Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Degeczi #2966 üzenetére
Értem.Van olyan olfal ahol ezeket a kompakt méretű alkalmatosságokat le lehet válogatni oly módon, hogy megadom a gépem típusát, és kiadja az elérhető szűrőket?
Vmi rémlik, hogy mágnesesen kapcsolódó okosság is létezik de már nem találom hol olvastam róla.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
válasz Degeczi #2972 üzenetére
Mind1 milyen anyagból van az optika. Adnak 1 öntapadós mágnes karikát. Ezt kell felragasztani az obira. Ez olyan vékony, hogy nem akad bele semmibe, és mivel a peremre cuppan rá, az optikát védő lamelláknak sem álja útját. Erre cuppan rá maga a lencse (aminek szintén mágneses pereme van).
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
jorden06
senior tag
válasz Degeczi #2975 üzenetére
Vízcseppet akarok fotózni, régebben próbáltam, körbekerítettem asztali lámpákkal, de nem tetszett a meleg fénye, viszont most megint meg akarom próbálni, de valamiféle hidegebb háttérvilágítással. A vaku kilőve, csak kiég a téma.(vagy diffózoros megoldás?)
Viszont ha a f.gép WB-át hidegebb színhőmérsékletre állítom, de a téma köré meleg fényű asztali lámpákat helyezek, olyan mintha nem csinálnék semmit a WB-al? (vagy teljesen hülyeséget mondok, és rawnál tökmindegy, hogy min van wb?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest