Hirdetés
Aktív témák
-
_Geri_
tag
mi a véleményetek erről a Volariról?
csak röviden.,... -
klepto
addikt
Én most kértem árat a Pulsartól a Volari Duo, és a S3 DeltaChrome Club3D karikra, de még nem kaptam választ. Nekem az S3 jobban bejön, az simán hozza egy FX5600, és Rad9600Xt szint közötti értéket, ha olcsó, vagy az FX5600 körüli áron lesz, akkor az lesz a következő kártyám.
A Volari Duo sem rosz, csak még szvsz a teljesítményéhez képest drága :UHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Valaki nem tudja megmondani véletlenűl, hogy mennyibe kerüln most hivatalosan a Volari Duo, és az S3 DeltaChrome S8?
Ami biztos, nálunk 2 fajta is kapható mindkét kártyából, az egyik a PowerColor, a másik a Club3D.
Az érdekesség az, hogy a PowerColor S8-as kártyája 256Mb rammal készűl, és passzív hűtésű :YHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Engem is érdekelne
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Notes
senior tag
Szerintem ezeknek a kártyáknak még nagyon kiforratlan a driverük. Én maradok az ATI vonalon.
Romanes eunt domus!
-
fLeSs
nagyúr
Aki olvasta a Volari tesztünket, az gondolom emléxik, hogy milyen gyenge volt a kártya az akkori driverekkel.
Most egy sima Volari V8-at tesztelek (nem Duo és nem is Ultra), és sok esetben jobb eredményeket érek el, mint akkor azzal az elvileg kétszer gyorsabb kártyával, szal azért igyekeznek az XGI-s driversrácok.
Persze még mindig vannak problémák, pl. néhány játék nem indul el."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
-
klepto
addikt
Igen azt olvastam, de mint fentebb említetted a Volari is jobb let az új driverekkel, ezért kérdeztem, hogy azóta nem volt-e módod tesztelni újabb driverekkel? A leírás szerint nekem tetszett a DeltaChrome, és neked személy szerint, hogy tetszett? Jobb az a kari az eredeti (gondolom 1.0-ás) driverrel, mint a Volari az új, módosított, javított meghajtóval?
Az árról te sem tudsz semmit? :O
Szerk.:
Nem működik a kereső nálam, úgyhogy légyszi dobj be egy linket a cikkről, hogy felfrissíthessem a memóriámat :U
Köszi :P
[Szerkesztve]Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
sziszegő
senior tag
A kártyába van kraft csak a driverei nem valami nyerők hátha lesz ujabb jobb driver, ja meg persze olcsóbb lesz és akkor jó vétel lehet:)
-
Notes
senior tag
Hát igen, biztos lesznek jobb driverek majd, de addig a két nagy sem fog tétlenkedni.
Romanes eunt domus!
-
-
klepto
addikt
Időközben megjavult a kereső, és már megtaláltam, elolvastam, de azért köszi a linket :P
Egyéb, főleg ár információ nincs a birtokodban, hoyg mennyibe kerül a PowerColor, vagy a Club3D DeltaChrome S8-as kártyája :FHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
pip
aktív tag
szerintem meg nem jelentek meg, en legalabbis arlistan nem lattam. Igazabol arra varok, hogy jelenjen meg mar egy integralt alaplapi megoldasban, lehetoleg m-atx formatumban. Oda elegendo amit tud es azonnal beruhaznek egybe. Bar meg csiszolhatnak sokat rajta es lehet hogy eletkepes megoldas lesz maskent is, a ''Nitro'' verzio eleg igeretesnek tunt, es ha meg driverekkel meg tudjak dobni a teljesitmenyet es ha az ara is alacsony lesz...na de tul sok a ha, egyelore varjunk csak turelmetlenul :)
-
klepto
addikt
Közben én is érdeklődtem, a PowerColor DeltaChrome kértyéja még nem kapható nálunk, a hivatalos importős árlistályán nem szerepel, a Club3D-t pedig személyesen hívtam fel, és ők azt mondták, hogy jövőhétre várják, de a hivatalos előzetes árát még ők sem kapták meg :O
Úgyhogy még nálunk sehol nem kapható :O
A Club3D XGI Volari DUO kártyája még mindíg nettó 80k körüli nagyker áron stagnál :(((
[Szerkesztve]Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
pip
aktív tag
''Most egy sima Volari V8-at tesztelek ''
Ez azt jelenti, hogy hamarosan cikk is lesz rola? Jo lenne, ha az S8 is mellekerulne az uj driverrel [L]http://www.s3graphics.com/index.html[/L]. Ha mar dolgoznak a fiuk a drivereken, megerdemlik hogy tudjunk a munkajuk eredmenyerol :) -
pip
aktív tag
akkor hat javitok: ''Amennyiben nem kerul tul sok plusz munkadba kedves fLeSs es a cikk hataridejebe es belefersz, ugy igen szivesen latnek nehany S8-as teszteredmenyt az uj driverrel, az osszehasonlitas kedveert.''
Udvozlettel: pip
semikepp nem szeretnek tolakodonak tunni :D -
klepto
addikt
Tegnap, a mikor leállítottátok a PH!-t, és a lap helyett az a kedves üzi jött be, hát halálra röhögtem magam rajta :DDD
Jobban aggódsz értünk Parci, mint a saját apukánk;] Ha gondolod a nevedre vehetsz, csak kérdés, hogy tudsz-e dotálni anyagilag :DHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
pip
aktív tag
-
pip
aktív tag
most latom csak milyen sok erdemi infot osszehordtunk itt a Volarirol:DDD. Hat elnezest a kedves topicinditotol, en itt ezennel megszunok. Ha tudok valami okosat, majd linkelek.
-
_Geri_
tag
árba én is annyit mondok, hogy passz.
Az árlistán a következők szereplnek:
nVidia:
TnT2 - Fx5900
Ati:
Radeonok
3Dfx:
Voodoo5
3d labs:
Oxigen
ennyi.
De ezekből majd egy oldal 7es small fontsal :):):):) -
klepto
addikt
Azért, hogy szegény topicnyitó kérdésére is válaszoljon valaki, elmondom az én véleményemet :)
A kártya nem rosz, a hátránya a nyagy fogyasztás. Ha az ára min. 50%-al csökkene, akkor elgondolkoztató lenne. De a fentebb álltalam már említett nettó 80000.- nagykeráron igazán drága, és ha így marad, akkor Matrox Parheli sorsra fog jutni az XGI Volari Duo ultra kártya:U
A harmadik, ami még javulhat, és fleSs elmondása szerint márt javult is, az a meghajtó progi. Ha kiküszöbölik a meghajtó progi maradék hibáit is, akkor igazán ütős kis kártya is lehet, de még egyszer hangsúlyozom, nem egy Radeon x800, vagy egy nForce 6800 áron :(Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
pip
aktív tag
Itt van egy teszt a Volari V8 single chipes megoldasrol. [L]http://www.hwupgrade.it/articoli/1024/1.html[/L]
A cikk a Radeon 9600 SE es GeF FX 5600 ellenfelenek allitja be, arra hivatkozva, hogy egy arkategoriaban vannak (lesznek?). Legutobbi beta allapotu driverrel probalva. Ha valoban egy arban vannak akkor jo vetelnek szamit, mert jobbnak tunik mindket ellenfelnel. -
pip
aktív tag
Meg ket teszt, ugyanaz a konkluzio :[L]http://www.clubedohardware.com.br/v8.html[/L]
illetve [L]http://www.meristation.com/sc/articulos/articulo.asp?c=GEN&cr=5315&pag=0[/L]
sajnos nem talalok semmit angolul
[Szerkesztve] -
egy xt leveri simán. remélem árban a volari nyer :)
[Szerkesztve]A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
pip
aktív tag
nem az XT ellen indul. Legalabbis a cikkek szerint. Az olasz cikk azzal ervel, hogy az XGI ugy dontott nem vonja ki a termeket a piacrol, hanem olcsoert fogja kinalni oket. Ezert szuletett a fenti nehany teszt, a kihivo pedig 9600SE. Az XT ezt is leveri.... Sot eredetileg is csak a 9600 Pro kategoriaban indult volna a Volari, meg ez is igen messze van az XT-tol.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
Az első linken elég gyengén tesztelték le, sajnos az ottani eredmények nem teljesen tükrözik a valóságot (csak benchmarkok, és ha megnézték volna az AA minőségét, akkor azzal nem tesztelnek).
A második linken elég jól letesztelték, igaz több tesztből is hiányoznak az ellenfelek (pl. Far Cry, amiben én nem találtam még 800x600-ban sem olyan beállítást, amivel játszható lett volna a játék), és az AA-t ott is kihagyhatták volna.
A driverekről pedig annyit, hogy kell még legalább kb. 2 év, amire azt lehet mondani, hogy igen, mostmár meg merem venni a Volari kártyát, nem lesz semelyik játékkal gond. Addigra viszont vszínűleg nem ez a kártya lesz már piacon.
Többet sajna nem mondhatok, mert akkor a cikkbe nem marad mit írni. :DD"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
klepto
addikt
Sajnos árban messze nem lesz nyerő :(
Hivatalos info, a Pulsar KFT 79900.-Ft+áfa nagyker áron adja :(((
Szóval árban nem esett az elmult 6 hónapja, miótaí kapni lehet :( Ha így haladunk, soha nem lesz megfizethető, vagy mire igen, addigra már régen elavult.Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
pip
aktív tag
itt van egy egesz uj teszt [L]http://www.pclab.pl/art10254-1.html[/L] lengyelul :DD Az egychipes Volari V8 ultra valahol a 9600 Radeon szintjen teljesit, neha meg jobban is. Sajnos arat nem birok kihamozni a szovegbol.
-
_Geri_
tag
amúgy az XGI nem gyerek csapat, má a vudu2 idejéből van nekik kártyájuk, a v2 után jött ki valamivel, és SiS6326ra hallgatott. Ekkora okádék kártyát még nem hordott a hátán a föld, bugos 2d, gyenge ramdac, béna 3d, kb a teljesítménye 1/5-e volt a Vudu1-nek. Írtózatosat bukott.
Csakúgy, mint a Xabre, vagyis a szablya. Ez is iszonyatosan béna lett. Aztán különvált az XGI. Mögöttük van már 6 évnyi drájvertapasztalat, már illene nekik tudni drájvert írni. 6326 idejében nem tudták megírni az opengl drájvert, csak valami mocsok d3d emuláció volt, ami néha lasabb volt, mint a szoftveres mód.
Nah de hagyjuk a fikázást: remélem, elterjed a v8 duó. Imádom a duálos vagy kvadrós karikat :o :D :D :D :o :D:D:D -
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest