Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyenge47
aktív tag
válasz Notebook2012 #2941 üzenetére
Miért fontos az eladók kinézete?
-
gyenge47
aktív tag
Én is Deer tápot nyúzok már jó ideje, előtte codegen volt, csak a venti volt hangos azért cseréltem. Aztán amikor Fateromnak raktam össze egy gépet, nagyon ajánlottak a gigabyte superb tápot. 11 hónapot bírt, aztán elpukkant. Persze gariból adtak egy újat, de sokat már bíznék rá..
Megbízható táp stb.. Túlfeszvédős szünetmentes eléje, és a gondok nagy része meg van oldva.
-
gyenge47
aktív tag
válasz Gaaabeeesz #3341 üzenetére
Olvasd el alatt a fb-hozzászólásokat, nem szivargyújtós.
-
gyenge47
aktív tag
válasz Gaaabeeesz #3343 üzenetére
Helyedben ezt elfelejteném, hacsak nem 230ról fűtenél.
Eleve megterhelő az akksinak a hideg, kevesebb energiát is tudnak ilyenkor eltárolni.
Mondjuk az akksid legyen 70Ah-s és 12V-os. Lényegében 12*70, tehát 840W-ot tud leadni egy órán keresztül.
Az azt jelenti, hogy ez a cucc 1200W-jával 30-40 perc alatt lenullázná teljesen az akksit. Nem számolva az inverter hatásfokát stb. -
gyenge47
aktív tag
válasz Gaaabeeesz #3346 üzenetére
Mit szeretnél kivitelezni?
-
gyenge47
aktív tag
Egyetemi piacos fb-csoportból:
Eladnám asztali számítógépem!
Dióhéjban annyit róla, hogy:
4magos proci van benne, ez az intel quadja
100ezer FTért vettem 1éve, 10ezerért vettem bele egy jobb tápot, mert nagyon melgedett a videókártya! Amely Geforce 9600GT 512megás.
régen 500wattos most 550 wattos van benne!
Alaplap MSI. Akinek felkeltette érdeklődését tudok róla képet is küldeni.
Irányár: 80e FT -
gyenge47
aktív tag
válasz MacCaine #3489 üzenetére
ottacsúszka
Eladnám asztali számítógépem!
Dióhéjban annyit róla, hogy:
4magos proci van benne, ez az intel quadja
100ezer FTért vettem 1éve, 10ezerért vettem bele egy jobb tápot, mert nagyon melgedett a videókártya! Amely Geforce 9600GT 512megás.
régen 500wattos most 550 wattos van benne!
Alaplap MSI. Akinek felkeltette érdeklődését tudok róla képet is küldeni.
Irányár: 80e FT[ Szerkesztve ]
-
gyenge47
aktív tag
válasz D.Orion #3485 üzenetére
Folytatás:
Ő: meg persze részletesebb infókkal is tudok szolgálni!
Én "vettem bele egy jobb tápot, mert nagyon melgedett a videókártya!" azmi?
Ő: Nincs semmi baja. Csak az oldalat le kellett szednem
Én: én a táp és a melegedés közti kapcsolatot keresem
Ő: Volt nekem is (van) egy régebbi gépem 400W arra volt elég hogy gép és 1 vagy 2 usb Az is cserére szorult
de a melegedéshez nem sok köze van. Nekem is vagy 9600 GT 1Gb -os laptopban, hát melegedni az tudnak Amikor nyáron égeti a csuklóm a laptop az a jó De asszem az üzemi hőmérsékletük 105 C fok ig optimális -
gyenge47
aktív tag
BéKá!
-
gyenge47
aktív tag
Esetleg valakit érdekelne a következő trió egyben:
MSi p35 Neo Combo (DDR2+DDR3)
C2Duo E6750 2.6Ghz 4Mb L2
2*2 GB 800Mhz DDR2 (kingmax asszem)Priviben kérném az ajánlatot.
-
gyenge47
aktív tag
válasz juliabrilke #3690 üzenetére
Milyen márkából volt az eltávozott?
-
gyenge47
aktív tag
válasz juliabrilke #3694 üzenetére
Mennyit ment a gép?
-
gyenge47
aktív tag
válasz juliabrilke #3696 üzenetére
Nem véletlen forgatták Magyarországon a klippet
De, ha jol sejtem nem vitt magával semmit. -
gyenge47
aktív tag
Buujek!
-
gyenge47
aktív tag
válasz Pancsermeste #3841 üzenetére
Saccra 30 körül lehet
-
gyenge47
aktív tag
válasz Pancsermeste #3843 üzenetére
Alaplap inkább olyan 7 körül van, ahogy Dodi is írta. P35 ös chipset széria a C2D-k korszakából se számít valami újnak. Én pl most gondolkozom, hogy eladom a félkonfigomat.
Alaplapra olyan 8 körül számoltam, mivel annyi előnye van, hogy tud ddr2+ddr3at is, ezáltal olcsóbb lehet a későbbiekben a váltás.
Proci, mivel gyári hűtős, 10 körül. (Elviekben ugyanaz, mint az E8200, annyi, hogy 6 helyett 4 MB az L2 cache és kisebb a csíkszélesség)
Memóra sztem 2 gigás modul esetén simán lehet számolni 4.5/modul. Újonnan nincs is 6k alatt. -
gyenge47
aktív tag
válasz Pancsermeste #3877 üzenetére
Hát lehet, hogy gigával volt probléma, de msi-vel még semmi, azt leszámítva, hogy nem ment bele az 1333Mhzes ddr3. Ezt amúgy nem is támogatja, azaz nem is valós a gond
Volt E6750-em. 3,6GHz-en kb. majdnem csak fele annyit tudott a cache éhes progiknál, mint az E8400 4GHz-en.
Erre azért néznék egy tesztet, mert ez így eléggé sántít.http://hardver-teszt.hu/test.php?tID=111&tPage=8
Átlagos használatban, ugyanazon az órajelen az a 2MB cache nem sokat számít. Annyival nem gyorsabb az L2, mint a ddr2 vagy ddr3.Nekem is megfelelt, de azért már látszik az idő vasfoga. Elvégre ez egy 5 éves architektúra és pl BF3 már erősen cpu limites. Meg hát időnként mégis csak kell egy új masina
[ Szerkesztve ]
-
gyenge47
aktív tag
válasz Gaaabeeesz #3906 üzenetére
Nagyon halkan merem csak megjegyezni, hogy tavaly nyárig 40k körül volt az általányunk gázból
Leszigeteltük 8cm-es hungarocellel mínusz 11k-t jelentett.[ Szerkesztve ]
-
gyenge47
aktív tag
válasz Gaaabeeesz #3942 üzenetére
Ezzel a routerrel nem hinném, hogy lehetne.
Netlimiter nevű program volt régen, amelyikkel lehetett ilyesmit csinálni, de nem tudom támogatják-e még.
-
gyenge47
aktív tag
Erről valaki valamit?
-
gyenge47
aktív tag
válasz LamerGyuri #4032 üzenetére
Vállalkozói szférában dolgozgatok, ráadásul az öregemmel. Szerinted mikor volt valaha 8 órás munkaidőm? Volt, hogy 12-13 órát is dolgoztam folyamatban ráadásul nem igazán a klasszikus fűtött helyen lévő székecskében.
5-ig lehet megvenni a bérletet, ráadásul január van. Valószínűleg a fizetések is csak aznap vagy talán előtte lévő nap érkeztek meg. Igazán lehetne annyi tolerancia egy szolgáltatást végző cég alkalmazottjaiban, hogy nem b@szunk ki az ügyféllel.
Azt meg végképp nem értem, h hogyan keverted ide a politikát..
-
gyenge47
aktív tag
válasz LamerGyuri #4050 üzenetére
Ebben az az érdekes, hogy a baloldaliak jobboldalizzák és viszont. Nem tudom, hogy te most melyikre gondoltál, de teljesen mind1. Újságírás az mindenhol az, csak pl blikknél és hasonlóknál átlépik azt a bizonyos határt.
-
gyenge47
aktív tag
Kezdem magam kényelmetlenül érezni a saját avatar hiánya miatt
-
gyenge47
aktív tag
-
gyenge47
aktív tag
válasz juliabrilke #4620 üzenetére
Mi a maradék 20?
-
gyenge47
aktív tag
-
gyenge47
aktív tag
Valakinek cd ill. dvd tok nem kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest