Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T1k3
tag
Én személy szerint (szimpátia alapján) az Aldiko Book Reader-t használom. Több fájltípust kezel, könnyedén testre szabható...
Itt egy kis info a témáról: http://droidpulse.tumblr.com/post/3959139914/ebook-olvasok-androidra
Tény, hogy más élményt nyújt az olvasás eme formája mint a könyv fizikai valója ámbár este sokkal kényelmesebb.
"Az erő nem a fizikai képességekből fakad. A legyőzhetetlen akarat a forrása."
-
T1k3
tag
'SkaTe V2' alatt nem működik a headset mikrofonja vagy csak nálam jött ez elő?
-
T1k3
tag
válasz callvote #13871 üzenetére
Ez volt az első amit megnéztem... Kihúztam, visszadugtam - teszteltem de semmi... Ezért gondoltam, hogy felteszem a kérdésem.
Felraktam az 'Ice Armor III'-at próbaképp, igazából tetszik. (Remélem működik a headset mikrofonja.)"Az erő nem a fizikai képességekből fakad. A legyőzhetetlen akarat a forrása."
-
-
T1k3
tag
válasz hunaqua #14022 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a visszajelzést.
Olvastam, hogy hogyan működik a fizetés... Igazából arra voltam kíváncsi, hogy ki milyen szájízzel kelt fel a termék megérkezése után és mennyit vásárolt eddig.Rendeltem próbaképp egy darabot. Ha megérkezik akkor beszámolok róla.
-
T1k3
tag
válasz hunaqua #14042 üzenetére
Mindenképpen köszönet a megosztásért. Főleg, hogy már most mondták az ismerősök, hogy ha működik és minden rendben van akkor ne feledkezzek meg róluk.
Ha sz@r akkor viszont felkeresünk téged..."Az erő nem a fizikai képességekből fakad. A legyőzhetetlen akarat a forrása."
-
T1k3
tag
Aki rendelt az Aliexpress-ről 32GB-os microSD-t annak már megjött? Nekem még mindig nem - április 15-ei rendelés. Chat-eltem velük és azt írták, hogy 24 órán belül meg kell érkezzen. Kíváncsian várom.
Aki lemaradt volna... ahogy nézem ugyan az a hirdetés újra feladva: http://www.aliexpress.com/fm-store/312971/0-558032552/wholesale-32GB-MicroSD-Micro-SD-TF-Memory-Card-Adapter-32-GB-Free-Shipping-.html
-
T1k3
tag
válasz madexx #14766 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Mivel nekem még nem jött meg (- no és persze ennek tudatában -) így már rá is mentem a költségtérítésre. Elvileg van 2 napja, hogy reagáljon rá aztán lezárják. Ha jól emlékszem akkor még utólag is tudsz reklamálni, hogy nem azt kaptad amit rendeltél.
-
-
T1k3
tag
válasz korcsillio #15786 üzenetére
Grat. hozzá. Gondolom nem kell nagy hangsúlyt fektess a szálkásításra.
-
T1k3
tag
Smart Office 2 - 182HUF
[ Szerkesztve ]
-
T1k3
tag
Meg tudnátok mondani nekem, hogy lehet -e az indavideo.hu-ról tartalmat megtekinteni? (IA3.)
A vissza olvasás alapján a válasz igen de nálam a tapasztalat azt mutatja, hogy nem.
- Ha meg szeretném jeleníteni a videót (gyári böngészővel vagy Dolphin-el) akkor az alap lejátszó indul el - még csak meg sem kérdezi, hogy mivel óhajtom lejátszani. (Gyári adatok visszaállítása is megtörtént de így sem változott semmi.)
- Flash player-t ha felrakom akkor képregényt nézek és mivel más oldalakon felkínálja a lehetőséget, hogy válasszak lejátszót is szükség sincs nagyon rá.Skyfire-t ismerem de ezen az alternatíván kívül gondoltam mert nem preferálom.
[ Szerkesztve ]
-
T1k3
tag
-
T1k3
tag
Felraktam a KitKat by Fagyi ROM-ot. Nem is volt semmi problémám, nem kellett autentikálnom első indulásnál - amúgy is később szoktam megtenni az SMS miatt... Ám amikor bejelentkeztem volna akkor ez a hibaüzenet fogadott: "Sikertelen bejelentkezés. Probléma merült fel a Google szervereivel való kommunikáció során. Próbálkozzon később." Ez persze még nem probléma, hisz tudok várni... de kora reggel óta. Így felteszem a kérdést, hogy ilyen elő szokott fordulni vagy nálam van a hiba? (Én az évek alatt nem találkoztam ezzel.)
-
T1k3
tag
válasz SteveJobs #22002 üzenetére
Ez nekem is eszembe jutott de semmi változás nem volt. Ennek ellenére köszönöm a tippet.
Újraraktam a ROM-ot s most gond nélkül belépett - persze lehet, hogy semmi köze hozzá, csak véletlen egybeesés. :|[ Szerkesztve ]
-
T1k3
tag
Én ha felraktam az INT2EXT+-ot akkor 2 verzió bontakozott ki előttem. Mondanom sem kell - jelen esetben írnom, hogy egyik sem túl pozitív.
1) Már az első indulásnál sem jutott túl a kezdőképernyőn.
2) Nem történt semmi változás, holott a Link2SD minden további nélkül észlelte."Az erő nem a fizikai képességekből fakad. A legyőzhetetlen akarat a forrása."
-
T1k3
tag
Gondoltam frissítem a recovery-t 6.0.2.7-re. Igen ám csak amikor belép a telefon bootloader módba, a PC azt produkálja, hogy nem ismeri fel - addig nincs ilyen probléma. (Win 8.1 x64.) Valami ötlet?
-
T1k3
tag
Úgy tűnik ez nem az én napom. Felraktam a másodikai KitKat-et by Fagyi.
Az int2ext még mindig nem működik nálam - csak tölt a CM logo de 15 perc után sem történik semmi változás.
Play Store-ból nem tudok letölteni az első app telepítése után... egyszerűen csak véget nem érően a download animáció jelenik meg a Store-ban.Kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj. Valakinek van valami ötlete azon kívül, hogy cseréljem le magam?
[ Szerkesztve ]
-
T1k3
tag
1) Igen, azt használom amit fagyi.
2) Link2SD látja.
3) Természetesen mindent töröltem.4) Gyorsítótár törlése nekem is eszembe jutott de nem hozott eredményt. A Google fiók törlését viszont nem próbáltam, még.
5) Jogtiszta a Win.
Köszönöm a tippeket.
[ Szerkesztve ]
-
T1k3
tag
Felraktam az új Fagyi ROM-ot.
- Frissítést szokás szerint nem szereti a telefonom.
- Jó, visszatöltöm az előzőt. Meg sem lepődtem, hogy nem töltötte be.
- Harmadik nekifutásra nem dobta a 7-es hibakódot telepítésnél.
- int2ext nálam még mindig nem jó, csak a kezdőképernyőig jut a telefon.
- Újra.
- Minden jó, semmi hiba, gondoltam én. Mígnem ugyan az a hiba generálódott, mint az előző verziónál. Nem tudok letölteni a Play Store-ból. (Eddig csak a Fagyi ROM-oknál tapasztaltam ezt. Bár gondolom nincs összefüggésben.)Természetesen utána néztem máshol is - xda stb. - ennek a Play problémának. Mindenhol ugyan azt találtam, mint itt.
- Fiók törlése, cache etc. - Nem jutok előrébb.
- Gyári állapot visszaállítása. - Ez a legutóbb bevált de az összes beállításom...Arra viszont sehol nem találtam magyarázatot, hogy mi okozhatja. Valakinek valamit használható ötlete van?
-
T1k3
tag
Helyzetjelentés:
- CWM-t még mindig nem tudom frissíteni mert amikor újraindul a telefon akkor eldobja az eszközt a Win (8.1 x64 ; 7 x86 - mind a kettő eredeti).
- Gondol egyet a telefon és nem tudok a Play Store-ból telepíteni, csak tölt de az ikon sem jelenik meg. Gyári adatok visszaállítása, tudom... viszont teljesen megőszülök - így sem sok hiányzik már hozzá. (IA3 alatt soha nem volt ilyen probléma, a 4.2.2 esetében legalább ez a 8. Kicsit frusztráló - visszatöltenék ilyenkor egy backup-ot ha betöltené a CWM.)Valakinek van valami használható - építőjellegű - ötlete?
-
T1k3
tag
Nos, megváltam végül szeretett készülékemtől. Viszont most ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem mindenkinek az eddigi segítségét: köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Filmvilág
- Dolce Gusto
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851