Hirdetés
Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
Gond nélkül felraktam a 8.1-et, immár érdemben én is hozzá tudok szólni pár témához. A Fájlelőzmények menüben balra alul van Helyreállítás és az alatt pedig a Rendszerkép biztonsági mentése. Minden megoldható ugyanúgy, mint korábban, a Helyreállításnál simán lehet biztonsági rendszerindítót is készíteni
-
TRob1
veterán
válasz GEPESZ66 #1549 üzenetére
Én pl. évek óta MSE-t használok a gépeimen gond nélkül (illetve a 8 óta ugye Defender néven fut) És ez igaz a családtagjaimra is...
Háttér: Azt nem tudom lehet-e az asztaltól eltérő saját képet betenni, de ugyanazt lehet mint az asztalon lévő. (megj: sztem így a legjobb, így mutat a legjobban mikor egyik felületről a másikra váltok )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
turbulencia8
őstag
válasz King Unique #1548 üzenetére
Javaslom, hogy rakd vissza a klasszikus asztali skype-ot az úgyis sokkal jobb: [link]
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz turbulencia8 #1553 üzenetére
Vagy térjen át Viberre... mert az mégjobb.
(#1554) GEPESZ66:
Modern felületen Beállítások/Személyre szabás, és ott a képek közül a jobb alsó.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
King Unique
titán
válasz turbulencia8 #1553 üzenetére
Vmi egyéb ötlet, mert nekem meg a Metros kéne mképp
8-ason megy gond nélkül, csak 8.1-en tapasztaltam, többi appnál minden ok, csak ez, klikkelek rajta---->elindul, "pörög a betöltő izé"----->majd kilép, de a jobb oldali sávon továbbra is ott van...erre kéne vmi megoldás.
Más tapasztalt hasonló hibát frissen (nem 8-asra húzott) rakott 8.1-nél[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
Amúgy nem értem, hogy sokan miért nyűglődnek az IE11-gyel. A Firefox legnagyobb előnye - azon kívül, hogy nincs Nagytesó a háttérben - az Adblock Plus. Enélkül ma már index.hu-t sem lehet kényelmesen olvasni, még a youtube videókat is reklámmentesíti kvázi. Chrome alatt is működik (egyelőre).
-
turbulencia8
őstag
válasz King Unique #1557 üzenetére
Nem lehet, hogy összeakadt az MS-fiókoddal?
-
King Unique
titán
válasz turbulencia8 #1559 üzenetére
Nem tudom, be vagyok jelentkezve, bár aszem uaz mind2 helyen az email és jelszó, az okozhat ilyen gondot
De 8-ason is detto és ott nem vettem észre hasonló hibát, de azért kipróbálom.[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz turbulencia8 #1558 üzenetére
gondolom modern ui-n dolgoznak ott meg az van jól megcsinálva, gondolom én. még életemben nem indítottam el és nem is tervezem. egyszerűen felesleges a modern ui desktopra, nem mondom h zavar mert nem látom de a klasszikus felület jobban használható
-
King Unique
titán
válasz turbulencia8 #1559 üzenetére
Kipróbáltam, helyi fiókra váltva, de uaz a helyzet...
-
dunc
nagyúr
-
xxSanchez
őstag
Van itt valaki amúgy aki tapasztalt még egér laggot 8.1 alatt a játékokban? 8 alatt semmi ilyen nem volt, most viszont Black Ops 2 szinte játszhatatlan úgy laggol az egér. A Google is tele van vele, elég szomorú.
Heyho.
-
turbulencia8
őstag
válasz King Unique #1562 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet a gond. Én anno állati boldog voltam, amikor W8-ra sikerült visszaraknom a régi skype-ot, szerintem ideiglenesen használd azt. A metrós mellesleg úgyis eszméletlen béna a klasszikushoz képest.
Egyébként belenéztem az Áruházba, és pl. a MindigTV az új 8.1 alatt immár működik rendesen, míg sima nyolcason egyfolytában kifagyott (legalább a Forma1-et megnézhetem néha TV nélkül is). Ennek azért örülök, ráadásul eddig semmi bug-ot nem tapasztaltam, még a fiókjaim sem kavarodtak össze. A beharangozott Posta alkalmazás viszont még mindig nagyon gyenge, de az átállás legalább egyszerű volt - úgyhogy összességében elégedett vagyok. -
King Unique
titán
válasz turbulencia8 #1569 üzenetére
Felraktam sima desktopot is, az ok, megy .
Csak ez a metros zavar nagyon, h mért nem, mert ha másoknál is előforduló típushiba lenne, akkor azt mondanám egye fene, de így, nem tudom hol lehet a hiba...
Kipróbáltam úgyis, h full MS fiókkal lépek be és úgy is, hogy csak a Skype-hoz adom meg az account adatait, de így se jó...elindul, majd pár sec után kilép...
Neten találtam vhol leírást, h akkor is előfordulhat hasonló, ha vki "N"-es win8-at használ media pack nélkül, de enyém nem az, rendes 8.1 Pro.
Azért kösz a tanácsokatMás tapasztalt hasonlót
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz turbulencia8 #1570 üzenetére
Nem is a letiltás lehetősége volt inkább a kérdés.
Hanem az, hogy miért és hogyan kerülhettek ezek oda.
Én semmit nem telepítettem fel, csak frissítettem 8.1-ra a 8-at. Ugyanazok a programok vannak. A 8-as alatt nem voltak ilyen bejegyzések a tűzfalnál. Csak az oprendszer változott. Ezért kértem, hogy nézzétek meg, nektek vannak-e ilyenek.Aztán a másik dolog az autocorrect. Eléggé zavaró, hogy az asztali IE-ben belejavít a szavakba, ha egy hozzászólást írok, holott ki van kapcsolva a funkció a pc settings részen. Erre van megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Most ismerkedem rivjúkkal, véleményekkel a win8-ról, 8.1-ről.
Pár kérdésem lenne, viszont előbbi hsz-om is nyitott ajtón döngetett, így most sem várok túl nagy tolongást, hogy válaszoljatok.
WinXP-t, Vista SP1-et, illetve Win7-et használtam megelégedésemre, viszont első próba után win8 kukázva lett anno. Azóta nem tudom, hogy javították-e az órajel generátor hibáit, ami tuning alatt jött elő, vagy még mindig megvan a bibi?
8-al már kibékülnék, viszont olyan verziót választanék, amit HW csere/bővítés után is tudnék használni, illetve igény esetén 8.1-re frissíteni.
8.1 volt tervben, de pontos választ előző hsz-ra sem kaptam, illetve a jelenlegi hsz-ok eléggé negatív képet festenek nálam. Melyik verziót javasoljátok és miért?
Válaszokat előre is... -
GEPESZ66
veterán
Többször előfordul, hogy ha az IE11-el megnyitok egy oldalt, akkor az oldal egy részén több cm-es fekete csik jelenik meg. Ha rákattintok a frissítésre, akkor már jó az oldal.
-
Aktív témák
Hirdetés
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6