Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
SZiasztok!
Ha minden igaz, holnap birtokomba kerül ez a típusú telefon. Szükséges valami ráolvasás, mókolás, bármi a belakás előtt?
Jó ideje Blackberry-m van, ami rendelkezik értesítőleddel. Olvastam, hogy van erre app, melyik az ami stabilan működik?[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
Köszönöm a válaszokat! az értesítő lehetetlen elhelyezkedése miatt gondoltam appra, hát aki azt kitalálta, megkorbácsolnám.
-
Peti78
őstag
válasz rigoberto #5251 üzenetére
Nekem nagyon megfelelt eddig a létezése ott, ahol a BlackBerry-n megtalálható. Szerintem sokkal diszkrétebb és kifinomultabb mint az AOD. Vannak ilyen beidegződéseim, de nyilván ezeken felül kell emelkedni. Maradnék a BlackBerry -nél, de nincs hír új telefonról, nemhogy fizikai billentyűzetesről. Ez van, váltani kell, és alkalmazkodni a környezethez. 😊
-
Peti78
őstag
válasz rigoberto #5255 üzenetére
Meglátjuk, én nagyon szerettem az OS10-et és a bb droidját. Semmi sallang, atomstabil rendszer. A Classic-om két év alatt egyszer fagyott le, a Key2 egyszer sem. De az idő az sajnos eljárt felette.
Alonso69 Ezek mik?
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Na megjött a telefon, el is kezdtem szórakozni vele. EGyébként tetszik az értesítési felület a képernyőn, jó a kis ikon ahova berakja. Viszont azt vettem észre, hogy a kis ikon egy idő után eltűnik. Hol tudom beállítani, hogy addig maradjon amíg el nem olvasom?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
válasz rigoberto #5264 üzenetére
Pl a messenger kék jelét lezárt képernyőn. De nem az értesítési sávba, hanem a képernyő alsó harmadának a tetejére. Tehát ha megérkezik az értesítés akkor oda rakja. AMi jó helyen lenne, he megjönne. De nem nagyon akar. Ha bemész az értesítésekbe, felül három opció van. AZ értesítések száma lehetőségnél van egy kis piros pötty, azt ha képzeletben lentebbre helyezed, oda rakja már amikro van. Nem tudom pontosabban leírni.
-
Peti78
őstag
Tehát lezártnál kb ebbe a pozicióba teszi. De leginkább nem rakja ki se a messengerét, sem a gmail ikonját. Ha feloldom a telefont és belépek a messengerbe, akkor látom, hogy írtak. Hasonlóan a mailnél.
Egy csomó mindennek letiltottam az értesítését, nagyjából csak a gmailt és a messengert hagytam meg.[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
válasz rigoberto #5267 üzenetére
Jaa, ez az oldal amit még nem rendeztem. Közben rájöttem, hogy kikapcsoltam az értesítésekben a szolgáltatások és visszajelzés opciót. Azóta jelzi amit szeretnék. Tipikus user error. Idő amíg átszokok erre a rendszerre, el lehet vele tököni az biztos. Mindenesetre köszönöm szépen az foglalkoztálva problémámmal!
-
Peti78
őstag
Sziasztok! Az MI fióknak van valami gyakorlati haszna?
-
Peti78
őstag
válasz Trailblazer #5298 üzenetére
Miben jobb, vagy másabb egy szentháromságos telefon?
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Sziasztok! Egy ideig az usa-ban vagyok, és az a kérdésem,jól lehet átállítani a régiót, sok app nem működik, azt írja,hogy nem elérhető a régióban. Gondolom, valami magyarra van állítva. Mi a megoldás?
-
Peti78
őstag
válasz kelly416 #6318 üzenetére
Igen, valószínűleg azért lett törölve. Na nem baj, itt legalább nem kell maszkot hordani tehát a beállításokban átállítottam a régiót, de még mindig úgy érzékeli, hogy Magyarországon vagyok, és nem megfelelő.
-
Peti78
őstag
Sziasztok! Sikeresen lenulláztam a telefonomat. Kellene vennem egy hasonló színvonalút , deinkabb jobbat. Mi az ami ajánlott ? Az USA ban vagyok ezért az itt kapható márkák érdekelnek m iPhone nem! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest