Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luigi962
őstag
[link] + egy kód ENSESQZS3WSGEY8A177TMKC
-
nagyúr
Üdv!
Csatlakoznék egy Samsung Watch 5 Pro-val a csapathoz. Nézegettem az itt közzétett számlapokat-köszönet érte-de még kezdő vagyok e téren. Hogy a legokosabb az órára feltolni? Laptop van, Win 11+EDGE böngésző. Ha itt lépek a linkekre, hogy tudom az órára tolni közvetlenül, ha megtetszik valami?
Vagy érdemes ezt a topikot telóval nézegetni, úgy egyszerűbb? -
egerj
tag
válasz palee69 #1851 üzenetére
Sziasztok !
Nagy lendülettel töltögettem le a számlapokat, de mind közül ez tetszik a legjobban, most már nem is töltök le másikat.
Sajna a tapasztalatom, hogy nem csak a letöltés 'nehézkes' nem csak ennél a lapnál, de a működésük is elég bizonytalan:
Ez a számlap néha nem mutatja a lépések számát, most pedig nem mutatja a 24 órás 'mutatót' (az a piros pötty ott a képen 11 óránál van).
Ez a bizonytalanság általános, vagy csak ennél a számlapnál van?
Jenő
-
gjoco1
addikt
válasz Mikulásbá #1952 üzenetére
Szisa !
Én is a napokban jöttem Tizenről . A kezdeti nehézségek után és és segítség után már egészen jól belejöttem . Akár laptopról , akár telefonról szuperül mennek a töltögetések .
Utólag már belátom , először az [ingyenesekkel] érdemes kezdeni . Bárhonnan töltöd jó , ha ugyan azzal az Accounttal vagy bejelentkezve .
Viszont , ahogy egerj is nehezményezi , Én sem vagyok a letöltési sebességgel megelégedve . Ezt majd Nálam hozzáértőbbek megmondják . Most is várakozik már egy jó fél órája egy letöltésre várva . De ezekszerint nem vagyok egyedül ezzel . Nem tudom minek a fügvénye ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
nagyúr
válasz Mikulásbá #1952 üzenetére
Nos, "vettem" 2 óralapot, generáltam kupont WEAR OS-nél, vágólapra másolva, fizetésnél a kód beírva, el is fogadta, stb. a telefonon olyat írt, hogy folytassam a z órán (2 parancsikonja van a telefonon), az óránál már fizetni kellene érte, persze ott nem vittem tovább. Hogy lesz ebből az órán számlap? (tudom, már írtam, kezdő vagyok)
-
gjoco1
addikt
Szeretném megkérdezni , hogy a Facer Appban lévő óralapok megtalálhatóak máshol ? Play Áruházban keresgéltem , de eredménytelenül .
Nagyon klasz free lapok vannak és jó lenne spájzolni belőlük ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Luigi962
őstag
Nem találhatók meg! Ezek csak úgy működnek, ha az app ott van az órádon és a telefonodon is! Telefonon kijelölöd és az órádon meg a Facert jelölöd be óralapnak és akkor így szinkronizálja a wekkeredre. A baj velük, hogy semmit nem fogsz tudni testreszabni magadnak egy óralapon, az olyan színű, olyan appok mennek rajta amit látsz aztán "jóccakát".
-
Luigi962
őstag
-
Luigi962
őstag
[link] itt egy kód H3UXAKVQP7VFHGW7FKTJLPL
-
gjoco1
addikt
válasz Luigi962 #1963 üzenetére
Igen , köznen mélyebben bele ástam magam . Pont úgy van , ahogy írod . Ez hasonló , mint a G+ volt . Akkor még volt is egy pár " barátom " , akikkel CSM ben készítgettünk lapokat . Ott vannak a FB - on és a Telegramon követőjük . ( Most már Én is beléptem ) . Nagyon klasz dolgokat készítenek . Most is egy gyönyörű lapot hasznápok . Sajnos nem lehet szerkeszteni . Legalábbis a freet t . Prémium 1000 ft- 5000 ft ig vásárolható . Azok valószínű szerkeszthetőek .
Mindegy , annyi nyűg van a freevel , hogy nem lehet csak úgy a fiókból elő húzni . Egy kis mókolás és ott figyel napokig , vagy addig ameddig
Nagy kár , hogy nem lehet " spájzolni " őket .
És , ezennel vissza is vonom az első reakcióm . Könnyelműen megállapítottam , hogy Tizenre sokkal több , és jobb lapok vannak . Tévedtem . Wear OS über allen .[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
palee69
senior tag
-
palee69
senior tag
-
Luigi962
őstag
[link] itt egy, ha elfogyna DFXNSTDMX8G90HWS1KR97TY
-
Luigi962
őstag
Itt már betört a kijelző is, nem kell rá vigyázni [link]
-
Luigi962
őstag
[link] MU9SPA65LNA8V0K4BN9YPCU
-
Luigi962
őstag
Aki világos számlapot kért annak ez a wf 03.01-ig Free! [link]
-
Luigi962
őstag
-
Luigi962
őstag
This is SKA watch face [link]
-
Luigi962
őstag
Free [link]
-
Luigi962
őstag
-
MODERÁTOR
válasz DrDobos #1984 üzenetére
Telefonra elég az elején, aztán ha fel akarsz tenni egy számlapot, úgyis felteszi
telóraórára, amit kell.
Kb olyan mint a facer. Ezt kell kiválasztani számlapnak, aztán a telefonos appon keresztül cserélgeted, melyik legyen.Viszont azt nem tudom előfizetés nélkül mennyire lesz jó.. 3 nap próbaidő van, én most azt tesztelem, aztán kiderül.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Luigi962
őstag
-
palee69
senior tag
Free [link]
-
Luigi962
őstag
-
palee69
senior tag
-
Luigi962
őstag
Free codes [link]
-
Luigi962
őstag
Kódok [link] és itt egy hozzá QF06D9ZLZP2Q78XH9F8ZA5P
-
Luigi962
őstag
-
Luigi962
őstag
Éves leolvasás indul itt egy olcsósító kód is hozzá QLFU1USU0F92PJ7AKLR8G6V
[link] -
palee69
senior tag
-
Luigi962
őstag
Free [link]
-
Luigi962
őstag
Free [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest