Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dethroner
veterán
Én abból a módszerből amivel te küzdesz egy szót se értek, szerencsére , különben már én is nekiálltam volna beleölni egy csomó felesleges órát. Én telepítettem azt a zippet és tényleg megjelent a wifi hívás lehetőség a menüben, de nem akar működni. Lehet a repülőmódos kipróbálás nem működik és tényleg olyan helyen kéne próbálni, ahol nincs digi hálózat. A volte már korábban előjött, már nem emlékszem hogy a *#*#volte#*#* kód hozta elő, vagy az hogy a régiót buzergáltam át Indiára. De a lényeg hogy ez sem működik.
De ahogy Crok írja, a más soc miatt nem valószínű hogy egy az egyben működhet a mi telónkon úgy a módszer, mint a PocoF1 esetében. Inkább a MI A2 Lite módra kéne rámenni, az a teló nagyon hasonló a Note 4-hez. Ha gondolod, [link] itt egy írás, valaki a fórumról ez alapján bekapcsolta az A2-n Digi kártyát ezeket.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest