2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Jurassic World - Fallen Kingdom

    Gyerekek ez a film ****** jó !
    Aki teheti nézze meg, mert nem fog csalódni, pláne ha látta a korábbi részeket.
    Gyerekkoromban rám is nagy hatással volt az eredeti Jurassic Park. Az a mai napig is 1 mestermű és ugye ki tudná elfelejteni azt a zenei aláfestést ?!

    SPOILER-es leszek, szóval aki nem akar semmibe belefutni az most hagyja abba az olvasást.

    A film cselekménye:

    Megtudjuk, hogy az Isla Nublar (Eredeti Jurassic Park / World) szigete alatt lévő vulkán kitörni készül.
    Az előző részből a főszereplő csaj meg akarja menteni a dínókat, hogy ne pusztuljanak ki ismét, ráadásul ne úgy, hogy élve megsülnek. Tehát a film már itt bedob egy elég komoly és nehéz témát, a veszélyeztetett állatok védelmét. Kérdés, hogy a mesterségesen felélesztett dínókat mennyire tudjuk állatokként kezelni.

    Az első filmből ismert Malcolm a szenátus előtt amellett érvel, hogy hagyják őket meghalni, mert előbb utóbb elszabadítunk 1 olyan genetikus világvégét, amit aztán nem lehet megállítani. (egyébként tökre érthető azok után, hogy ő kishíján otthagyta a fogát az eredeti parkban.)

    Folytatás...

    h3lios 6 éve 18

  • Solo - Just a boring story

    Gyerekek.... Ez valami botrány volt.

    SPOILER-es írás következik.

    Ma beültem megnézni a Solo-t és mit ne mondjak, az előzetes fikaáradat ezúttal teljesen jogos volt.
    Sok filmkritika nem igazán érdekel, mert más az emberek ízlése és engem nem mint filmkritikus érdekel 1 film, hanem mint 1 átlag nézőt.

    Annó az X-men: Apocalypse is egész nézhető volt pedig mindenki ekézte.
    Itt is olvastam, hogy nagyon rossz lett a film és, hogy mélyen az eddigi filmek színvonala alatt van a cucc.

    Engem a Spoilerek nem igazán érdekeltek, a film legnagyobb Easter eggje már megvolt előző héten Redditen, szóval tényleg felkészülten ültem be.
    Lehetett olvasni, hogy mennyi balhé volt a film körül, nem volt egy épkézláb rendező + forgatókönyv, aztán a végén Ron Howard-ra bízták, hogy csináljon ebből a mocsokból 1 értékelhető filmet. Kíváncsi vagyok, hogy mit lehetett volna kihozni ebből az egészből, ha 1 jó koncepció alapján megkapja 1 normális rendező.

    Rengeteg dolog volt, amit most lehetne boncolgatni, de nem mennék bele részletesebben, mert nem volt igazán jó pontja a filmnek. Random történtek dolgok és rohadul látszott, hogy nagyon kevés anyagból kellett összeollózni a végeredményt.

    Folytatás...

    h3lios 6 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.