Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuzik
aktív tag
válasz Nyugdíjas #2654 üzenetére
Lehet, hogy ez amolyan black perl PEACE edition. Este nem megy, hogy időbe le tudjál feküdni !
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
fuzik
aktív tag
válasz Nyugdíjas #2656 üzenetére
Mikor érsz majd haza?
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
fuzik
aktív tag
válasz Nyugdíjas #2659 üzenetére
Zsíír. Akkor nem kell sokáig itt maradnom
-
Bulitt
addikt
Hahó vannak itt állatok?
Nincs itt senki? olyan szomi vagyok
-
B@bL3ve5
senior tag
láccik h nem vagyok egy kicsit egyből visszaesik az irományok száma
visszatértem. vissza lett állítva a másik net. még jó, h kettő van bekötve tudunk válogatni. bár az egyik egy kapal szar
az milyen h MSn van de böngészni nem tudok? -
fuzik
aktív tag
válasz Játékos #2666 üzenetére
Nekem mondod ! De Freddi nem gyárt blokkot 3870X2 -höz... ..ő valami egészen másban illetékes.
-
fuzik
aktív tag
B@ssssszkíííí!!!!
Jó ez a képfeltöltés....
Nézzétek mi lett a békás képemből !!!!!
[ Szerkesztve ]
-
fuzik
aktív tag
Már hallom is a rikkancsokat:
- Teszé cak tesszék, ááákcííííóóó. Egyet fizel, kettőt kiszel!
Muhahaha! Az első csóktól még csak békává változna... ...vannak lépcői az evolúszónak is!
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Na mi van itt mán megin, nem vagyok itten, Ti meg jó magyar mentalitásnak hála a hátam mögött röhögtök rajtam..
Na megájjatok hozom a huskavát..Köttyet lépek meglesem eme kis csodát mit megyen, aztán jevek serényen...ha nem megy meg vizuálisan találkozunk Fuzik. ..meg fogsz ismerni.. .huskavával brümmögök Bp utcáin..
[ Szerkesztve ]
-
fuzik
aktív tag
válasz szacsee #2676 üzenetére
Ugyan ugyan... csakhát ugye volt egy kép, ami prejudikálta a gondolkodást .
Húsz kawa, húsz kawa
Szacsénél a husqvarna
Rebbenjük hát szerteszéjjel
Mielőt még ő metél fel[ Szerkesztve ]
-
fuzik
aktív tag
válasz szacsee #2676 üzenetére
Ha nem menne, akkor csere - de ne légy negatív! Megérzi a lap, és úgy jársz mint az Öreg.
-
fuzik
aktív tag
válasz szacsee #2679 üzenetére
Mindegyik jó! (Hisz én írom őket !)
Remélem reggel nem találok levágott lófejet az ágyamban. Legalábbis nem olyat, amelyet láncfűrésszel távolítottak el !
-
Nyugdíjas
nagyúr
Asszem befejeztem próbálkozásaimat a windóz Pistával
Nekem egy oprencer ne tuggya má' jobban, hogy mit akarok, meg itten beszél hozzám Háá maradjon csendbe szépen, azt tegye a dógátMajd talán egy pár hónap múlva megint megpróbálkozok vele, vagy ha lesz normális SP1-es magyar....
Régi jó kis zikszpémet már legalább el tudom hallgattatni egybű
mod.: driver telepités közbeni elszállásokról nem is beszélve... Vagy csak nekem sikerált valami remek verziót beszereznem
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
szacsee
nagyúr
válasz Nyugdíjas #2681 üzenetére
Ha türelmesebb lettél vóna, akkor rájöttél vóna még 1-2 hibára, de mindegy..
pl:
Mindig mindent indexelni akar...tudod fent ződ csík megyen...ez pl 1Gb-os pendrive-nél kicsit hosszú idő, főleg ha tele van képpel...mert Ő miniatürizálni akar, holott nem mondta neki senki..ugyanez digifényképezőgépnél, mp3 lejátszónál stb..
Vezérlőpult random hun van hun nincs. Általában nekem nem vót, pedig gyári pista vót, nem krekkűt..
A másolás lassú mint állat, zixpé alatt raid köteten belül jó sok volt, anno mértem, de kb 20Mb/sec-el lassabb pista alatt...ja winrarról nem is beszélek.
Sokszor szát el az MBR...de legalább megjavította...bár sztem csak nem vót képes föfogni mi is az, aztán resetelte magát, na akkor ismerhette fel mi ez a sok 0 és 1 ..Fuzik: Fasza a lap..
Rádugtam mindent amit találtam és 35W fölé nem ment a fogyasztása...asszem nem lesz ez vizesítve.. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz szacsee #2682 üzenetére
Jóvan akkor örülök, hogy ezeket a hibákat nem gyűjtögettem még össze mint tapasztalat Csak agyf@szt kaptam vóna hamar Majd ha ehhez is lezs okos kis "herélő" progi, akkor talán. Ne beszéljen nekem itten vissza
Nekem cseppet nem volt gyorsabb, mint zikszpééj. moonman akármit mondhat nekem, vagy akár Billy személyesen[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
szacsee
nagyúr
válasz Nyugdíjas #2683 üzenetére
Billy is elbaxta nem kicsit...talán Fletó tőle leste..nade 640Kb memóval állítsa talpra a pistát..Moore legalább nem mondott hülyeséget és most is megállja a helyét az állítása nem?
Ja meg a másik, hogy zixpé megjelenésekor nem jelentették be, hogy készül ám a köv OS, ami 2 év múlva gyün..
Tudják ezek a microfosék, hogy elfuserálták..nem is kicsit.
Ami meg minket érint nem jött be...pl gammereknek multigpu jobb támogatást kap..igaz még drivert sem tudnak rá írni normálisat...
Ja beszélj akármelyik rendszergazdi ismerősöddel, megmondja a frankót...haver oktatója nem találta pl fél órán át a TCP/IP beállítás lehetőségét... -
fuzik
aktív tag
válasz szacsee #2682 üzenetére
Szuper! Akkor egy ideig még egyben maradok !
-
shteer
titán
ki nem ment ma dolgozni velem együtt? mondhatnám h szolidarítok a bkv-dolgozókkal, bár az igazság az, hogy délre se érnék be a metro nélkül esetleg ha tegnap este elindultam volna
valójában nem szolidarítok, a szakszervezetük meg monnyon le
szerintem jónak tűnik..
-
fuzik
aktív tag
Én itthon vagyok !
Mindjárt nekiesek a gépemnek - kell a reset gombra is víz .
-
Bulitt
addikt
válasz Nyugdíjas #2683 üzenetére
véletlen, mind ketten úgyan azt a sz@rt használjátok? MIndenki panaszkodik pistára pedig nekem az van és repeszt mint atom minden gyorsabb mint xp-ben, persze folyamatosan frissitem index szolgáltatás kikapcsolható Egyedül a rendszer felülbirását nem tudod kikapcsolni hogy ne kérdezen rá progikra hogy biztos inditja el
-
fuzik
aktív tag
No... eljött hát a pillanat.
Jók legyetek, amíg a gépemet szerelem. Ne kelljen a notebookot elővennem !
-
szacsee
nagyúr
Jó nektek, csak a Tata, meg én tartjuk a frontot?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Most direkt fájditjátok a szivemet? Ahelyett, hogy a jó kis, végre működő DDR2-es konfigot birizgálnám, itt rohadok a melóhelyen
Ráadsul azt a megfigyelést tettem, hogy:
Micsinál a jónép,ha nem lehet közlekedni? Gyalogol. Nade hova sétál? Vásárolni! Igen, vásárolni! Mit? USB-hosszabbitó kábelt. De nem jó neki a 3m-es. Ááááá! Keressem elő azt az 1db 1,5m-est. Há persze, hogyne!Annyian vannak, mint itt még sose voltak. Mindenki szabin van wazzeh?
winfos kérdés: Lehet, hogy jó az a Pista,de asszem egy működőképes XP mellett, mint második fogom próbálgatni, nem elsdlegesnek. A másik meg, hogy sokan mondják, hogy gyorsabb,de egy jópáran, hogy nem. Ez nekem érdekes... Nem egy túl jól optimalizált op.rendszert sejtet ez nekem
Hivjátok már moonman-t! Akarom hallani az igét[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest