Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmacko
tag
Akinek van Pro-ja meg tudná nézni, hogy van-e RDS funkció a rádióján? És lehet-e felvételt készíteni rádióból?
-
xmacko
tag
Valaki megszánna és bekapcsolná a rádiót a Redmi 2 Pro-ján? Nagy segítség lenne ha vásárlás előtt tudnám, hogy működik-e rajta az RDS funkció és netán lehet-e a rádióból felvételt készíteni a telefonon?
Esetleg az hölgy a friss és ropogós Redmijével? Előre is köszönöm! -
xmacko
tag
Már sokszor elhangzott itt, hogy "tiszta telepítés". Segítenétek megvilágosodni mit is jelent ez? Köszönöm
-
xmacko
tag
-
xmacko
tag
Sziasztok! Volna egy kérdésem. Ha egy szűz példányba (Redmi2 Pro) első körben rossz memóriakártyáról importáltam át a kapcsolatokat,le lehet őket valahogy nullázni? Azért, hogy utána újra importálhassam a megfelelő kapcsolatokat. Sajnos így sikerült rögtön teleszemetelni a telefonkönyvet.
-
xmacko
tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom van a telefonnal, hogy nem hajlandó beengedni a saját gmail fiókomba. Rögtön kapok egy értesítést, hogy a google fiókom megakadályozta, hogy egy ismeretlen eszközről belépjenek a fiókomba. Furcsa módon vadidegen IP címet ad meg (helynek meg pl. Debrecent,holott Bpesten vagyok), csak az időpontból tudom, hogy az én voltam aki próbálkozott. Egész konkrétan a Backup SMS appot szeretném használni rajta de nem hagyja.
Tudtok eseteleg erre valami megoldást?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
xmacko
tag
válasz SkyLine3000 #1453 üzenetére
Jómagam csináltam Mi fiókot, mégsem tűnt el ez a 2 sim-es üzenet. Ugyanezt írja, mint nálad, hogy sim kártya csere történt (pedig nem) és hogy 2 sms-be kerülne aktiválni stb. Bármit csináltam eddig nem tűnt el (megpróbáltam persze aktiválni is de az se ment).
-
xmacko
tag
Sziasztok! Meg tudnátok mondani hogy tudok hozzáférni a Mi fiókom tartalmához? Mert ugye mutatja, hogy szinkronizálva van és hogy mi minden van elmentve de nem tudok konkrétan belenézni ezekbe a mentésekbe?
-
xmacko
tag
Sziasztok! Szó volt itt arról, hogy a Mi fiókosok ingyenes üzeneteket küldhetnek egymásnak. Azt viszont nem tudni, hogy ezek "simán" vagy csak neten keresztül küldhetők? Mert ha az utóbbi,akkor ugyanott tartok, mintha Hangouts-ot vagy bármilyen más chat progit használnék.
-
xmacko
tag
válasz Viktor0610 #2864 üzenetére
Köszi. Akkor nem sokat ér sajnos.
-
xmacko
tag
Sziasztok!
Valaki közületek véletlenül nem használ Blue Mobile mobilnetet? Ha igen, nem tudná megadni a beállításokat hozzá? Már jó ideje van náluk mobilnetem de nem tudom használni - beállítások híján. Blue Mobile azt válaszolta, hogy gőze nincse milyen beállításokat kéne használnom. -
xmacko
tag
válasz CoolBoy323 #3638 üzenetére
Köszönöm de majdnem egy hónapja guglizom ugyanezt, szóval semmi újat nem sikerült mondanod. Talán a tapasztalatlanságom teszi de ez az "APN: internet" nem tűnt elég infónak azért kutakodtam tovább.
Tomy86 köszi a választ
-
xmacko
tag
Sziasztok! Tudnátok segìteni abban, hogy lehetne letiltani az egyes appok automatikus frissìtését (pl.Gmail,Hangouts stb.)?
-
xmacko
tag
Sziasztok!
Hogy lehetne megoldani, hogy Google Play-ből mobilneten keresztül is tudjak letölteni/telepíteni appokat? Hiába szedem ki a pipát a "letöltés csak wifi kapcsolattal" elől, akkor sem hajlandó mobilnettel együttműködni
Néha nagyon kéne az utcán egy egy frissítés (pl. BKV menetrend) és hiába, egy éve szenvedek a dologgal
Ezer hálám annak aki válaszol! -
xmacko
tag
Sziasztok! Nem tudjátok hogy lehet megcsinálni ezen a modellen hogy NE csak wifin keresztül frissìtsen vagy töltsön le programokat? (Play áruházból.)Hiába veszem ki a pipát a "csak wifin keresztül" elől, mobilnettel nem hajlandó semmit csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
xmacko
tag
Sziasztok! Mióta sim kártya nèlkül használom a telefont bealszik ha zenèt hallgatnèk rajta,azaz a zene leáll egy rövid idő múlva. Hogy tudná beállìtani, hogy èbren tartsa a zene lejátszó a telefont? Előre is köszönöm!
-
xmacko
tag
Igen, ha visszakapcsolom a kijelzőt rögtön folytatja a lejátszást, újabb bealvásig Csak a gyári zenelejátszót használom. Érdemes lenne külső app-al próbálkoznom? Az a fura, hogy semmit nem csináltam és azelőtt tökéletes volt 2,5 évig. Egyedül a sim kártyát szedtem ki belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest