Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Már írták párszor, a jelentéktelen appoknál a jobb felső sarokban megnyomod az All gombot és előjön mindegyik.
Én megvettem a notify V2-t, de rettenetesen zabálta az akkut, volt hogy mire hazaértem munkából, rá kellett rakni a telefont a töltőre. Most uninstalláltam, megint bír a teló 2-3 napot.Amúgy a mai eset: Veszem elő a telefont, feloldom, erre patternt kér. Nézem mi a fene, mifit-et indítom, nem akar szinkronizálni. Húzgálom lefelé, nem akarja. Bemegyek a beállításokba, azt írja párosítva. Visszalépek, nincs párosítva. Szinkronizálni sem akarja, nagy piros X. Na kb. itt jötten rá, hogy otthon hagytam a band-et...
Indulok is haza és magamhoz ölelem.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
LilProphet90
senior tag
Igen sajnos elég fapados értesítések szempontjából a Mi Fit. A Mi Band Tools-ra kénytelen voltam még egy 500-ast rááldozni, viszont az tényleg tud mindent. Külön tetszik a 'Take a Nap' funkció, és nem fogyaszt sokat (bár azért jobban merül a telefonom).
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Deck
titán
Igen, jó lenne ha egy appban tudná mindezt de erre a dologra is már 1 éve várok legalább, hogy legyen rá lehetőség. Mert, különben a telefont is vennem kell és akkor meg már minek a band, ha ott a telefonom is a zsebemben? Okosórája van öcsémnek elég fasza azis. Hívja valaki pl ott eltudja utasítani vagy felvenni, zenét váltani/leállítani/elindítani, smst olvasni, ébresztés, időt is mutatja, pulzusmérő ottis és futásra is jó stb. Persze nem ennyi az ára.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Zsolto
őstag
Én a Mi Band Notify-t vettem meg, de igazából az ingyenes verziója is bőven jó, csak azt nem lehet éjszakára kikapcsolni. De nem próbáltam ki, hogy más módon meg lehet-e oldani a némítást, kifizettem a kb. 600 ficcset és örülök neki
Nem vettem észre, hogy a telót bármivel is jobban merítené, és a sok értesítéssel is kibírt hat napot a Mi Band.[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- TCL LCD és LED TV-k
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Asztalos klub
- Milyen routert?