Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Addigra biztos jön, mert lassan érkezik a Poco F1 szállítmányuk is. Wayteqnél sokan belefutottak abba a problémába, hogy a sárguló kijelzőre ráfogta a szerviz, hogy fizikai behatás érte és elutasították a garanciális cserét (holott xiaominál azért az átlagnál gyakoribb ez a sárgulás, legalábbis több ilyen hibás széria van). Személyes tapasztalatom nincsen velük. Én a firstphonenál vettem, elég nagy hálózattá nőtte ki magát, plusz félig-meddig tudok szívességet is kérni, ha nagy gáz lenne. Utólag már lehet a kéket választottam volna, a fekete olyan snassz.
Rom kérdés: akkor global dev vagy eu? Ha EU, akkor innen a weekly-t érdemes tölteni (Download
xiaomi.eu_multi_MI8_8.9.20_v10-9.zip)? OTA frissül vagy töltögetni kell kézzel?Illetve kicsit szájbarágósan le tudná valaki írni, hogy hogyan is kell nekiállni egy stock telefonnal? Unlock része megy, plusz leírás szerint TWRP kell, aztán mehet fel a rom, viszont nekem ez nem sok mindent mond.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest