2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Last Jedi - Snoke eredete ! Lehetséges Spoiler !

    Ahogy a cím is mutatja nagyon erős leak érkezett Snoke eredetéről, amitől teljesen oda vagyok, meg vissza.

    Itt a videó angol nyelven, de írásban is össze szedem azok kedvéért, akik nem tudják megnézni a videót / vagy nem tudnak angolul.

    A fenti youtuber srác 1 rejtélyes embertől kap e-mail-eket folyamatosan kisebb- nagyobb leakekről. A Force Awakens-nél is voltak és most is vannak ilyen mail-ek és eddig mind igaznak bizonyult a későbbiekben. Többek között az is ő leakelte ki korán, hogy Snokenak van 1 rejtélyes cyber kristály gyűrűje. Ez is igaz lett a később merch termékek is bizonyítják a dolgot.

    A lényegve térve, ami miatt valszeg idekattintottatok:

    Snoke lényegében 1 old republic-os időkből származó ősi sith lord. Lényegében 1 force vampire, elszívja az erőhasználók életerejét és ebből táplálja a sajátját, valamint tartja fent a testét az évszázadok során.

    Ő alkotta meg a choosen one próféciát, hogy a Jedi rend folyamatosan fenntartsa magát és legyenek erőhasználók, akiket aztán ki tud használni és elszívja majd az erejüket.

    Folytatás...

    h3lios 7 éve 13

  • Hova drágul még a telefon ipar ?!

    Kicsit csapongó lesz most az írásom, mert az elmúlt napokban - hetekben sokat gondolkoztam a cikkben említett témán.

    Telekommunikációs közegben melózok és napi szinten adok el előfizut / készüléket a vásárlóknak és megdöbbent, hogy milyen árakon jönnek az új készülékek már 1 jó ideje. Viszont az idei évvel 1 számomra teljesen érthetetlen és röhejes szintre emelkedett.

    6. éve használok androidos telefont és előtte is volt más okostelefonom, szóval nem új keletű dolog, hogy a csúcskészülékek elég borsos áron mennek. Emlékszem amikor 5 éve vettem a Galaxy S+ om akkor aktuális csúcsként a Samsungnál az S2-t árulták. Nyilván diákként számomra elérhetetlen volt a 150 ezres vételár és inkább a kistesót választottam előfizuban kb. fél áron. Tehát 5 éve kb. 150-180 ezer forintért ment az androidos piacvezető cég Flagship modellje.

    Jelenleg egy S6-ot használok, ahol végre belátta a Samsung, hogy nem árt prémium anyagokat használni és azóta is fém - üveg kombinációban forgalmazzák a legtöbb highend telefonjukat. Én 2 éve vásároltam a jelenlegi telóm, az aktuális termékciklus közepén. Akkor 185-ért (15k kedvezménnyel) sikerült megvásárolni fél évvel a piacra dobás után.

    Folytatás...

    h3lios 7 éve 81

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.