Hirdetés
Aktív témák
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz foregister #987 üzenetére
köszi a választ!
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz auditore16 #1020 üzenetére
na majd ha megjött véleményt kérünk
-
zeroo5ux
aktív tag
van az aki elmondja hogy minden szar ebbe a telefonba, van az aki bele magyarázza a kijelzőbe hogy kiégetik a színek a szemét (kedvencem) és most már van az aki előrendelte a telefonját aztán még se...
ez a telefon már most tetszik, amekkora felhajtást okoz
-
zeroo5ux
aktív tag
tmobilenál azt mondtak két hónapon belűl lesz, ezzel se jutottunk előrébb...
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz CHIPman #1145 üzenetére
szerintem meg a legjobb telefon ami a piacon van.
legjobb kijelző nem felbontásba értelemszerűen hanem összességbe.
legerősebb processzor
legtöbb ramezek amik nem sok telefonról mondhatók el most, és nekem csak ez számít, mondhat akárki akármit a Samsung elkészítette a legjobb telefont minden téren!
bele lehet kötni a felbontásába, bele lehet kötni az akkumulátorába, bele lehet kötni a műanyag házába sokakat ez úgyse érdekel mert elsőre beleszerettek eme csodás telefonba
[ Szerkesztve ]
-
-
zeroo5ux
aktív tag
arra lennék kíváncsi hogy a tmobilenál megjelenés előtt mennyivel hamarabb szokták előrendelhető státuszba tenni az adott készüléket? (mondjuk az SGS1 esetében hogy volt?)
-
zeroo5ux
aktív tag
-
zeroo5ux
aktív tag
tényleg jó???
ez inkább qrwa jó...2év hűség 1év mobilnet (500MB - GONET L) 25ezer + 12 x ~5900Ft ezt legmerészebb álmaimban se gondoltam volna
ahogy megjelenik futok megvenni.
(iphonenak kapálás lesz ezerrel, ezek után annak az ára már kiesik a vicc kategóriából is)[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz auditore16 #1618 üzenetére
én arra lennék kíváncsi hogy milyen papírok kellenek ahhoz ha én részletre akarok vásárolni telefont a Tmobilenál?
-
zeroo5ux
aktív tag
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz knyitogato #1696 üzenetére
szerintem meg minden esélye megvan rá, 25ezer Forintos kezdőrészletet minden dolgozó ember kitudja fizetni. (annál is inkább hogy MO-n minden 10. embernek iphone-ja van [és azért ott kicsit durvább is a helyzet ár szempontjából])
én azért mondjuk örülnék ha nem lenne néptelefon, anno az tetszett az Omnia HD-be is hogy nem az ismerőseim körébe senkivel nem találkoztam akinek ilyenje lett volna, az is igaz hogy azt nem árulta egyetlen egy szolgáltató se...
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
ezt kifejtenéd bővebben?
engem nagyon zavar az hogy egy telefon úgy használja a netet (legyen az wifi / mobilnet) hogy én arra nem adtam engedélyt, ebből kiindulva én mindent megszeretnék annak érdekében tenni hogy csak akkor kapcsolódjon az internetre amikor azt én akarom.
(vagy esetleg amikor az email kliens frissíti a postafiókomat de ez a maximum)köszönöm előre is
-
zeroo5ux
aktív tag
köszönöm a válaszokat
-
zeroo5ux
aktív tag
szépek a színek (qHD ide vagy oda)
amúgy az EVO 3D még mindig nem elérhető az Európaiak számára
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz killerjohn #2288 üzenetére
persze de ha tönkre vágod akkor nem is mehetsz sipákolni, ugyanis egyes dolgok Garancia vesztéssel járnak
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz DarkChild #2391 üzenetére
tudtommal eddig semmilyen olyan hibáról nem írtak, ami állandó vagy hardveres.
(ez a melegedés meg már egy jó ideje létező dolog a telefonoknál, főleg a samsungnál.)
nekem az Omnia HD-n egy egy wifis letöltés után sütni lehetett.T-mobilenál ma sem történt változás, legalábbis nekem nem változott semmit a rendelés státusza...
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
de most megvan oldva az hogy a fat32-n kívül más fájlrendszert is lásson az S2?
(mert különben nem látom lehetőségét egy 1080p-s film lejátszásának [talán feldarabolva jöhet szóba]) -
zeroo5ux
aktív tag
webshopnál azt mondták hogy az előrendelők megkapják május 30-ig, én ebbe bízom
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
nekem is megjött az emailha minden igaz nekem is hozza a futár 1nap múlva
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
MHL csatlakozót lehet már kapni hozzá, vagy csak én nem találok?
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz kopasz79 #2795 üzenetére
kopasz79: kicsit nyugodj már meg, nekem visszaigazolták mint telefonon mint email-ben.
(amúgy meg miért kapnád meg te holnap amikor az imént írtad hogy 27-re van kiírva a szállítási dátum )hülyeséget nem kell terjeszteni, idegeskedni meg főleg nem.
és van komment szerkesztés is...
engem a te hülyeséged kezd idegesíteni már ne is haragudj
nem hinném hogy egy adatkábelen spórolnának amúgy. (legalábbis én ilyenről még nem hallottam hogy egy szolgáltatós telefonnál hiányozna valami a dobozból ami amúgy alap tartozék lenne) mindenesetre remélem holnap kiderül, amúgy meg ez legyen a legnagyobb bajom
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
nekem is megjött
futár hívott előtte 20perccel...[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
most frissítem KE7-re, aztán root, és utána neki is kezdek
Aktív témák
Hirdetés