Pedig amikor 1 sportautó futamot közvetített Wéberrel a Ringről teljesen elégedett voltam a minőséggel, mert az 1 valóban színvonalas kommentár volt.

    Viszont most érezhetően beleült a tutiba amikor a csapat tagja lett. Gyakorlatilag évről – évre egyre lejjebb adja, ami a felkészülést illeti. Amikor az M4-hez került technikailag és informális szinten is elég jól megvolt, mivel évekig utazott a F1 mezőnyével és bent volt a körforgásban. Ma 2017-ben eljutottunk oda, hogy minden 2. szava 1 hatalmas ferdítés – fölösleges Bulvár Bullshit, amit egy kommentátor technikai sportban nem szabadna, hogy megengedjen magának..

    Az elmúlt 3 év arról szólt / szól, hogy Wéber Gabi javítja ki a ***ségeit. És sok esetben már akkora hülyeségeket mond, hogy már Wéber is idegből üvölt vele, hogy fogd már fel b+, hogy teljesen alaptalanul hozol fel mindenféle légből kapott *** teóriát.

    A technikai tudása kb. megragadt egy 5 évvel ezelőtti szinten és azóta abból a 2-3 infóból él amit Wébertől hallott és folyamatosan azt a pár beakadt mondatot ismételgeti, amire még ezekből emlékszik.

    Folytatás...

    h3lios 7 éve 64

  • Utálsz takarítani ? Kezdj el Lego-t gyűjteni !

    Így kénytelen leszel 2 - 3 hetente takarítani, ha nem akarod elhanyagolni a gyűjteményed... :D

    [link]

    [link]

    Ugyanitt Lego kollekció update.
    Jelen pillanatban ott tartok, hogy nem nagyon maradt hely a szobámban, illetve neki kell állnom spórolni, így nem fér bele túl sok bővítés.

    UCS Falconnak sajnos helyem sincs, illetve elérhetetlen a készlet világviszonylatban. A következő nagy dobásra, amit a legos berkekben pletykálnak egy UCS Star Destroyerre viszont lehet, hogy benevezek majd.

    Polcon kicsit rendezettebb azért a helyzet:

    [link]

    [link]

    [link]

    h3lios 7 éve 4

  • Közúti veszélyeztetés, avagy hogyan tolj le valakit az útról büntetlenül

    A fenti cím tökéletesen tükrözi az itthon uralkodó viszonyokat, valamint a dilettáns rendőri intézkedést.
    Nem titok, hogy dühből írom ezt a postot, mert nevetséges ami az ügyintézést illeti.

    Rövid történet:
    Január 3-án hazafele jövet a melóból az egyik hipermarket parkolóban kishíján letolt 1 Audis paraszt az útról. Dudával jeleztem felé, aztán a parkoló végében félrehúzódva megvárt, majd amikor elmentem mellette ismét rámgyorsított, majd az autóm elején keresztül húzott be a sávba.

    Természetesen az eset után elhajtott, mert ahhoz már nem elég tökös gyerek, hogy megvárja a rendőröket. Rendszám megvolt, rendőri bejelentés megtörtént.

    Erről találtok is 1 Blog postot korábbról az adatlapomon.
    Az ügy februárban folytatódott, amikor a születésnapomon reggel mehettem jegyzőkönyvet felvenni a kapitányságra. Tájékoztattak, hogy amint van fejlemény az ügyben értesítenek.

    Teltek múltak a hónapok, májusban bementem érdeklődni, hogy mi a helyzet az üggyel kapcsolatban. Akkor közölte velem a nyomozást vezető tiszt, hogy még nem fáradt be a tettes vallomást tenni, addig nem tudnak mit csinálni vele.

    Folytatás...

    h3lios 7 éve 91

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.