Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz Diamond500 #42 üzenetére
Jó rá, ugyanaz kívülről a kettő.
k.zozo. 2 napja jött meg, szerintem FOS. Honor Band 4 fórumban fejtettem ki
Janaboy amúgy biztos nem, mert a globalban sincs magyar...mármint úgy rendesen. Ezt a pontot én se nagyon értem Merthogy lásd a fenti véleményemet erről a félkész kalap mikkamakkáról.
https://prohardver.hu/tema/re_honor_band_4_a_szine_elenk/hsz_1505-1515.html - a 3db hsz-emet érdemes elolvasni.
MÁS: egyre több olyat látok, hogy global vagy china version. Ebay/ali-n kívül ezt sehol se látom megerősíteni, azaz hivatalosan csak 1 verzió létezik. WTF?
Mondok hozzá mást: én a legakciósabbat vettem meg ~7700-ért és a doboza full kínai. Na mondom fasza...a fentiek alapján nyilván nincs benne pölö német nyelv. Átváltottam a telefont és DE, német lett az elméletben china version, ami erősíti azt a gyanúmat, hogy nincs két verzió ebből.Na amúgy a fentieket kiegészítve, nekem tetszik az adaptív pulzusfigyelés, nem eszi az akksit, mégis azt az érzetet adja, mintha folyamatosan mérné és a grafikon is úgy mutatja.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Hát igen, de ez most konkrétan azt jelenti, hogy MOST éri meg Honor Band 4-et venni, mert atomstabil, kész termék lett
Az enyémben nem volt véroxigénszint mérés és a firmware-frissítés után lett, de van benne pölö német nyelv is. Akkor ez most kínai global[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Ugyanaz mint nekem, azaz csak nekem lett igazam a végére Nincs kínai meg EU verzió...csak 1 van és kész. Abban az 1-ben meg nincs még magyar nyelv, ezért jelenik meg a *semmi*.
SPO2 mérést miért nem tudod használni? Nekem a 2 frissítés után már megjelent a menüben.
beyruth82 az alkalmazásban minden ok. Már pár napja használom és tökéletes. Illetve a fentiek miatt angolra állítottam a telefont, szóval no problem
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz darklemur #66 üzenetére
Ugyanez a firmware van nekem is fent.
Ami érdekes, hogy a menüben egyedül ennél van kiírásom magyar nyelven is állva. SpO2-t kiírja szépen...lehet ez tényleg china verzió, de akkor mi a rákban különböznek, ha a global se angolon áll, ha nem támogatott a telefon nyelve?!? Érthetetlen...
Amúgy nekem a pulzusmérés alatt van közvetlenül, de a sorrendet ugye lehet cserélni a Health app-ban is, leszámítva, hogy ez a menüpont ott meg se jelenik. Érdekes...EDIT: nekem egyébként az hiányzik a legjobban (Honor Band 4-ből és a Mi Band 4-ből is!), hogy az edzések sorrendjét nem lehet variálni. Szabadedzést szoktam a legtöbbet csinálni és hála az égnek a Band 5-ben sokkal több edzési lehetőség van és a szabadedzés van ismét leghátul. Macerás elscrollozni. Igazából automata sorrend kéne: amit használok a legtöbbet, az legyen legelöl.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz Diamond500 #133 üzenetére
Oleophobic coating miatt teljesen fölösleges fóliázni, sőt, még ront is az érintés érzetén.
..hacsak nem vagy 10enéves, aki nem vigyáz a cuccairaMake Love not war!
-
SirRasor
addikt
Csont ugyanaz. 4-est váltotta most az 5-ös, de itt van feleségem kezén, 1 az 1-ben egymás mellett és ugyanaz.
Diamond500 hát nem tudom, 2 hónapja kezdtem el ezt az egész okos karkötős dolgot..Mi Band 4, HB4 majd HB5 és még csak hajszálkarcok sincsenek rajta, pedig csak annyira vigyázok rá, mint bármi másomra.
Igaz a lassan 3 éves telefonom is gyári újnak néz ki, ha az ujjnyomatokat letörlöm róla. Lehet az átlagnál sokkal jobban vigyázok a dolgaimra Hajszálkarc sincs rajta, oleophobic réteg még mindig jelen van ezen is. Állandóan farmerzsebben hordom és csak S-line tok van rajta, tehát a *pofáját" semmi se védi.Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz gabor2007 #185 üzenetére
Kinek mi a szép. Szerintem ez tök jó:
Más: kezdem azt érezni, hogy baromira semmi értelme az adaptív pulzusmérésnek. Most vagy mérje rendesen, vagy ne mérje. De hogy elvileg méri folyamatosan, de mégsem, hát ez pont semmire se jó, csak szép egybefüggő a grafikon.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Nagyon pontos.
Ma
Tegnap
Tegnapelőtt
Heti nézet1
Heti nézet2
Heti nézeten nem fért a képekre minden. Lényegében a napi nézet, csak átlagolva, viszont azt nem lehet szimplán lementeni, csak screenshotolni. A napira van megosztás, mentés képként stb.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz beyruth82 #208 üzenetére
Nem. Az alvásfigyelés pontosan ugyanolyan, illetve a pulzusmérésben ha állandóra állítod, az is pontosan ugyanolyan.
Az extra az adaptív pulzusfigyelés, ami 1-10 percenként mér aktivitástól függően, mégis azt az illúziót kelti, mintha folyamatos lenne. A grafikon is folyamatos és az akksi így 6-7 napig bírja a folyamatos, 4 nappal el ellentétben.Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Az SpO2-ről csak annyit, hogy a Huawei Health-ben nyoma sincs, szóval marketing bs. az egész. Maaaaaaajd lehet, hogy 1x belerakják valamilyen formában, de ezt ilyen reklámmal nyomatni egyszerűen hazugság.
Ja igen, ez óra. Nem? Karkötő? Nem az az óra, ami mutatja az időt? Szóval ez óra
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz Diamond500 #280 üzenetére
Már akinek...
Feleségemnek frissült és átvariálták. Nekem is frissült, de kisebb verzióra és maradt minden a régiben. Nálam azt mondja a play, hogy nincs frissebb. WTF?Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz Diamond500 #282 üzenetére
Nekem 9.xxxx; most csekkoltam, még mindig nincs frissebb.
Köszi a pontos verziót, lehúztam apkmirror-ról.EDIT: kipróbáltam és a stresszmérésnél azt írja, hogy először csatlakoztassak egy eszközt, ami képes mérni. Még szerencse, hogy van a karkötőn SpO2
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz zsinnyegtet #329 üzenetére
Igen, általában a Mi Band-ről térnek át az emberek a Honor Band-re és nem fordítva
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Aliról, ebből a store-ból.
~9k most így.
Kettőt is rendeltem, mindkettő megjött 2 héten belül.Az utolsó előtti csak 8100 huf mert Promotion. Munkatársamnak ilyet rendeltem: dettó ugyanaz...
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Hmm nekem ma gondolt egyet és 77%-os alvásfeldolgozás után közli, hogy nincs adat
23 felé aludtam el és hajnali 1-kor keltem, majd kb. 3-kor aludtam vissza olyan 8-ig.
A Band-en ~5 órás alvást mutat, tehát nem 0-ás az érték..de ettől függetlenül újrapárosítottam, újraindítottam (a telefont is), de semmi. Volt délután egy szunyóka is: azt érdekes módon mutatjaHát érdekes, ilyen is van...
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz gyuri2008 #461 üzenetére
Zeneirányítási anomáliákat javítja, semmi mást. Szerencsére az update megvan 1 perc alatt (persze megint 20-at ír), illetve a leírás rész kiegészült egy olyannal, hogy ez a band nem számít semmiféle orvosi eszköznek és minden mért adat csak személyes referenciának használható.
Nyilván azért írják rá, mert már történt ilyen...
"A láncfűrészt lábbal, kézzel, illetve más külső testrésszel megállítani tilos"Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Egyszer volt nekem ilyen, bár akkor szerintem én voltam túl sokat ébren és azzal nem tudott mit kezdeni. Neked normális alvásod volt? Tehát lefeküdtél ÉJFÉL ELŐTT és 5-6-7-8-kor keltél? Nem volt egy nagy ébrenléti szakaszod éjszaka?
Amúgy utána újraindítottam a karperecet, amit javasolt is Janaboy és utána már ment rendesen.
Más: azt vettem észre, hogy ha megy a pulzusmérés, akkor ahhoz is köti az alvást és akkor 60 fölött nem is veszi annak, csak azalatt.Bár hülyeségnek tűnik, mert az alvásfigyeléshez se BT se pulzusmérés sem kell...
beyruth82 vettél észre különbséget az alvásfigyelésben, ha folyamatos volt a BT kapcsolat?
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz gabor2007 #520 üzenetére
Nem okozott gondot, mert nem volt aktív a BT kapcsolat.
Sőt, még várni se kell 1 órát utána, mert 6:46-kor keltem(az új időszámítás szerint és a band szerint is) és a szinkronizálás után még csak 6:38 volt, tehát a dátumot statikusan tárolja, nem dinamikusan.masssza29 miért mutatná a valósat? Mert megadod a helyed? De azt honnan/melyik szerverről kérdezi le? AccuWeather? MyWeather2? WorldWeatherOnline? Foreca?
Semmit se tudsz állítani rajta, tehát lutri.
Személyes tapasztalat alapján a Foreca áll a legközelebb a valós magyar időjáráshoz(legalábbis Szegeden), de nyilván ezek a külföldi cuccok sose helyi szerverekről kérdeznek, csakis globálisakról, amik sose olyan pontosak...Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Telón nem tudom elindítani, mert vagy saját testsúlyos edzést végzek aka Callanetics, vagy súlyzósat. Az órán az "egyéb"-et indítom el, ami amúgy szopás, hogy nem átrendezhető; nem sorolhatom előre (Mi Band-ben lehet ilyet csinálni), viszont a telefonon csak futást vagy biciklizést lehet indítani.
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Szintén APKMIRROR-ról szedtem le a legújabbat, de továbbra se tudja feldolgozni...
Play!-en továbbra sincs fent. Lehet nem véletlen...Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz nullpoint #722 üzenetére
Mondok egy vadabbat: sokkal hasznosabb, mint egy alváscentrumos mérés. Hogyhogy?
Mert gondolom nem járhat minden nap oda az ember.
Ez még az önmagához való viszonyítás miatt is sokkal pontosabb képet ad az alvási szokásokról, mert csomó mindent ki lehet próbálni.
Pl: mindig ugyanúgy alszol el, azaz
1. ugyanabban az időben
2. ugyanannyival előtte eszel utoljára (igen, ez is nagyon fontos) és kb. ugyanannyit, tehát nem zabálod halálra magad..
3. ugyanolyan egyéb körülmények között, tehát nem kelsz fel 8x az éjszaka stb., tehát az a cél, hogy minél egységesebb méréseket tudj produkálni.
Ezzel arra mész, hogy megnézed az alvási diagramokat, memorizálod, hogy kb. milyen éééééés utána kezdődhet a móka!
MEGVÁLTOZTATSZ EGY PARAMÉTERT
Pl: fél órával hamarabb fekszel le, vagy nem 3 hanem 4 órával alvás előtt eszel utoljára stb.
És megnézed, hogy mi történik a diagramokkal az előzmények tükrében. Persze vannak általánosságok pl: 3-4 órával lefekvés előtt ne egyél már stb, de elmondható, hogy minden ember más és nem vonatkozik mindenkire ugyanaz. Így meg mindenki magának kikísérletezhetni mi a legjobb.
Na ilyet egy alváscentrumban tényleg csak akkor tudsz csinálni, ha rendszeresen oda jársz...
Tehát mondhatni másodlagos a pontosság, mert a viszonyítás többet ér. Ha 5x alszol kb. ugyanolyat(érzetre) és a diagramok is kb. hasonlítanak, akkor onnan már el lehet indulni.Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz nullpoint #728 üzenetére
Ez működhet, de nem jó irány, hacsak a másik felhasználónak nincs karkötője.
Feleségemmel néznénk a másikat, de akkor a sajátunkat nem látnánk.
Viszont ilyen van a Mi Band-ben. Tényleg a két gyártót kéne összegyúrni és kapnánk egy tökéletes karkötőt. Ja a Mi-ben olyan is van az alvásnál, hogy a teljes alvási hosszhoz kirak egy hatalmas diagramot, hogy az összes Mi bandes felhasználóhoz képest milyen helyezést értél el, mintha egy verseny volna, hogy ki tud többet aludni. Na ez nagyon tetszett[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
A pulzusmérésről egy gondolat: be van kapcsolva az adaptív folyamatos mérés és tegnap este átállítottam tényleges valós idejűre, mert az adaptív egyszerűen nem ad pontos képet. Sok esetben még a reggeli biciklizésem se jelenik meg, mert 10 perc alatt beérek a munkahelyre és van, amikor nincs közben mérés.
A folyamatossal minden szépen látszik, igaz így 4 naponta tölteni kell...viszont felmerül a kérdés, hogy ha ennyire semennyire se jó az adaptív infója, akkor mi a létjogosultsága? Hogy szép legyen a kb. egybefüggő grafikon?+1 az új számlapoknak, van több szép is
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Igen, az így működik. Most válts át folyamatos mérésre és nézd meg mennyivel másabb képet ad.
Nem várok ki egy teljes napot: nincs értelme, így is szépen látszik (meg régebben a folyamatosat használtam pár hétig)Tegnap is kb. ugyanazt csináltam, mint ma. Esti tüskék sincsenek nagyon a tegnapiban, pedig rohangáltam 2 gyerek után
Még a reggeli 10 perces biciklizés is szépen látszik ebben...[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Nekem S7-es Samsung van, TouchWiz gondolom ugyanaz azon is: beállítások\zárolt képernyő és védelem\Értesítések: BE\(igen, ebbe is bele lehet lépni) tartalom elrejtése ON és ha ez se elég, ott van alatta a Csak értesítési ikonok: ON.
Vagy az értesítéseket egy az egyben kikapcsolod.
Vagy legalul van a HALADÓ vonal alatt:Értesítések megjelenítése: ahol egyesével tudod kilegózni, hogy melyik alkalmazásét rejtse el.Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Elkezdek most guglizni 1000-rel, de más is beszállhat segíteni:
Szeretnék interval training-ezni az óra segítségével. Azaz beállítani, hogy mondjuk 2 ciklusban jelezzen az óra, amíg meg nem szakítom pl:
először 45 sec, majd 180 sec után rezegjen és ezt ismételgesse. Az se hátrány, ha én tudom definiálni, hogy hányszor menjen a ciklus.2 részből állhat: vagy natívan támogatja valami a Honor Band 4-et, vagy mondjuk az értesítéseken keresztül dobál üzenetet, de az nem valami elegáns. Impetust próbáltam úgy, hogy az értesítéseket is engedélyeztem hozzá, de azt nem jelzi az óra
gyuri2008 be van kapcsolva az alvásmonitorozás? Ha be van, mit ír ki? Nincs megjeleníthető alvásadat? Ha nincs egybefüggően legalább 3 óra alvás, akkor nem tud mit megjeleníteni. Legújabb firmware van fent és a program/huawei keretrendszer is friss?
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz gyuri2008 #894 üzenetére
Ha 2 óránként felébredtél (akár úgy is, hogy nem tudsz róla..), akkor előállt a fenti eset. A történet akkor érdekes, ha nem vagy rossz alvó vagy és nem ébredsz gyakran
Cyborg HIIT nem mond semmit? Egyébként egy módosított stopper is elég volna: visszaszámlálás végén újraindul...és 2 fázisban számol vissza...úúú ezt baromi egyszerű leprogramozni
Na de még én se találtam semmit.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz Diamond500 #897 üzenetére
Normális esetben van létjogosultsága a hsz-ednek, de most egy pár órás szoftveres fejlesztésről beszélünk, ami akár alapból benne is lehetne.
Még mindig nem találtam semmitMake Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz kmarci25 #900 üzenetére
DE!
Pont ezek előtt álltam meg a teszteléssel és pont az elsővel megy is
Pontosan ezzel:
Tabata Timer: Interval Timer Workout Timer HIIT
EDIT: csak akkor működik, ha a WearOS-es dolgot bepipálom, de az csak 5 alkalomig ingyenes, utána vegyem meg Nem baj, legalább van megoldás.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Hogy lehet a Huawei Healthben bekapcsolni a sötét módot, ha nem Huawei telefonom van?
Egy emberke mutatta, hogy neki szintén Samsungja van és bekapcsolta úgy, hogy felrakott egy sötét módot aktiváló progit (ami univerzális, tehát a gugli fotók vagy jegyzetek is sötét módosak lettek tőle, persze ha maga az alkalmazás támogatja), illetve az Aptoide segítségével a legújabbra frissítette a Huawei Health-et, ami a play-ben még nem elérhető és automatikusan sötét módos lett.
Na ezt én is kipróbáltam pont így, de nekem baromira nem működik. Valaki szórakozott már ezzel?
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Előzőleg írtam arról, hogy kb. milyen pontos a karkötő futási távnál, GPS nélkül.
Most van hosszabb tesztem:
8,16 km-t ír a band, a maps meg odafelé 3,73 km-t ír, azaz összesen 7,46.
9%-os az eltérés. Amúgy még ez se olyan rosszSzerintetek van arra esély, ha 1x elviszem a telefont GPS-sel, akkor alkalmazni fog valami korrekciót tartósan a karkötőre? Mondjuk a lépéstávot csökkenti?
Bár ez tesztnek is jó...majd kipróbálom[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest