2019. április 24., szerda

Gyorskeresés

Nagyon kicsi az a bizonyos kerítés...

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Mivel nem rég volt nekem is hasonló esetem és ennek tükrében még jobban bosszantanak az ilyen vezetni képtelen 0 IQ-val rendelkező emberek:

Íme 1 kis összeállítás ezekből a videókból..

Lehet, hogy én vagyok egy sz.r ember, de ezeknek az első oszlopot kívánom, hogy legalább csak magukat öljék meg a lehető leggyorsabban. Ha látnék is ilyen esetet tapsolva és röhögve mennél el mellettük...

Szerk.: A kaminos buszos esetekben addig jár a korsó a kútra ameddig el nem törik. BMW-s barátunkon 1 türelmetlenebb kamionos úgy átmenne, hogy lemezlovast csinálna emberünkből...

Hozzászólások

(#1) EczkE


EczkE
(PH! addikt)

Fuuuu de feltudnak huzni az ilyenek, pedig se jogsim, se kocsim. :D

Asszem mindenféleképpen!

(#2) h3lios válasza EczkE (#1) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Addig örülj... :D Szerencsére az én esetem lassan pozitív véget ér, mert mivel lett protekcióm ezért hamarabb intézhetem majd a biztosítást... :D Az elkövetőnek meg ugrik valszeg a jogsija... :))

Azt annyira nem nézik jó szemmel, ha valakinek direkt nekimész, aztán otthagyod...

Videóhoz hozzászólva: Oroszországra nem lehetne 1 Nuke-ot dobni ? Igazán lehetne pár cyka blyat-al kevesebb. :U

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#3) #51736960


#51736960
(törölt tag)

Ajjaj, szegény bmw-sek, audisok kapnak most :) Pedig szerintem nem ők az elsődleges veszélyforrás, sokkal jobban félek a kalapos-öreguras-swiftestől, úton alvó passatostól, meg az összes fehérfurgonos-futár-stb ámokfutóktól.
Egy bimmer miatt még soha nem kellett vészfékeznem vagy elrántanom a kormányt, még úgy sem, hogy általában nem indexelnek. Ha lassít, úgyis tudom, hogy kanyarodni akar :DDD Viszont furgontól napi 1 agyfaszt simán kapok egy félórás úton.

(#4) EczkE válasza #51736960 (#3) üzenetére


EczkE
(PH! addikt)

Taxisokat se felejtsd ki es igy nagyjabol minden fajta autos le van fedve akiket lehet utalni az utakon. ;] Plusz a biciklisek, motorosok. :DDD Ja meg a hulye gyalogosok akik valmi oknal fogva mindig atakarnak menni az ut egyik oldalarol a masikra, kesz teboly. :DDD Igy mar sikerult mindenkit megserteni. :D

[ Szerkesztve ]

Asszem mindenféleképpen!

(#5) juliabrilke válasza EczkE (#4) üzenetére


juliabrilke
(PH! kedvence)

Kihagytad azokat a futókat, akik szeretnek tök sötétben, fekete ruhában este kocogni teljesen kivilágítatlanul.
Persze sokszor úgy gondolják, hogy még viccesebb ha 2-3 ember fut egymás mellett növelve egy kicsit az anyázási faktort. :D

(#6) flymi


flymi
(őstag)
LOGOUT blog

Imádom nézni a ruszki karambolos balesetes, havas-összecsúszós videókat. Istenem mennyire idióták az emberek!

Komolyanosokat kihagytátok! ;)
Én a kamionosokat utálom legfőképp (nem mindet, csak a tahóját!). Legutóbb például kedden késő délután mentünk a Kaposvári Egyetemre párommal CT-re. A taszári elágazás után a 61-esen végig a seggünkben volt egy, talán nem tetszett neki a masszív 85km/h. Megelőzni, lemaradni nem akart. Szívem szerint (ha egyedül lettem volna és a saját öreg roncsomat hajtottam volna) nyomtam volna egy satut, hogy felkenődjek az elejére (mondjuk átszaladt előttem egy kígyó). Aztán kikászálódtam volna a roncsból törött karral és az éppel jól képen vágtam volna a sofőrt.
És rohadtul nem én lettem volna a hibás akármiért is fékeztem, hanem a mögöttem jövő, mert nem tudott megállni, elvégre ezért van a követési távolság.
Egyszer én is rábasztam pont emiatt, de nem részletezem, hosszú lenne, de azóta még jobban odafigyelek. A lényeg, hogy akármi is történik előttem (két gépjármű esetében) az a hunyó, aki hátul van és nem tud megállni.
Amúgy is tény, hogy lakott területen előszeretettel hajtanak a megengedettnél 40-50%-al is gyorsabban több tonnás teherrel és akkor lehet, hogy nem is mondtam sokat.

[ Szerkesztve ]

Vadiúj 120L villanybojler eladó! /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A)

(#7) 7s26c válasza flymi (#6) üzenetére


7s26c
(őstag)

Tudok olyan buszsofőrt aki telót nyomogat menet közben

Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…

(#8) 66zio válasza flymi (#6) üzenetére


66zio
(tag)

„És rohadtul nem én lettem volna a hibás akármiért is fékeztem”
Tévedsz, te vagy a hibás. Az más kérdés, hogy nem tudja rád bizonyítani, hogy azért satuztál, hogy őt megszívasd. Ez közúti veszélyeztetés. Amit te akarsz csinálni azt úgy hívják biztosítási csalás. Épp ezért van minden orosz kocsiban egy kamera, hogy az ilyen direkt satuzok előtted és behúzom a pénzt Jancsikat megtudják toszni a hatóságok.

Más kérdés, hogy neki követési távolságot kellene tartania. Igen, idegesítő, hogy ott van a seggedben, de nem az a megoldás amit írtál. Mondjuk úgyse tennéd meg, csak itt neten jó kiadni magadból. Van egy másik megoldás is. Ha nagyon zavar, lelassítasz, félrehúzódsz, ő megelőz és te újra visszaállhatsz 85-re.

A videó meg tele idiótákkal, ki is kapcsoltam a felénél, nem akartam tovább idegesíteni magam. :W

(#9) flymi válasza 66zio (#8) üzenetére


flymi
(őstag)
LOGOUT blog

Nem a biztosítás miatt és igazad van, tényleg nem tenném meg élesben.
Visszalassítottam 75-ig, de nem előzött meg, pedig egy lélek sem volt az úton. 12 éve van jogsim, ha nem is minden nap, de minden másnap biztos autóba kell ülnöm. Összesen kétszer volt "balesetem", ha lehet ezeket annak minősíteni. Az egyik egy parkolásos koccanásos, a másik lent.

Na jó nem hiszel nekem, ezért elmondom.

A résztvevők: három autós (a sorban a harmadik én) és egy biciklis.
Faluban, 50-el, enyhe bal kanyar. Biciklist előzi az első, a második és végül én. Az első satuzik, mert eszébe jutott, hogy be akar menni közvetlenül a kanyar után az út bal oldalán lévő boltba. A második már megelőzte a kerékpárost, fékez. Én épp előzöm a drótszamarat, előtte ugye néztem előre, nem-e jönnek szembe és a visszapillantóba, nem-e akar valaki esetleg közben engem is legyorsulni. A bringás mellett vagyok és akkor látom, hogy az előttem lévő áll a féken. Satu, kormány balra el (mert ugye nem jött szembe senki), elérte a jobb első lökhárítóm a második bal hátulját, a visszapillantó még grátisz be***ta az első ajtó üvegét.
Nénike meg se állt, eltekert.
Az első autós úgy látta ezek után, inkább mégse megy be a boltba, köze nincs semmihez ellépett.
Rendőrt hívtam.
Én lettem kihozva "bűnösnek", mert nem tudtam megállni a felmerülő akadály előtt, követési távolság, stb...
Papíron is csak két autó szerepelt semmi több. Azt is onnan tudtam meg, hogy az első autós a boltba akart menni, mert a második, akinek nekimentem látta a hirtelen fékezést és hogy kirakja az indexet balra.
Hozzáteszem mindhárman satuztunk, csak nekem még a bringásra is figyelnem kellett. És dög meleg nyári nap volt, ami rontja a koncentrációt és a reflexeket is, ezt csak úgy kifogásképpen mondom. ;)

Most lehet szapulni.
Amit az első csinált az nem közúti veszélyeztetés?
Mondjuk tényleg balfasz voltam, mert ez volt az első esetem és be voltam fosva. Mikor a rendőr felvázolta a lehetőségeimet inkább nem álltam le vitatkozni vele. Betétlapot cseréltünk a ketteskével és mindenki ment haza.

[ Szerkesztve ]

Vadiúj 120L villanybojler eladó! /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A)

(#10) h3lios


h3lios
(PH! addikt)

Eltekintve az eleve elmebeteg emberektől, akik direkt satuznak a másik előtt, meg rádhúzzák a kormányt tele vannak az utak közveszélyes emberekkel.

Ahogy felettem valaki írta az idősek is ebbe a kategóriába tartoznak. A kedvencem, amikor a kőrforgalomba úgy hajtanak be, hogy szét sem néznek "mert hát úgyse jön semmi". Aztán nekik áll feljebb, ha netán elkapod őket oldalról amikor igyekeznek befelé.

Az indexen már meg sem lepődök, hogy senki sem használja sávváltáskor / kőrforgalomból kifelé...

Amitől viszont falra tudok mászni, ha emelkedőn / aluljáróból felfelé valaki megáll a seggemben. 1-2 centire tőlem. Az ilyen nem tudom, hogy mégis mi a tökömre gondol ilyenkor ?!
Emelkedőn bárki visszagurulhat, arról nem is beszélve, ha kezdőbb sofőr visszafullad simán elkapja a másik elejét. És akkor persze mehet az ugatás, hogy miért mész neki a másiknak...

Ilyenkor én is mindig hagyok 1-2 méter helyet, hogy ha ilyen eset történik senki ne szívja be és ne padlógázzal kelljen elindulni az előttem lévőnek, hanem akár legyen 1 kis helye hátrafelé is... :U

B-tag: H3lios#2825

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.