Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendi806
aktív tag
Látom elírtam
Gsam battery-t találtam és ugye nem a player hanem a play áruház🙂 amugy milyen kamera applikációt használták vagy a gyári az jobb?
-
bendi806
aktív tag
Amúgy az s2-ot várhatóan meddig fogják frissíteni?? Mert most a miui 10.2.1 verzió fut....lesz frissítés szerintetek?
-
bendi806
aktív tag
Szerintetek lesz gond, hogy csak 32 bites a rendszerrel?
Várható rá, újabb android, vagy velünk már nemfoglalkozik a xiaomi
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Lehet valahogy raw-ba menteni a gyári kamera alkalmazással?
-
bendi806
aktív tag
Illetve, nekem a 4/64es verzió van, mégis , 6-7 alkalmazás után ha váltani akarok, újra betölti....
Valami ötlet esetleg applikáció ami segítene ezen a "problémán"? -
bendi806
aktív tag
Jött ki frissítés....lattatok?😁😃
-
bendi806
aktív tag
válasz AndrewBlase #162 üzenetére
Első benyomásom viszont vegyes...
Gördülékenyebb a rendszer, viszont elvesztette a wifi beállításokat valamiért és eddig is csak 30 FPS-el vett fhd-ba? Vagy most visszabutitottak?
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Ti ,hogy emlékeztek 60 FPS-el vett fel fhd-ba?
U.i: toroljetek légyszi a hozzászólást,már kerdezten
[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
válasz AndrewBlase #167 üzenetére
A sötét mód bejött, én gmail-t használok, így más levelező annyira nem érint 🙃 de majd pár nap osszeszokas után, kiderul megérte e váltani...
Bar, hogy hogy jött frissítés, erről van valami infotok? Még várható? Nekem az SD kártyát nemakarja formázni[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
válasz AndrewBlase #169 üzenetére
De ez mitől lehet?
-
bendi806
aktív tag
válasz AndrewBlase #171 üzenetére
Ez a frissítés egyenlőre nagyon nem vált be....valamiért meg nekem olyat csinalt, hogy a kijelző semmire sem reagált, csak az újraindítás után....de maga a telefon az nekem (egyenlőre) nem lassabb, remélem így is marad
-
bendi806
aktív tag
Lesznek még itt gondok majd idővel a 32 bites verzió miatt....
De ez még szerintem sokára lesz🙂
-
bendi806
aktív tag
Van hozzá 64 bites custom rom?
-
bendi806
aktív tag
Miért nem kompatibilis a Google asszisztens ezzel a típussal? A 32 bites rendszer miatt?
-
bendi806
aktív tag
Ott van jobb oldalt, de megnézem a beállításokban, hogy lehet kirakni...a beállításon belul a hangvezérelt írást , bekapcsolva próbáltad már?
[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
Most vagy az én szemem rossz, vagy nemtudom, de nekem zajosabb képet csinál 🙂
Amúgy nem cseréltem le megmondom őszintén, egyetlen hibát látok benne...nekem 4/64 és verzió van, és kozel 2 giga szabad ram-om de rengeteg dolgot újra betölt, ez az egyetlen egy gondom
Amúgy egy redmi 7re simán, bár azt mondom ez ár érték arányban megfelelő, mondom ezt úgy, hogy ez az első xiaomi telefonom
Annyi a gcam-ra , a videónal kilép...
[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
És egy kis off ...hogy ők , Google asszisztens az van, de viszont az "ok Google" szóra nem ébred fel...hiába állítanám be, nem engedi és töröltem az összes adatot és gyorsítarat...van valami ötleted rá?
Itt a voice match funkcióra gondolok 🤔🙂hogy mi vele a gond?
-
bendi806
aktív tag
Ennyi baja legyen, bár sajnálom,hogy nem adtak ki a telefonra a 64bites rendszert, kíváncsi lennék gcam-al mit tudna...
Épp néztem, lőttem vaksotetben képet, gyári appal 6400es az ISO, gcam 13 ezret ír 😁 na akkor hogy is van ez?
Ha meg manuálisan csinálnám, akkor 3200at enged... -
bendi806
aktív tag
válasz Bizsu1st #211 üzenetére
4g vél semmi gondom, igaz a munkahelyen elég tré, de ez istenigazabol a hely hibája
Amúgy a multitaskingra van valami ötleted? Oké...ralokom a "lakatot" és akkor nagyobb eséllyel megtartja, de a nemtudom mit lehetne ezzel kezdeni...
Nekem is jobban bevált a droid 8 xd na majd az új mui hátha segít
[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
Nálam még ezt írja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest