Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Lokids #14776 üzenetére
Bocsi, nem válasz akart lenni!
Sziasztok!
Elég láma vagyok a hangkeltő cuccok terén, ezért inkább tanácsot kérek. 25 nm-es szobába gondoltam venni egy soundbart, mert a tv hangja kevés ehhez a négyzetméterhez, 5.1-es hifi rendszer meg nem fér el esztétikusan a szobában (sajnos).
Egyelőre ezt néztem ki: [link]
Nem vagyunk nagy audiofilek, nem nézzük éjjel nappal a diehard összes epizódját maxra tekerve, viszont jó lenne, ha a beszédhangok nem vesznének el a térben és eljutnának a kanapéig, ami a tv-től kb 3,5 méterre van. Egyébként egy philips pus8505-ről van szó, falra függesztve.
Mennyire elég a felvázolt kívánalmakhoz a linkelt cucc? Vagy hasonló árkategóriában van-e esetleg ajánlottabb termék? Milyen adatokat érdemes figyelembe venni ezeken az eszközökön? 150 fölé semmiképpen sem tudok menni és csak új beszerzés érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Monya78
veterán
válasz Lokids #14776 üzenetére
Nekem ez a soundbar az első, sose hallgattam kiállított darabokat. Cimbit kértem meg hozza el a hasonló árú 50k-s LG rendszerét, annál jobb volt, méretileg, anyagminőségre is lekörözte.
Előtte egy ősrégi 5.1 erősítős nagy mélnyomós (12") rendszerem volt. Ehhez képest meglepően jól szól a Peaq 6,5" vezeték mentes mélynyomója.
Szoftveresen próbálkozik a sok hangszórós rendszer utánzására, hogy milyen sikerrel sajna nem összehasonlításom. Eddig stabilan csatlakozott a Tv-mhez.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Edifier S360DB - Tökéletes - Hibátlan - Karcmentes
- Niceboy NIC-HIVE-DROPS-3 vezeték nélküli fülhallgató
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- LG 77" G2 OLED EVO 4K HDR SMART 120HZ GAMING TV / GALERIA DESIGN!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest