2019. április 26., péntek

Gyorskeresés

Stop a Douchebag, avagy Oroszország krémje...

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nagyon rákaptam a fent említett netes sorozatra, ahol lényegében paraszt autósok ellen lépnek fel tüntető fiatalok.

A videókban látható esetekben orosz barátaink túlnyomó többséggel inkább a járdát veszik igénybe az úttest helyett. A normálisabbak visszafordulnak és inkább hagyják veszni az ego-jukat, de a hülyébbek...

Ha tiltakozik az illető, ahogy a videóban is látható kapnak 1 szép matricát a szélvédőre (vérmérséklettől függően többet is). A vicces az egészben, hogy a rendőr hívással fenyegetőznek, holott csak saját magukat szívatják meg. Mert csak ők a büntethető alanyok az adott szituációban... :DDD

Kettő kimagasló kedvencem van:

No. 1: Szerencsétlen nő még hazudni sem tud rendesen, ha ilyen anyám lenne a kisgyerek helyében már rég felakasztottam volna magamat...

No. 2: Amikor nem te vagy a legnagyobb hal...

Srácok, csajok !

Nektek mi a véleményetek ezekről a tiltakozásokról ? Szerintetek mennyire lépnek át 1 határt ezek a fiatalok, vagy teljesen rendben van amit csinálnak ?

Én abszolút a kezdeményezés mellett állok és az oroszoknak szükségük is van 1 kis leckéztetésre, mert a világ egyik legprimitívebb és erőszakos népéről van szó.

Hozzászólások

(#1) SUPREME7


SUPREME7
(őstag)

Pont pár napja találtam rá, eddig nem is hallottam róluk, a videók többségét megnéztem. Elképesztő mire képesek emberek, amikor egy kicsit is "sarokba vannak szorítva", és még csak nem is kocsi függő, tehát a lepukkan tragaccsal is nekiállnak ugrálni, és a luxusautósok között is van aki szó nélkül tudomásul veszi, hogy ebbe most beleszaladt.

Itthon a tolvajkergetők volt ugye hasonló megmozdulás (önbíráskodás végülis), de ők nagyon elszálltak, eltorzult az eredeti cél.

Itthon egy zsák pénzt tennék rá, ha lenne ilyen, akkor rongálás, csoportos garázdaság stb. miatt a srácokat állítanák elő a rend éber őrei.

[ Szerkesztve ]

(#2) h3lios válasza SUPREME7 (#1) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Ezt akartam is mondani, hogy itthon a rendőrök megsimogatnák az elkövető buksiját, a srácok meg fogdában töltenék az estét. A tolvajkergetőkkel 2 gond volt. Az egyik az, hogy belementek a politizálásba és
önbíráskodásba. A másik pedig az, hogy a végén már régen nem arról szólt az egész, hogy bicikli tolvajokat buktattak le, hanem botrányt botrányra halmoztak.

Az orosz barátaik annyiban különböznek, hogy nem ártanak az autósoknak, teljesen legálisan a járdán sétálnak, ácsorognak, ahol autónak keresni valója nincs.

Nyilván tolvajok ellen megint más küzdeni....

Az oroszokat pedig szívből gyűlölöm. Egyszerűen a nyelv is a frászt hozza rám annyira ellenszenves, arról nem is beszélve, hogy milyen primitív módon élnek / közlekednek ott az emberek.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#3) SUPREME7 válasza h3lios (#2) üzenetére


SUPREME7
(őstag)

Az orosz barátaik annyiban különböznek, hogy nem ártanak az autósoknak, teljesen legálisan a járdán sétálnak, ácsorognak, ahol autónak keresni valója nincs.

Igen, csak itthon már az is kimeríti a garázdaság fogalmát - főleg csoportosan - ha beállnak egy autó elé többen és csúnyán néznek, félelmet keltenek szegény autósban és azért gázolja halálra... az másodlagos, hogy az autó mit keresett ott.

[ Szerkesztve ]

(#4) juliabrilke


juliabrilke
(PH! kedvence)

Ötletes, de nem túl legális módja a tiltakozásnak.
Sokszor szélvédő ragasztás lesz belőle, meg agresszív viselkedés/verekedés.

Bár ahogy látom sok videón felismerik őket és egyből visszamennek az útra, tehát valamilyen szinten elrettentő ereje is van a csapatnak.

(#5) h3lios válasza juliabrilke (#4) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Egyik esetben sem ők kezdik a verekedést, figyelnek is rá ha megnézed a videókat. Mert onnantól a videó bizonyíték ellenük szól. Nyilván ha elkezdik őket lökdösni + pofán ütik őket, onnantól önvédelemről van szó, ami ott is legális.

B-tag: H3lios#2825

(#6) 7s26c válasza h3lios (#5) üzenetére


7s26c
(őstag)

Az első videóban a második csaj ritka ótvar paréj.

Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…

(#7) juliabrilke válasza 7s26c (#6) üzenetére


juliabrilke
(PH! kedvence)

Sok videóban van hasonló hülye agresszív nő nagy kocsival, aki nekiáll elütni őket, meg fenyegetni, telefonálgatni erősítésért.
Megnézném, hogy mondjuk Budapesten pl. mit csinálnának az emberek hasonló helyzetben. Érdekelne nagyon.

h3lios: ez mondjuk igaz, de pl. a szélvédő leragasztás már nem annyira legális, főleg mert nem igazán lehet kézzel leszedni utána.

[ Szerkesztve ]

(#8) 7s26c válasza juliabrilke (#7) üzenetére


7s26c
(őstag)

Decemberben a közelünkben egy csaj belehajtott az MPL-es autóba. Futár mondta, muszáj rendőrt hívni mert szabályzat. Csaj odahívta a barátját aki úgy elverte a futárt, hogy 2 hétig volt kórházban. Most ügy lett belőle , a csaj mint felbújtó szerepel benne.

Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…

(#9) h3lios válasza juliabrilke (#7) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Itthon szerencsére van annyira kulturált a társadalom, hogy nem tömegesen közlekednek a járdán, mert ők "arra laknak" ezért levágják azt a párszáz métert a dugót elkerülve.

Nyilván nem pesten lakok, de évente max 1-2 ilyen parasztot látok akik a járdán / kerékpár úton kocsikáznak.
De ahogy ebből a sorozatból is látszik, ott ez bevett divat.

Egyébként ha itthon 1 kisebbséget rángatnának ki családostól 1 kocka merciból valszeg halálra szúrva távoznának a helyszínről az illetők.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#10) AllTheBest


AllTheBest
(őstag)
LOGOUT blog

Nekik van még egy csatornájuk: Lion Versus, érdemes arra is rákeresni, a közterületeken dohányzó/ alkoholt fogyasztó oroszokkal foglalkoznak ott is hasonló módon, mondjuk abban a sorozatban kicsit több a verekedés...

Mondjuk sajnos elég sok videójukat letörölték/letöröltették, pedig jó volt azokat is nézni

[ Szerkesztve ]

Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi Mix 2 64GB

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.