Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tusuka
tag
válasz donat_sz #10724 üzenetére
Hasonló cipőben járok. Én azt olvastam, hogy az a baj, hogy RPI-n futó OS 32 bites, viszont a 7.4.156 - hez a korábbinál frissebb mongodb kell és itt a probléma. A frissebb mongodb viszont már csak 64 bites OS-en fut...
Én most azt csináltam, hogy NAS-ra feltettem VM-ben a Mint linuxot, és azon próbálom meg telepíteni, megy is, viszont most valamiért az összes eszközt offline-nak látja.
[ Szerkesztve ]
-
Tusuka
tag
-
Tusuka
tag
Sziasztok,
Van egy USG-PRO4-em, amiben létrehoztam egy Firewall Rule-t. Ezt a rule-t szeretném kívülről (okosotthonból) ki-be kapcsolgatni. Létezik az USG-PRO4-hez vmi CLI, API, vagy bármi command, aminek segítségével tudom ezt engedélyezni, tiltani (A gyári grafikus Network Application-on kívül)? Neten csak annyit találtam, hogy van vmi json config fájl, amit ha módosítok, akkor talán működik, de ez egyrészt elég kockázatos, másrészt bonya.
Köszönöm.
-
Tusuka
tag
válasz DJ. Ru$y #10741 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam, hogy az EdgeOS CLI commandok működnek. pl.
Connect to the USG via SSH, and issue the following commands:
configure
set service nat rule 1 type destination
set service nat rule 1 inbound-interface eth0
set service nat rule 1 protocol tcp_udp
set service nat rule 1 destination port 53
set service nat rule 1 inside-address address 10.0.0.1
set service nat rule 1 inside-address port 53
commit;save;exit -
Tusuka
tag
Sziasztok,
USG-PRO4-en próbálom beállítani a VPN-t, amit androidról (samsung s21-ről), windows 10-ről szeretnék elérni. Több mindent próbáltam, többek között force-oltam a zmschapv2-t, de nem megy. Sok minden mást próbáltam, de sehogy sem akarja...
Köszi.
-
Tusuka
tag
válasz MasterMark #11162 üzenetére
Ezeket lehet kiválasztani:
Wireguardot hogyan tudok csinálni? -
Tusuka
tag
válasz MasterMark #11166 üzenetére
Köszönöm szépen megnézem!
-
Tusuka
tag
válasz tothbe #11826 üzenetére
Szia,
ebben biztos vagy, hogy udm-pro lan portjai összesen 1GBit-en osztoznak?
Az ubi fórumon azt találtam, hogy bizonyos verziótól már 2.5GBiten.Forrás: https://community.ui.com/questions/1GB-backplane-clarification-please/fd947197-ad99-404b-9600-fec832ffba9e
Most akkor mi az igazság?
Köszi -
Tusuka
tag
Igen, én sem a wan-ról beszélek. Én eddig úgy értettem, hogy arról beszélünk, hogy UDM-Pro 8 LAN portja hiába portonként 1GBit-esek, attól még a teljes lan oldali sebesség nem 8x1GBit, hanem összesen 1GBit.
Én abból a youtubos videóból pedig úgy láttam, hogy ez az állítás nem igaz. Hiszem ha igaz lenne, akkor egy adott pillanatban nem tudna az iperf-fel 2 X 900Mbit et mérni.
Rosszul értem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest