Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni2360

    Topikgazda

    válasz szelroli #18119 üzenetére

    Üdv a csapatban, BUÉK.
    A zidoo fő erénye a kihelyezett saját lejátszója.
    A KODI sosem ment rajta, van egy. ZDMC KODI fork ami úgy ahogy használható, de alapban a lejátszásnál a zidoo playert hívja meg. A vlc meg végképp felejtős, nincs kadenciahelyes lejátszás.
    A YouTube Beni2360 nevem alatt találsz sok videót pl az elérésre is. A betett hdd méretet a MC-ben ha oldalt rá lépsz akkor bal oldalt lent látod az egész és szabad méretét. A HDD elnevezését nem tudod változtatni, azt ő határozza meg a hardverből.
    A beállításoknál van a távirányítónál lehetőség %-s ugrásra pl 2 gomb 20%-ra ugrik. Be lehet állitani időpontos keresésre. Legalább is a Z1000 pronál. A csuszkával lehet tekerni kivéve a nagy bitrátáju DV videóknál, de ott a TV is nem támogatott opciót ír ki. Már jártam így, hogy 40%-nal kileptem és nem tudtam folytatni a filmet, elölről kellett kezdeni. Lehet, hogy a 4 GB RAM-nál már ez jobban megy.
    Nézd át a videókat, foglalkozzal a lejátszóval többet, a TV lejátszó gyerek cipő Ehez képest ezt úgy 7 év távlatában tudom mondani.
    Keresem, hogy a kérdéseket ha több van sorszámozd, könnyebb a válaszokat meg írni.
    Akár ide is de ha nagyon kell jöhet privi is de még nem volt az új box a kezembe.

    Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés