2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Karácsony előtti zártosztály

    Zártosztály - ezzel a szóval tudnám leírni ezt a karácsony előtti őrületet. Errefele mintha leszaladt volna mindenkinek az a képzeletbeli redőny a szemük előtt, ami végett lassan mi, PC boltosok lassan a címben szereplő "vendéglátó egységben" kötünk ki.

    Az emberek ilyenkor nincsenek tekintettel senkire, és semmire, az a lényeg, hogy Ők maximálisan elégedettek legyenek. Ezt természetesen megpróbáljuk minél hatékonyabban elvégezni, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak a boltból. Viszont van 1-2 kirívó eset. A héten az egyik nap technikai okok miatt nem tudtunk nyitva lenni, csak 13 és 17 közt. Mivel én alkalmazott vagyok csak, így nincs kulcsom, nyitni, bemenni nem tudok. Továbbá mivel busszal megyek a munkahelyemre, így mindig ott vagyok hamarabb 10-15 perccel. Állok a bolt előtt, 2 ember ácsingózik, nézelődik belefe, értelmezik a táblát, a kiírásokat, satöbbi. Jelzem, hogy ez 12:45 körül volt, de alapesetben 12-13 közt ebédidő van. Ráadásul visszatérő ügyfelek. Idézem a párbeszédet (A, B a két ügyfél, É pedig én vagyok):
    -A: Ide az van írva, hogy 12-13 közt ebédidő van. Mennyi az idő?
    -B: 12:45.
    -A: De várjál, ide meg az van írva, hogy ma 13-kor nyitnak. Meg oda van írva, hogy futár felkiáltójellel
    Az A jelű ügyfél odafordul felém, majd megkérdi:
    -A: Te vagy a futár?
    -É: Nem, nem én vagyok a futár.
    -A: Nem tudod, hogy mikor nyitnak?

    Folytatás...

    Bazsesz 9 éve 5

  • PéCéBolt - Történetek a másik oldalról

    Üdv mindenkinek!

    Ez is bekövetkezett, 3 hete dolgozok egy számítástechnikai boltba mint eladó-szervizes. Átállva a "sötét" oldalra úgy gondolom, hogy rengeteg minden változott bennem, főképp a hozzáállásom. Sose gondoltam volna, hogy én is ott fogok állni a pult másik oldalán, és hogy nekem fogják az észt osztani, nem fordítva. Ezért döntöttem úgy, hogy billentyűzetet ragadok, és próbállak Titeket, mint olvasókat, és vevőket bevezetni ebbe a "hivatásba", és remélem, hogy ezáltal sikerül bebizonyítanom, hogy igenis mi is emberek vagyunk, mi is tévedhetünk, és nem vagyunk teljesen hülyék.

    Ahogy a hétvégi időm engedi, összeírom az első sorokat, első gondolatokat - természetesen nevek nélkül. Nem célom, hogy reklámozzam magam, vagy a céget, pusztán a hétköznapok szürkeségeibe szeretnék belevinni egy kis olvasnivalót.

    Tehát a lényeg: hétvégén jön az első felvonás, némi ízelítővel, hogy milyen is a másik oldal.

    Bazsesz 9 éve 19

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.