Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
-
Gabó75
senior tag
válasz maximilian4 #152 üzenetére
Innen rendeltem: http://www.ibuygou.com/
A készülék eredeti, nost frissítettem a gyári romot a miuiandroid-osra. Feltelepítettem a nyelvi kiegészítést, tehát már magyarul is megtanult. Köszönöm én is Vagyula munkáját a magyarítást illetően. A készülék eszméletlenül gyors, a MIUI felület nagyon felhasználóbarát. A kijelző gyönyörű. A fényerőt nagyon szépen lehet állítani, nem kell többé a screen filter app.
Holnap, illetve ma tesztelem majd a hangminőséget is, de nem félek tőle. Este kipróbáltam röviden a fényképezőjét. Nagyon jó minőséget lőtt lámpafénynél sima auto beállítással. A videó sem lett szemcsés, pedig gyenge volt a fény. Szóval, nem tudok elaludni könnyen:-) -
Helltak
őstag
válasz maximilian4 #160 üzenetére
Engem is nagyon csábít, most lg 4x-em van, de még mindig úgy érzem, vár rám az igazi
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14t Pro Blue
-
csabi94
őstag
-
djgeg
őstag
-
Helltak
őstag
válasz maximilian4 #181 üzenetére
Lehet h ma én is megrendelem
Gabó, majd tartasz egy rövid kis élménybeszámolót az első közös napotokról?Xiaomi 14t Pro Blue
-
Helltak
őstag
válasz maximilian4 #186 üzenetére
Nekem sajna kevés a 16gb, 32gb viszont tökéletes
Szerk:
djgeg, te onnan rendelted?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14t Pro Blue
-
Helltak
őstag
-
Helltak
őstag
-
Helltak
őstag
-
Helltak
őstag
válasz maximilian4 #229 üzenetére
Remélem is h nem lesz semmi gubanc pont nálunk
Xiaomi 14t Pro Blue
-
balewi
aktív tag
válasz maximilian4 #229 üzenetére
Szeretem ha egy szolgáltató rugalmas és ha az ügyfél érdekeit nézi
X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy
-
Mörgh!
csendes tag
válasz maximilian4 #288 üzenetére
Pontosan, az ünnepek utánit kőkemény 16 dollárral olcsóbban is adnák, de én még előbb rendeltem. Ha valaki szintén onnan rendel, és hasonló gondja van, annak a megoldás az, hogy még véletlenül se a megadott emailcímükre írjon, hanem a weboldalukon keresztül üzenjen, arra reagálnak. Ennek következtében 10 perccel ezelőtt útnak indították a csomagom \o/
-
vagyula
senior tag
-
Gabó75
senior tag
válasz maximilian4 #301 üzenetére
A héten már felfedezheted, ne izgulj!:-)
A hétvégén kipróbálhattam autóban a navigációt (Sygic). Kb. két mp alatt talált műholdat... A házban is csak néhány mp-el kell több neki.
-
Rawulf
őstag
-
djgeg
őstag
-
Gabó75
senior tag
válasz maximilian4 #370 üzenetére
Valóban 2 Gb:-) .
Vagyula: Persze, a fejlesztői jobb, egy napot bírtam tegnap a stabilon:-) Ment vissza a fejlesztői
-
vagyula
senior tag
válasz maximilian4 #411 üzenetére
Sztem igen,de a gyari folia egesz jo lehet hozza.
sLINKy-ék áll.csinaljak hozza a sajat kernelt es romot is.miui.hu
-
No.01
őstag
válasz maximilian4 #416 üzenetére
Igeretesnek tunik bar miota tudom h a hires GG2 sem all teljesen ellen a karcoknak kicsit igy kicsit szkeptikusan allok a dolgokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Helltak
őstag
válasz maximilian4 #432 üzenetére
A lényeg h neked is egy csuda szuper telefonod lesz
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14t Pro Blue
-
Helltak
őstag
válasz maximilian4 #434 üzenetére
Oh én már akkor boldog volnék ha 1 évet kibírna a telefon ( a leghosszabb idő fél év volt )..
Xiaomi 14t Pro Blue
-
Gabó75
senior tag
válasz maximilian4 #434 üzenetére
Én is a két évet céloztam meg. Neked a Razr után leginkább a kijelző lesz ultrabrutál, illetve, hogy kisebb ugyanakkora kijelzőnél. Nincs akkora káva. Hétfő nincs messze, hamar kezedben lesz!:-)
-
Land
veterán
válasz maximilian4 #447 üzenetére
Mennyibe került neked így?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz maximilian4 #449 üzenetére
Csak az elején volt 60-70k a készülék? Vagy a gyártótól még most is annyi lenne?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Wajk
addikt
válasz maximilian4 #447 üzenetére
ennek nem ebben a topikban a helye, de elég szánalmas magyarázkodás: "Nem hagytuk hogy kiraboljon..."
mondtam engem nem érdekel, a ti értékrendetek. De ilyen lépésekkel pont egyenrangúak lesztek...ha érdekel olvass utána mint jelent a VÁM és az ÁFA.
annak meg hogy "Nem hagytuk hogy..." keress rá a szabadságharcra, és olvashatsz arról mi az amikor nem hagyja az ember és elege van.
szóval ha te még eszmét gyártasz arra hogyan lopsz (már bocsánat), azzal még nem tisztázod.
Meg elég vicces, hogy így "tiltakozol"...de ne ezt a topikot rondítsuk ezzel az eszmecserével. Ha van kérdésed privátban vagy a megfelelő topikban
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Mörgh!
csendes tag
válasz maximilian4 #463 üzenetére
Az a kérdésem, hogy szerintetek jó-e a kínai hálózati töltőhöz egy sima kínai->magyar csatlakozó átalakító? Nem vagyok benne biztos, mert Kínában 220V/50Hz -es áram van, tehát alacsonyabb feszültségre van valószínűleg gyártva a töltő, mint a hazai szabvány. Esetleg próbálta-e valaki, és ha igen, akkor milyen átalakítóval?
-
Gabó75
senior tag
válasz maximilian4 #553 üzenetére
Ennyi volt eddig is:-) Power Saving módban is kb. 13000:-)
-
Gabó75
senior tag
válasz maximilian4 #555 üzenetére
Nálam nem hozott különbséget.
-
Gabó75
senior tag
válasz maximilian4 #560 üzenetére
Igen, nagyon jól szól! Az S3-at nem próbáltam hangilag, de azt mondják nagyon jó.
A Motorola Atrix 2 nagyon jól szólt és szerencsére nem rosszabb a MI-2 sem. Egy kicsit hangosabb a Moto. Persze reggel friss füllel ez is túl hangos!:-)
Vajk: Ennek örülök, hogy van remény:-) -
djgeg
őstag
válasz maximilian4 #570 üzenetére
Nekem a Miui meg a Linux jönne be xDD(majd októbertől)
[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
vagyula
senior tag
válasz maximilian4 #596 üzenetére
Pontosan így van.
Amit én rendeltem 2013 januári volt és JLB10 volt rajta gyárilag, tehát nem egy beragadt készletről lehetett szómiui.hu
-
Helltak
őstag
válasz maximilian4 #596 üzenetére
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz!! Egyszerűen tökéletes.
Xiaomi 14t Pro Blue
-
Helltak
őstag
-
Helltak
őstag
válasz maximilian4 #787 üzenetére
Kicsit rémisztő, de csoda lenne ha semmi hiba nem történne...
Xiaomi 14t Pro Blue
-
DIEGO15
őstag
ejj ha
-
Monyos
aktív tag
" UPDATE: it is now being reported that the Xiaomi Mi2 which exploded was actually a knock-off phone and not a genuine Xiaomi phone. "
Szerencsére... -
sLINKy
tag
a cikk is írja, hogy fake telefon és az se mindegy, hogy mivel töltötte az aksit.
UPDATE: it is now being reported that the Xiaomi Mi2 which exploded was actually a knock-off phone and not a genuine Xiaomi phone."Kérdezz! A kérdés ingyen van, a tudatlanságért megfizethetsz."
-
DIEGO15
őstag
válasz maximilian4 #916 üzenetére
Te milyen romot használsz?
Better battery stats-ban is csak azt írjam hogy ébren (awake), de, hogy miért azt nem.
Más
Csak nekem recseg a hátlap, a telefon bal oldalán (szemből nézve) a bekapcsoló gombbal egy vonalban?
[ Szerkesztve ]
-
buca84
őstag
válasz maximilian4 #923 üzenetére
Ehhez van magyarítás?
-
sLINKy
tag
válasz maximilian4 #1315 üzenetére
Még mindig van 2heti szinten hazajáró ismerősöm kint.
"Kérdezz! A kérdés ingyen van, a tudatlanságért megfizethetsz."
-
sLINKy
tag
válasz maximilian4 #1317 üzenetére
Ismerős körben nagy rá az érdeklődés, főleg úgy, hogy a moddolt romomat látják, annyiért kapom mint amennyiért kint van 1999 yüan
-
Helltak
őstag
-
balewi
aktív tag
válasz maximilian4 #1398 üzenetére
Nekem kicsit több, mint 1hónap volt.
X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy
-
DIEGO15
őstag
válasz maximilian4 #1441 üzenetére
Akkor tedd fel a v5 öt és csodát látsz
-
Monyos
aktív tag
válasz maximilian4 #1500 üzenetére
Pont azért érdekes, mert a másik csomag amit kaptunk sima fólia volt, nem ront semmit a minőségen.
Egy csomagban 2 ugyan olyan fólia van.
Reménykedj, hogy simát kapj. -
vagyula
senior tag
válasz maximilian4 #1517 üzenetére
Egyre undorítóbb a samu üzletpolitikája,főleg,hogy elsőszámú lett.
A frissítéseket a korábbi telefonjaikra nagyívben leszarják.A nexus már 4.2.2-nél tart a csúcs S3 és Note 2 még csak 4.1.2.
Gondolom S3-ra majd az év végére érkezik a 4.2.2 ,amikor már android 5 lesz.
Undorító volt az is,hogy az S3-be beleraktak 1G ramot, majd később kidobtak egy 2G-s LTE verziót.
A Galaxy S óta mindhármat próbáltam,de nálam az S3-nál befejeződött a kapcsolat.
Ja az S4-ben is lesz 4 és 4+4 magos verzió,természetesen.
Tény,hogy jó telefonokat csinál,a garanciális háttére is nagyon jó, de sztem kezd nagyon elszállni...miui.hu
-
sLINKy
tag
válasz maximilian4 #1534 üzenetére
óóóóó nem lenne ilyen ha nem csesztetnék szándékosan.
-
sLINKy
tag
válasz maximilian4 #1537 üzenetére
K1-ezik 7 éve
-
Monyos
aktív tag
válasz maximilian4 #1643 üzenetére
Aztán lehet csak ezt a képet találták róla hirtelen a neten.
De jobb félni mint...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest