Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
-
bandus
veterán
válasz attiati #4529 üzenetére
fogalmam sincs, ezzel ugy vagyok h szeretem nagyon a fogorvosaimat, es megfordulok meg ahhoz eleg gyakran bp-n, hogy ide idozitsem a nyugjeimet. a mostani kezelesekre egyebkent 600-1.400 kozotti ajanlatokat kaptam, a dragabb vege a rangenek szerintem fedezne itt is a gyokerkezeleseimet.
a haziorvosi ellatast se nagyon tudom osszehasonlitani, mert otthon 10 eve csak a mesicoverben jartam. de alapvetoen nagyon flott. valaszthatok barkit, van egy popec adatbazis ahol jopar kriterium alapjan lehet szurni a haziorvosokra (hol vegeztek, milyen extra kepesiteseik vannak, milyen nyelveken beszelnek). nyilvan valasztottam egy kozelit. eddig egy rontgen/ultrahang meg egy labor volt. mind szuper siman ment. a dokitol mehettem egybol idopont nelkul a kifogastalan diagnosztikai centrumba, egymas utan megvolt az uh es a rontgen, fel ora alatt. szoval eddig ez abszolut nagyon pozitiv.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest