Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Nekem az ugyanezzel a panellal szerelt Fujitsu Siemens S20-1W van. A panel kimondottan jó szerintem, a színei korrektek, a feketéje nem tökéletes, de TFT-k között jónak mondható, a betekintési szögei alázzák a TN-ekét, a 8msec már bőven jó játékra is, a Fusiban a bevilágítás is alig észrevehető, mondjuk a Belineán ez már lehet más.
Viszont TN-esből ennyi pénzért kapsz 22"-est is, ha csak a méret számít.
Összefoglalva: sokkal jobb betekintési szögek, jobb színek, mélyebb fekete a TN-ekhez képest.
Ennyi pénzt (67k), szerintem simán megér.
Más nem TN-es 20"-asok:
Philips 200w6cs
Dell Ultrasharp 2007WFP (a régebbi szériákkal viszont sok volt a gond)
Philips 200WP7ESFujitsu Siemens S20-1W
Asus PW201
Viewsonic vx2025wmUtolsó 3-ban ugyanaz a P-MVA panel van, mint a Belineaban.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Egyértelműnek tűnik. Nem vennék ott monitort, ahol nem próbálhatom ki. Van még egy megoldás, kifizeted és azonnal reklamálsz, hogy rossz, a cseregaranciára és a 72 órára hivatkozva, akkor csak megnézik tán.
Keress olyan üzletet, ahol normálisan állnak ezekhez a dolgokhoz, én is inkább kicsit drágábban vettem, de kipróbáltam és a boltba vihetem vissza a garanciális hibákkal.mod: nekem a 206bw-hez adtak dvi kábelt, szerintem kellene is mellé, ha azt kispórolják azzal is olcsóbb, de akkor számolni kell vele az ár-érték aránynál.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
D-subbal nem próbáltam, de a dvi kábel pontosan vezérli a panelt tudtommal, tehát elvileg jobb kell legyen a kép. Anno a fényképezőgépet vettem úgy az edigitálnál, hogy nem próbáltam ki, de szerencsére nem volt gar problémám. Monitort viszont mindennap használ az ember, nehéz nélkülözni hetekig esetleg.Kérdezd meg a garanciális feltételeket a boltban, vagy méginkább keress rá itt, vagy más fórumokon a garis dolgaikra.
Árak, boltok, tényleg olcsó amit írsz, a kérdés, miért. -
Blip
csendes tag
Miért tagadják le a boltok? Ha a gyártó garantálja a cserét, akkor nekik mindegy kéne hogy legyen, nem?
A Samsung pixelgaranciájáról van valamilyen hivatalos forrás? Mert a ViewSonic-ról például van, ezek szerint zéró hibás pixelt és legfeljebb 4 subpixelt engednek meg. Viszont a boltok ezt nem mindig hirdetik, ezért jó lenne tudni, hogy a gyártó által nyújtott garancia tényleg mindig érvényesíthető.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Itt írtam a külső jelölésekről. A menüben még nem próbáltam kiíratni, de szerintem a panellel nincsenek ennél ilyen gondok. Az igaz, hogy én nem a legolcsóbb helyen vettem, ha esetleg hibás panellel szerelt szériák vannak forgalomban, akkor általában azokat gyorsan és ezért nagyon olcsón kell eladni. Ha a garanciavállalás a bolt részéről korrekt, magyar nyelvű használati utasítást is adnak, akkor nem hiszem, hogy a panellel gond legyen.
-
.mf
veterán
Még egy kiegészítés: úgy tűnik, 223BW == 216BW túl az óperencián: nálunk nincs 216BW, Amerikában meg nincs 223BW, de mindkettőnél ugyanazok a képek, specifikációk, és még a user manualjuk is közös. Evvel hátha több review-t vagy tesztet találni...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Lacusch69
tag
Az enyém a menüben CFA-1001 végű, a CFA kódra semmilyen megoldást nem találtam.
Egy német fórumon láttam olyat, hogy aminek 1001 a vége, az Samsung paneles. Vagy igaz, vagy nem.
Egyébként jók a színei, jó a képe, csak az a nyomorult elmosódás ne lenne...Egy Volvóval ütközni teljesen veszélytelen. Ha egy Saabban ülsz...
-
B-L-A-C-K
titán
Jaj felejtsd már el ezt a panel témát nekem volt 226bw-m cmo-s havernak s-paneles ugyan az csak kicsit egyikbe több a kék szin de ezt kalibrálni lehet. Meg mielött megvettem anno kb 7 boltba néztem meg több fajtát... szóval mind1 melyiket veszed ugyan olyan jó mind1-ik...A pixelhibára ügyelj ha találsz egyből cseréltesd és nem lesz vele gond....
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom hol lehet megnézni de hidd el én már megnéztem mielött vettem többet is és kajak mind1,az enyémnek olyan éles és szép volt a képe mint az s-panelosnak...De nem tudom hol tudnád megnézni a mediában is 226cw-t láttam csak, de ha veszel szerintem a 206bw-t felejtsd el nincs semmi baja de pár ezerrel drágább a 22"-es ás azért az csak 22"-es nem pedig 20"-as...
-
törölt tag
Rta 2-n toltam egy órát és azt mondom, ha ut zok vele akkor neked nem lesz semilyen játékkal gondod. Kis mértékben húz, de csak ha hirtelen egérrel fordulsz amúgy nem. Képélessége jó, azzal nem lesz baj, de a színképről nem tudok sajnos mit mondani mert nem volt eddig tft-m, crt-hez képest meg ugye ég és föld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest