2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Zártosztály: nyári egyveleg...

    Hú, csajok, srácok, tényleg jó régen írtam ide. A legutóbi tojássütős sztori is 5 hónapja volt, így itt az ideje az updatenek.

    Otthoni update:

    Két okostelefonból most két "butafon" van.
    Az egyiknek annyira felpúpusodott az akksija, hogy betörte az érintőt (saját THL T6 Pro), a másiknál balf× voltam, hoyg vettem volna le az ágyról, kiesett a kezem közül, és annyira próbáltam elkapni, hogy majdnemhogy lendületből odavágtam az érintőt a projector sarkához (céges Sony E3). Most a céges telefon egy Nokia 130, a sajátom meg egy Evolveo Strongphone X1. Utóbbival meg vagyok elégedve, pedig már 1 éves készülékről van szó.

    Véglegesítettem a gépemet.
    1 darab maradt, az is új: Zalman M1 "mini"-ITX ház, ASrock AM1B-ITX, Athlon X4 5350, 8GB RAM, 128 Samsung 850 SSD, 2TB WD HDD. Mindenképpen kis méretet akartam, így a MiniITX lett a bejövős. Az AMD processzora nem túl erős, de amire én használom, bőven elegendő. Sajnos a házat kicsit benéztem, ami a méretet illeti, mert magasságra akkora, mint a volt házam, viszont közel kétszer olyan széles. Viszont iszonyat tetszik, és így marad. Teljesítményre hozza a tőle elvártakat.

    Folytatás...

    Bazsesz 8 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.